Îngrijirea tenului
Главная

Care este legătura dintre somn, frumusețe și sănătatea pielii?

Nu se numește somn de frumusețe degeaba! În căutarea frumuseții și sănătății pielii, niciodată să nu subestimezi puterea unui somn odihnitor. Prioritizarea somnului tău nu este doar despre obținerea unei piele radiante; este o componentă vitală a bunăstării tale generale. Indiferent dacă te răsfeți cu o cremă de noapte luxoasă sau practici ritualuri liniștitoare înainte de culcare, fiecare pas te apropie mai mult de o echilibrare între bunăstarea interioară și frumusețea exterioară.

Impactul somnului asupra pielii tale

AFLĂ MAI MULTE

Hrănește în timp ce visezi

Hai să vorbim despre multitasking în frumusețe! În timpul somnului, corpul tău intră în modul de reparare, lucrând intens pentru a regenera celulele și a stimula producția de colagen. Crema anti-îmbătrânire Novage+ Multi-Active, Crema de noapte reparatoare Royal Velvet și Masca de somn Waunt Revive Me Daily sunt aliați puternici în această călătorie. Aceste produse sunt special formulate pentru a se sincroniza cu ritmul nocturn al pielii tale, stimulând procesul de reparare al barierei pielii în timpul nopții. Deci, în timp ce te bucuri de odihnă, pielea ta primește propriul tratament de frumusețe.

AFLĂ MAI MULTE

Spuneți adio cearcănelor întunecate

V-ați întrebat vreodată de ce o noapte nedormită duce la acele cercuri întunecate enervante? Mai mult decât o preocupare cosmetică, lipsa somnului poate determina dilatarea vaselor de sânge, conducând la acele temute cearcăne și umflături. Din fericire, crema noastră Novage+ Bright Intense Eye Cream este îmbogățită cu tehnologia Bio Lumilock, clinic dovedită că reduce semnele de hiperpigmentare. Dacă vă doriți aspectul unui somn frumos pe parcursul întregii nopți, crema noastră Waunt 8 Hour Sleep Eye Cream este formulată cu polifenoli de avocado reciclați pentru a estompa cearcănele întunecate și a îmbunătăți strălucirea generală a pielii.

Depășind îngrijirea pielii

Ritualuri de seară pentru un somn liniștit

Obținerea unui somn frumos nu se limitează doar la îngrijirea pielii. Este o abordare holistică care ține cont de starea ta generală de bine și completează rutina ta de îngrijire a pielii. Să bei ceaiuri pe bază de plante precum mușețelul sau lavanda înainte de culcare poate relaxa mintea și corpul, promovând o calitate mai bună a somnului. Alegerea lenjeriei de pat și a mediului de somn joacă, de asemenea, un rol semnificativ. Optează pentru țesături respirabile precum bumbacul și o pernă de susținere pentru a crea o atmosferă propice somnului. Ia în considerare utilizarea unui spray pentru pernă cu arome relaxante pentru a te ghida în lumea viselor.

Dezbrânează-te să te relaxezi

În era digitală hipercronectată de astăzi, suntem constant bombardati de ecrane care emit lumină albastră. Această expunere continuă la lumină artificială poate perturba ritmul circadian, făcându-ne dificil să ne relaxăm și să ne pregătim pentru o noapte de somn odihnitoră. De aceea, este important să stabiliți o zonă fără tehnologie cu cel puțin o oră înainte de culcare. Acest gest simplu semnalează corpului că este timpul să se relaxeze. Folosiți acest timp fără ecran pentru a citi o carte, a medita sau a vă bucura pur și simplu de câteva momente de liniște, iar somnul vostru va deveni și mai eficient.
Cumpără produsele
Cremă de noapte lejeră Novage+ Multi-Active Anti-Ageing
Novage+

Cremă de noapte lejeră Novage+ Multi-Active Anti-Ageing

660,00LEI

Colțul de inspirație

Cum să îngrijești corpul: Soluțiile tale noi pentru celulită, piele aspră și slăbită
Îngrijirea tenului
Cum să îngrijești corpul: Soluțiile tale noi pentru celulită, piele aspră și slăbită

Suferiți de celulită, piele aspră și slăbită? Descoperiți produsele de îngrijire a corpului din noua noastră linie "The Body Edition" și obțineți o piele strălucitoare - peste tot!

Read now

Other categories

Школа красоты
Школа красоты