Îngrijirea tenului
Главная

Cum să-ți protejezi pielea împotriva îmbătrânirii digitale

Chiar dacă nu petreci majoritatea timpului online, derulând prin social media sau lipit de ecranele de lucru, nu ești singur! În epoca digitală de astăzi, în care teama de a rata ceva (FOMO) a fost înlocuită cu teama de a deconecta (FOLO), tehnologia este mai interconectată cu viața noastră ca niciodată. Dar ai luat vreodată în considerare impactul timpului petrecut în fața ecranelor asupra pielii tale?
În primul rând, ce este îmbătrânirea digitală și de ce ar trebui să îți pese de ea? La fel cum expunerea prelungită la soare poate cauza riduri premature și pigmentare, lumina albastră emisă de ecranele noastre poate avea un efect similar. Poate duce la apariția liniilor fine, îmbătrânirea pielii, lipsa strălucirii și tonusului inegal al pielii. Așa că, ce poți face? Să explorăm câteva sfaturi practice!

Strategii de apărare în era digitală

Află mai mult

Hidratează, hidratează, hidratează!

Una dintre cele mai simple, dar și eficiente modalități de a combate îmbătrânirea digitală este menținerea pielii bine hidratate. Încearcă un hidratant de înaltă calitate, precum crema noastră NovAge+ Multi-Active Anti-Ageing pentru zi, disponibilă în formulă ușoară sau bogată, cu sau fără SPF30. Restabilește hidratarea și întărește bariera pielii datorită tehnologiei noastre brevetate Bio Re:Barrier.

Află mai mult

Pauze de la ecran

Pauze regulate pentru ecran sunt esențiale. Setează un cronometru dacă este nevoie! Folosește acest timp pentru a te întinde, a practica respirația profundă sau a aplica o mască de față precum Optimals Purifying Clay Face Mask pentru a-ți transforma pielea în doar 10 minute. Alternativ, poți opta pentru o opțiune vegană precum Waunt Revive Me Daily Sleeping Mask, care reface și repară bariera pielii peste noapte.

Află mai mult

Produse care blochează lumina albastră

Investește în produse de îngrijire a pielii create pentru a combate îmbătrânirea digitală, a reduce pigmentarea și a stimula producția de colagen a pielii tale. Setul Novage Time Restore este dovedit clinic că oferă o calitate a pielii de șapte ori mai bună. Rutina avansată îmbunătățește densitatea și rezistența pielii tale, protejând-o în același timp de efectele nocive ale luminii albastre.

Ochii au nevoie și ei de iubire!

Nu neglija zona delicată a ochilor, deoarece este foarte susceptibilă la semnele de îmbătrânire digitală. Combate eficient acele riduri din jurul ochilor cu Crema pentru Conturul Ochilor Novage+ Wrinkle Smooth. Această cremă puternică anti-îmbătrânire acționează asupra liniilor fine, ridurilor și oboselii, utilizând Bio CollagenPro pentru a stimula producția de colagen și Eye Vital pentru a reduce apariția cearcănelor.

Hrănește din interior

Ceea ce introduci în corpul tău se reflectă pe pielea ta. Consumă o dietă echilibrată, bogată în antioxidanți și acizi grași omega-3, pentru a-ți întări pielea în lupta împotriva radicalilor liberi și a-i menține rezistența. Suplimentele noastre Wellosophy, cu numeroasele lor beneficii, completează dieta ta sănătoasă și susțin activ bunăstarea pielii tale.
Ține minte, îmbătrânirea digitală nu este ceva de temut, ci mai degrabă ceva asupra căruia să fii proactiv. Prin urmarea acestor sfaturi și utilizarea produselor potrivite, poți menține strălucirea tinerescă atât online, cât și offline.

Colțul de inspirație

Cum să îngrijești corpul: Soluțiile tale noi pentru celulită, piele aspră și slăbită
Îngrijirea tenului
Cum să îngrijești corpul: Soluțiile tale noi pentru celulită, piele aspră și slăbită

Suferiți de celulită, piele aspră și slăbită? Descoperiți produsele de îngrijire a corpului din noua noastră linie "The Body Edition" și obțineți o piele strălucitoare - peste tot!

Read now

Other categories

Школа красоты
Школа красоты