Îngrijirea tenului
Главная

Îngrijirea pielii în funcție de ciclul menstrual: Cum să ai grijă de tenul tău în conformitate cu ciclul tău hormonal

Published: 20.12.2023 | Author: Valeria Solonari

Rutinele noastre de îngrijire a pielii au dansat de-a lungul timpului după ritmul sezoanelor, de la tranzițiile de iarnă la cele de primăvară. Dar ce-ar fi dacă am urmări și ritmul pe care corpul tău îl stabilește în fiecare lună? Vă prezentăm îngrijirea hormonală a pielii, unde explorăm conexiunea complexă dintre corpul nostru, sănătate și piele. Sigur, există produse pentru acnee hormonală, dar mergem un pas mai departe prin sincronizarea întregii tale rutine de îngrijire a pielii cu ciclul menstrual.

Ce este ciclul hormonal?

Hormonii tăi sunt DJ-ii pielii tale, mixând piese diferite săptămână de săptămână. Ultimele informații dintr-un raport de tendințe WGSN (World Global Style Network) au dezvăluit secretele modului în care schimbările hormonale pot afecta (sau binecuvânta) pielea ta. Haide să analizăm etapele menstruale și să înțelegem cum adaptarea rutinei tale în fiecare săptămână poate menține zâmbetul pe chipul tău.

Înțelegerea ciclurilor sezoniere ale pielii

Pielea ta trece prin faze distincte în fiecare săptămână, asemănătoare cu cele ale anotimpurilor. Să explorăm detaliile și să învățăm cum poți adapta rutina ta de îngrijire a pielii în consecință.

Află mai multe

Săptămâna 1 - ten uscat în perioada de iarnă

Ai avut vreodată senzația că fața ta s-a transformat într-un deșert în timpul acelei perioade a lunii? Faza uscată, cunoscută ca sezonul de iarnă al pielii tale, este mai mult decât doar deshidratare - hormonii îți trimit o furtună de îngrijire a pielii. Combaterea uscăciunii se face cu un cleanser hidratant și o cremă hidratantă puternică din gama Novage+ Skinrelief. Gândește-te la acid hialuronic și exfolianți blânzi pentru a preveni senzația ca pielea ta să devină ca un morman de zăpadă uscată.

Află mai multe

Săptămâna 2 - îmbunătățirea pielii în primăvară

Săptămâna a doua semnalează faza de îmbunătățire - consider-o un semnal de trezire pentru pielea ta, așa că este momentul pentru o repornire. Exfoliază reziduurile tristeții de iarnă cu scrub-ul facial Optimals. Folosește Soluția cu Vitamina C ProCeuticals și un ser facial antioxidant pentru a oferi pielii tale un nou început. Este important să îți ușurezi produsele pentru a permite pielii să respire.

Săptămâna 3 - Pielea de vară: Faza strălucitoare

Ovulația aduce strălucirea, așa că mențineți lucrurile ușoare și plăcute cu formule hidratante care imită vibrațiile verii. Crema de protecție solară este cea mai bună prietenă a ta în fiecare zi, dar ia în considerare adăugarea picăturilor de Retinol Power pentru a proteja acea strălucire radiantă, așa cum ai proteja bronzul de vară. Acest produs acționează în profunzime sub suprafața pielii pentru a ajuta la reducerea ridurilor adânci și la creșterea conținutului de apă dermică pentru o piele mai plină și mai proaspătă.

Află mai multe

Săptămâna 4 – ten de toamnă: Faza uleioasă

În timpul sezonului de toamnă al pielii tale, lucrurile ar putea deveni puțin instabile, așa că totul este despre găsirea echilibrului. Combate excesul de ulei cu creme hidratante fără ulei și acid salicilic. Gândește-te la asta ca la adierea proaspătă a brizei toamnei pentru pielea ta – revigorantă, dar necesitând puțină îngrijire suplimentară. Caută seruri pe bază de apă, precum Optimals Even Out, pentru a te ajuta să strălucești în timpul sezonului, chiar și în perioadele de fluctuații hormonale.
În final, îngrijirea pielii bazată pe hormoni este despre descifrarea tendințelor unice ale pielii tale în fiecare săptămână. Adaptează-ți rutina, îmbrățișează schimbările și lasă-ți pielea să se miște în ritmul sezoanelor.
Cumpără produsele aici
Mască de faţă cu efect intens hidratant Optimals
Optimals

Mască de faţă cu efect intens hidratant Optimals

105,00LEI

210,00LEI

Colțul de inspirație

Cum să îngrijești corpul: Soluțiile tale noi pentru celulită, piele aspră și slăbită
Îngrijirea tenului
Cum să îngrijești corpul: Soluțiile tale noi pentru celulită, piele aspră și slăbită

Suferiți de celulită, piele aspră și slăbită? Descoperiți produsele de îngrijire a corpului din noua noastră linie "The Body Edition" și obțineți o piele strălucitoare - peste tot!

Read now

Other categories

Школа красоты
Школа красоты