Centrul de Expertiză
Главная

FILOZOFIA NOASTRĂ DE NUTRIȚIE

La Wellosophy, credem în primul rând în încurajarea unui stil de viață sănătos, care include o dietă variată și echilibrată. Tot ceea ce facem - de la sfaturile noastre în materie de nutriție și stil de viață, până la dezvoltarea produselor noastre alimentare și a suplimentelor - este ghidat de filozofia noastră de nutriție. Suntem inspirați de principiile dietei nordice; produsele și sfaturile noastre sunt susținute de cele mai recente științe în materie de nutriție; și ne străduim să asigurăm o nutriție durabilă.

INSPIRAT DE DIETA NORDICĂ

Principiile dietei nordice inspiră sfaturile nutriționale și produsele pe care le oferim. La fel ca dieta mediteraneană, dieta nordică este renumită pentru numeroasele sale beneficii pentru sănătate. Aceasta se bazează pe consumul de alimente proaspete, integrale, care sunt obținute la nivel local, cultivate în mod durabil și recoltate în funcție de sezon. Aceasta promovează nutrienții pe care nu îi consumăm suficient sau în mod corespunzător, cum ar fi proteinele, fibrele alimentare, omega-3, vitaminele, mineralele și fitonutrienții. Limitează nutrienții în cazul în care un consum ridicat este asociat cu probleme de sănătate - cum ar fi excesul de calorii, grăsimi saturate, sare și zahăr.

SUSȚINUTĂ DE CELE MAI RECENTE DESCOPERIRI ȘTIINȚIFICE

Produsele noastre sunt adaptate pentru a satisface nevoile nutriționale, concepute pentru a fi sigure și conforme și susținute de știință. Noi formulăm întotdeauna doar cu ingrediente în doze optime pentru a susține aportul alimentar și pentru a oferi beneficii dovedite pentru sănătate, demonstrate în cercetări. Cercetarea noastră nutrițională și dezvoltarea produselor sunt ghidate de experții din propriul nostru Consiliu de Nutriție. În plus, Consiliul nostru consultativ științific independent aduce cele mai recente cercetări din domeniile lor de specialitate. Acest lucru asigură cea mai mare rigoare științifică în spatele a tot ceea ce facem.

NUTRIȚIE SUSTENABILĂ

Alimentația sustenabilă este o alimentație sănătoasă pentru oameni, dar și pentru planetă. Ne asigurăm că produsele noastre sunt de înaltă calitate nutrițională și contribuie la o stare de sănătate bună. De asemenea, ne străduim să folosim în produsele noastre, ori de câte ori este posibil, ingrediente pe bază de plante și provenite din surse sustenabile.
CUNOAȘTE OAMENII DE ȘTIINȚĂ

CUNOAȘTE OAMENII DE ȘTIINȚĂ

AFLĂ MAI MULTE

HUB EDUCAȚIONAL

HUB EDUCAȚIONAL

AFLĂ MAI MULTE

Colțul de inspirație

Sfaturi și produse bazate pe știință în care puteți avea încredere
Centrul de Expertiză
Sfaturi și produse bazate pe știință în care puteți avea încredere

Performanța, siguranța și responsabilitatea produselor noastre nu sunt negociabile. Descoperiți expertiza științifică care stă la baza a tot ceea ce facem.

Read now

Other categories

Школа красоты
Школа красоты