Wellosophy
Главная

OFERĂ DRAGOSTE ȘI ÎNGRIJIRE CORPULUI TĂU!

CALEA TA SĂNĂTOASĂ CĂTRE O GREUTATE SĂNĂTOASĂ

Pierderea în greutate sau eforturile de a menține rezultatul obținut nu este o sarcină ușoară. Sunt așteptări care sunt departe de realitate, pretenții mari de la noi înșine, diete epuizante care se termină cu dezamăgiri. Noi credem că există o altă modalitate de a controla greutatea: cu sprijin, alimente gustoase și nutritive și, bineînțeles, cu un efect pe termen lung. Ești alături de noi? Cu Wellosophy poți face totul!

CUM SĂ AJUNGI LA O GREUTATE SĂNĂTOASĂ?

Dacă vrei să slăbești sau să-ți menții rezultatul actual, ceea ce mănânci este important. Dar există și alți factori care determină succesul - îți spunem în videoclipul nostru.

SOLUȚII PERSONALIZATE PENTRU NEVOILE TALE!

TRECI TESTUL

AI ȘTIUT?

Urmarea unui program de pierdere în greutate care include utilizarea de produse de înlocuire a mesei poate contribui la obținerea de rezultate (Astbury et al. 2018)
O MASĂ NUTRITIVĂ PENTRU CONTROLUL GREUTĂȚII

SHAKE DE CIOCOLATĂ

DETALII

SUPĂ DE CIUPERCI

O MODALITATE DELICIOASĂ DE A AJUNGE ȘI DE A RĂMÂNE ÎN FORMĂ!

Să slăbești este dificil, iar menținerea rezultatelor poate fi și mai dificilă uneori. După dietele epuizante, kilogramele pierdute revin adesea. Produsele Wellosophy pentru controlul greutății sunt concepute pentru ca rezultatele să dureze mult timp. Bogate în proteine și fibre, acestea conțin, de asemenea, 23 de vitamine și minerale și furnizează organismului toți nutrienții esențiali, dar au aproximativ jumătate din caloriile unui fel de mâncare obișnuit. Pur și simplu înlocuiește două mese principale pe zi cu produsul tău preferat, dacă dorești să scadă în greutate, și una dacă dorești să menții rezultatele după pierderea în greutate. Un mic dejun, prânz sau cină complet în doar câteva minute - ce poate fi mai simplu?!

ÎNLOCUIRILE DE MASĂ FUNCȚIONEAZĂ CU ADEVĂRAT?

Uită de dietele epuizante. Nutriționistul și membră a Consiliului intern de nutriție Oriflame, Marlene Norlander, explică modul în care funcționează înlocuitorii de masă și cum să îi folosești pentru o gestionare reușită a greutății.

WELLNESS PACK PENTRU EL ȘI EA

MAI PUȚINE CALORII, MAI MULTE SUBSTANȚE NUTRITIVE!

Când încerci să reduci greutatea și să micșorezi dimensiunea porțiilor, cantitatea de substanțe nutritive consumate poate, de asemenea, să scadă. Dacă regimul tău alimentar nu este atât de variat și echilibrat pe cât ți-ai dori, Wellness Pack te poate ajuta să furnizezi organismului nutrienții importanți. Vitamine, minerale, acizi grași omega-3 și antioxidanți - și toate acestea într-un singur plic comod pentru administrare zilnică.

DETALII

SPRIJIN SUPLIMENTAR PENTRU GESTIONAREA GREUTĂȚII!

Suplimentele Wellosophy sunt o modalitate ușoară de a te asigura că dieta ta este plină de nutrienți care ar putea lipsi în eforturile tale de gestionare a greutății.

CUM ȘI CE SĂ MĂNÂNCI PENTRU A PIERDE ÎN GREUTATE?

Atunci când slăbești, este important să incluzi în dieta ta alimente din toate grupele de alimente, dar cum și cât de mult? Urmărește clipul video pentru a afla răspunsul.
LA CUMPĂRĂTURI
SuperShake înlocuitor de masă pentru controlul greutății - cu aromă de ciocolată
Wellosophy

SuperShake înlocuitor de masă pentru controlul greutății - cu aromă de ciocolată

1.190,00LEI

Astaxanthin şi extract din afine
Wellosophy

Astaxanthin şi extract din afine

525,00LEI

620,00LEI

SFATURI PENTRU O GESTIONARE EFICIENTĂ A GREUTĂȚII

FĂ PRIMUL PAS SPRE O GREUTATE SĂNĂTOASĂ!

Fie că ai un istoric în care ai urmat diferite diete, fie că te-ai angajat pentru prima dată într-o călătorie de slăbire, ai șanse mult mai mari să îți menții rezultatele pentru anii următori dacă adopți o abordare holistică. Suntem pregătiți să îți împărtășim recomandările noastre și să îți spunem cum să încorporezi în dieta ta produsele Wellosophy pentru controlul greutății. Împreună, putem reuși!
FRUMUSEȚE

FRUMUSEȚE

AFLĂ MAI MULTE
SĂNĂTATE LA O VIAȚĂ MATURĂ

SĂNĂTATE LA O VIAȚĂ MATURĂ

AFLĂ DETALII
SĂNĂTATEA INTESTINELOR ȘI IMUNITATEA

SĂNĂTATEA INTESTINELOR ȘI IMUNITATEA

AFLĂ MAI MULTE
UN MOD DE VIAȚĂ SĂNĂTOS

UN MOD DE VIAȚĂ SĂNĂTOS

AFLĂ MAI MULTE

Colțul de inspirație

Multivitamine pentru bărbați și femei: Care este diferența?
Wellosophy
Multivitamine pentru bărbați și femei: Care este diferența?

Expertul nostru explică diferența dintre multivitaminele pentru bărbați și femei.

Read now

Other categories

Школа красоты
Школа красоты