Wellosophy
Главная

Hrană pentru piele: Ce să mănânci pentru o piele uimitoare

Published: 20.12.2023 | Author: Andrea Simons

Pasionaților de îngrijire a pielii, acesta este pentru voi! Indiferent cât de fantastice ar fi produsele voastre de îngrijire a pielii, dacă nu vă hrăniți corpul cu alimente sănătoase, pur și simplu nu veți obține rezultatele pe care le doriți. Hrăniți-vă pielea din interior cu vitamine, minerale și alte substanțe nutritive din alimentație și aduceți-vă pielea la un nou nivel uimitor!

O dietă sănătoasă este cheia pentru a avea o piele uimitoare, sănătoasă și strălucitoare. Dacă dieta noastră se bazează pe cafea și fast food, există șanse mari să nu obținem toți nutrienții esențiali de care avem nevoie. Ochii pot fi fereastra spre suflet, dar pielea este cu siguranță fereastra spre starea noastră nutrițională! Pielea palidă, uscată, descuamată, roșeața și hiperpigmentarea sunt toate semne că am putea să nu primim toți nutrienții esențiali.

Ce vitamine și minerale avem nevoie pentru o piele sănătoasă?

Vitaminele din complexul B contribuie la îmbunătățirea pielii uscate, descuamate sau iritate.Vitamina C este necesară pentru sinteza colagenului.Zincul ajută la vindecare și reparare.Magneziul ajută la reducerea inflamației.Cuprul este necesar pentru crearea elastinei și reducerea pigmentării. Elastina este o proteină care oferă pielii structura sa.Proteinele contribuie la crearea colagenului și elastinei.Antioxidanții ajută la protejarea pielii noastre de stresul oxidativ și previn îmbătrânirea pielii.Omega 3 ajută la îmbunătățirea pielii uscate datorită efectelor sale antiinflamatorii.

Află mai multe

Ce alimente sunt benefice pentru o piele sănătoasă?

Un regim alimentar excelent, bogat în nutrienți pentru o piele sănătoasă, este Dieta Nordică, asemănătoare cu Dieta Mediterraneană, dar în stil nordic! Se bazează pe legume, fructe, fructe de pădure, cereale integrale, leguminoase, cartofi, nuci, semințe, proteine precum peștele gras, fructele de mare, ouă și carne slabă, lactate cu conținut scăzut de grăsimi și ulei de rapiță. Oferă o abundanță de vitamine, minerale, antioxidanți și acizi grași Omega 3, perfecte pentru sănătatea optimă a pielii.
SFATURI PROFESIONALE: • Pe lângă adoptarea unei diete sănătoase, completează cu un multivitamină zilnic care conține vitamine și minerale esențiale pentru o piele sănătoasă. • Amintește-ți că suplimentele nu ar trebui niciodată să înlocuiască o dietă sănătoasă, ci să fie folosite pentru a acoperi lacunele nutriționale, astfel încât să obții toți nutrienții de care are nevoie organismul tău.

Află mai multe
Antioxidanți pentru combaterea îmbătrânirii.

Antioxidanți pentru combaterea îmbătrânirii.

Antioxidanții sunt nutrienți puternici care ajută la protejarea celulelor pielii noastre împotriva radicalilor liberi, care pot cauza îmbătrânirea prematură a pielii. Dieta Nordică este bogată în antioxidanți, care sunt cei mai abundanți în fructe colorate, legume și fructe de pădure. Încărcați-vă farfuria cu culorile curcubeului - faceți-o cât mai diversă posibil!
SFATURI PROFESIONALE: • Suplimentați-vă cu antioxidanți puternici precum vitaminele C și E, și Astaxantină naturală și Extract de Afine, care au fost demonstrate în studii științifice să aibă un efect superior împotriva razelor UV dăunătoare, contribuind astfel la prevenirea îmbătrânirii pielii.

Pielea sănătoasă începe cu un sistem digestiv sănătos

Problemele cu pielea, inclusiv acneea, rozaceea, psoriazisul și dermatita atopică, sunt toate legate de sănătatea slabă a intestinului. Fibra este salvatorul tăcut al sănătății intestinale! Fibra prebiotică hrănește bacteriile bune din microbiomul intestinului nostru, ceea ce este legat de sănătatea pielii, precum și de multe alte aspecte ale stării noastre de bine. Puteți ajuta la menținerea echilibrului microbiomului intestinului adăugând direct bacterii bune în dieta voastră sau prin intermediul unui supliment.
SFATURI PROFESIONALE: • Fibrele alimentare se găsesc în fructe, legume, cereale integrale, nuci, semințe și leguminoase, precum și în înlocuitorii noștri de masă Wellosophy! Formula personalizată a acestor shake-uri alimentare este realizată din ingrediente naturale, proteine ​​din plante, fibre alimentare, grăsimi sănătoase și 23 de vitamine și minerale esențiale! • Surse bune de probiotice includ iaurt cu culturi vii și alimente fermentate precum kimchi, varză murată și kombucha.

Apă pentru o piele hidratată și cu aspect sănătos

Hidratarea este incredibil de importantă pentru sănătatea noastră generală, inclusiv pentru pielea noastră. Celulele pielii depind de o hidratare adecvată pentru a funcționa corect, așa că asigură-te că bei suficientă apă. Pielea lipsită de hidratare apare ternă și uscată, cu mai multe linii și riduri vizibile, în timp ce pielea bine hidratată este fermă, netedă și strălucitoare!
SFATURI PROFESIONALE: • Hidratează-te! 8 pahare de apă pe zi țin uscăciunea la distanță. • Procură-ți o sticlă de apă ușoară pentru hidratare în mișcare.
Cumpără produse aici
Pudră proteică
Wellosophy

Pudră proteică

890,00LEI

Colțul de inspirație

Multivitamine pentru bărbați și femei: Care este diferența?
Wellosophy
Multivitamine pentru bărbați și femei: Care este diferența?

Expertul nostru explică diferența dintre multivitaminele pentru bărbați și femei.

Read now

Other categories

Школа красоты
Школа красоты