Îngrijirea tenului
Главная

5 moduri de a reda strălucirea pielii în primăvară

Published: 20.12.2023 | Author: Oriflame

Ah, primăvara, frumoasă creatură! E timpul să vă puneți la depozit echipamentul de iarnă, să simțiți razele calde ale soarelui pe față și să vă bucurați de priveliștile și sunetele naturii renascând la viață. Dar este pielea voastră pregătită? Aflați mai multe pentru a vă asigura că arată proaspătă ca o margareta.

AFLĂ MAI MULTE

1. Exfoliere

Ieșim cu vechiul și intrăm cu noul! Asta este tot ce înseamnă primăvara, și cu siguranță poți aborda și pielea ta în același fel. Așa cum ai putut să observi, condițiile aspre ale vremii de iarnă pot afecta pielea, determinând-o să se usuce, să se descuameze și să arate în general neîngrijită. Dar, exfoliind de câteva ori pe săptămână pe măsură ce faci tranziția sezonieră, acele zile sunt sigur că vor fi în urmă!
Vă recomandăm: Novage Skin Renewing Peel

Află mai mult

2. Hidratează-te

În această perioadă a anului, există o șansă mare ca pielea ta să ceară în mod evident mai multă hidratare, așa că este vital să te asiguri că rutina ta de îngrijire a pielii este impecabilă. Asta înseamnă că, în plus față de demachiantul tău, cremă pentru ochi și ser, ar trebui să folosești o cremă de zi de calitate pentru a-ți menține pielea hidratată și protejată în timpul zilei; și o cremă de noapte pentru a o ajuta să se regenereze în timpul somnului. De asemenea, poți contribui la menținerea hidratării pielii din interior prin consumul regulat de apă pe parcursul zilei.
Recomandăm: Crema de zi Waunt Super Recover Whipped și Crema de noapte Optimals Hydra Radiance.

3. Rămâi protejat

Pentru a lupta împotriva razelor UV nocive, se recomandă utilizarea cremei de protecție solară tot timpul anului - indiferent de vreme. Dar dacă nu ai fost atât de consecvent în ultima perioadă, acum este momentul să o scoți din geanta ta de produse de înfrumusețare. Soarele de primăvară poate fi un șoc pentru organism după luni de expunere limitată, așa că asigură-te că aplici zilnic o cremă de protecție solară cu un factor de protecție înalt înainte de a părăsi casa. Merită, de asemenea, să verifici dacă nu a expirat în timpul iernii!
Recomandăm: Novage Day Shield SPF50 UVA/PA++++ Advanced Skin Protector

4. Îmbunătățește-ți dieta

Este ușor să cădeți victimă capcanelor alimentare clasice în timpul acelor săptămâni lungi de hibernare de iarnă, dar primăvara este momentul să schimbați lucrurile. Nu vă stresați, nu trebuie să începeți să mâncați salate în fiecare zi! Încercați pur și simplu să mențineți o dietă echilibrată - și să vă răsfățați pielea concentrându-vă pe alimente bogate în antioxidanți, cum ar fi afinele, avocado și verdeața întunecată. Un exces de radicali liberi poate provoca haos pielii, iar antioxidanții sunt o modalitate excelentă de a contracara efectele lor negative și de a ajuta pielea să arate proaspătă și strălucitoare.
Recomandăm: Wellosophy Astaxantin și Extract de Afine.

5. Folosește o mască de față

Pielea fiecărei persoane este unică, iar starea ei poate varia semnificativ de la un sezon la altul. Acolo unde uscăciunea era o problemă în trecut, s-ar putea să observi că pielea devine brusc mai uleioasă odată cu încălzirea vremii. Indiferent de situație, o modalitate excelentă de a aborda direct aceste schimbări neașteptate este aplicarea unei măști de față de înfrumusețare care să vizeze nevoile tale specifice. De obicei, bogate în ingrediente foarte concentrate, aceste măști sunt exact ceea ce ai nevoie pentru a-ți face pielea să arate impecabil.
Recomandăm: Masca facială Novage ProCeuticals Niacinamide & Cica Bio-Cellulose și Masca facială Optimals Moisture Quenching
Cumpără produsele
Mască peeling cu efect de reînnoire a pielii NovAge
NovAge

Mască peeling cu efect de reînnoire a pielii NovAge

209,00LEI

420,00LEI

Colțul de inspirație

Cum să îngrijești corpul: Soluțiile tale noi pentru celulită, piele aspră și slăbită
Îngrijirea tenului
Cum să îngrijești corpul: Soluțiile tale noi pentru celulită, piele aspră și slăbită

Suferiți de celulită, piele aspră și slăbită? Descoperiți produsele de îngrijire a corpului din noua noastră linie "The Body Edition" și obțineți o piele strălucitoare - peste tot!

Read now

Other categories

Школа красоты
Школа красоты