Wellosophy
Главная

PREGĂTEȘTE-TE PENTRU UN VIITOR SĂNĂTOS!

NICIODATĂ NU E PREA TÂRZIU PENTRU A ÎNCEPE

Nu ne gândim la bătrânețe când suntem tineri. Dar suntem convinși că fiecare persoană dorește să trăiască și să rămână activă, sociabilă, sănătoasă din punct de vedere fizic și să aibă mintea ageră cât mai mult timp posibil. De aceea, îngrijirea stării tale de bine astăzi reprezintă o investiție neprețuită într-un viitor fericit. Niciodată nu este prea târziu să începi. Cu Wellosophy, vei reuși în tot ceea ce îți propui!

ȘTIAI CĂ?

Obiceiurile sănătoase sunt importante pe tot parcursul vieții. O dietă echilibrată, bogată în proteine, combinată cu o activitate fizică regulată, nu numai că întărește oasele, dar menține, de asemenea, masa musculară și funcția corpului pe măsură ce îmbătrânim (Burd et al., 2019).

SOLUȚII PERSONALIZATE PENTRU NEVOILE TALE!

TRECI TESTUL
SPRIJIN ZILNIC PENTRU BUNĂSTARE

CALCIU MARIN ȘI VITAMINA D

UN SUPORT SIGUR, DAR ASCUNS, PENTRU ÎNTREGUL CORP

Consumul adecvat de calciu pe parcursul întregii vieți este important pentru reducerea riscului de fracturi osoase la vârsta adultă, în special la femeile aflate în postmenopauză. Obții suficient calciu astăzi pentru a-ți menține oasele puternice în viitor? "Calciu marin și vitamina D" este un supliment alimentar cu o formulă unică AquaminTM - calciu extras din surse ecologice și vitamina D, care contribuie la absorbția calciului.
1. DIETA BOGATĂ ÎN CALCIU

1. DIETA BOGATĂ ÎN CALCIU

AFLĂ MAI MULT
2. O VIAȚĂ PLINĂ DE MIȘCARE

2. O VIAȚĂ PLINĂ DE MIȘCARE

AFLĂ MAI MULT
3. TIMP ÎN AER LIBER

3. TIMP ÎN AER LIBER

AFLĂ MAI MULT
4. SUPLIMENTE NUTRITIVE

4. SUPLIMENTE NUTRITIVE

AFLĂ MAI MULT

4 METODE PENTRU A ÎNTĂRI OASELE

Pe lângă consumul de alimente bogate în calciu, există și alte obiceiuri simple care te pot ajuta să ai grijă de sănătatea oaselor tale.

DETALII

PACHET WELLNESS PENTRU EL ȘI EA

NUTRIENȚI PENTRU SĂNĂTATE LA VÂRSTA ADULTĂ

Din cauza reducerii masei musculare odată cu înaintarea în vârstă, metabolismul încetinește, ceea ce înseamnă că avem nevoie de mai puține calorii, dar nu și de mai puțini nutrienți. Organismul are încă nevoie de substanțe nutritive, iar acest lucru poate deveni o problemă dacă consumăm mai puțin decât în trecut. Wellness Pack este o modalitate simplă de a obține vitamine, minerale, antioxidanți și acizi grași omega-3 esențiali pentru sănătate, indiferent de vârstă!

COMPLEX DE PROTEINE

PROTEINE PENTRU O VIAȚĂ ACTIVĂ

Odată cu înaintarea în vârstă, capacitatea organismului de a crește și menține masa musculară scade, ceea ce duce la o scădere a activității fizice. Consumul adecvat de proteine îți va permite să menții tonusul muscular cât mai mult timp posibil. Integrează în alimentația ta complexul proteic Wellosophy, bogat în proteine și fibre. Datorită gustului și aromei neutre, îl poți adăuga în orice fel de mâncare sau băuturi!
LA CUMPĂRĂTURI
Pachet Wellness pentru bărbați
Wellosophy

Pachet Wellness pentru bărbați

900,00LEI

AL 4-LEA PRODUS GRATUIT!

MIȘCAREA ESTE VIAȚĂ!

Activitatea fizică te va ajuta să-ți menții corpul puternic, flexibil și sănătos la vârsta a treia. Este ușor să încorporezi exerciții simple în viața ta de zi cu zi - ascultă povestea lui Joakim.
SĂNĂTATEA INTESTINELOR ȘI IMUNITATEA

SĂNĂTATEA INTESTINELOR ȘI IMUNITATEA

AFLĂ MAI MULTE
UN MOD DE VIAȚĂ SĂNĂTOS

UN MOD DE VIAȚĂ SĂNĂTOS

AFLĂ MAI MULTE
CONTROLUL GREUTĂȚII

CONTROLUL GREUTĂȚII

AFLĂ MAI MULTE

Colțul de inspirație

Multivitamine pentru bărbați și femei: Care este diferența?
Wellosophy
Multivitamine pentru bărbați și femei: Care este diferența?

Expertul nostru explică diferența dintre multivitaminele pentru bărbați și femei.

Read now

Other categories

Школа красоты
Школа красоты