Îngrijirea tenului
Главная

Cum să îngrijești corpul: Soluțiile tale noi pentru celulită, piele aspră și slăbită

Published: 18.01.2024 | Author: Andrea Simons

Îngrijirea pielii nu se referă doar la față! Pielea de pe corpul tău merită, de asemenea, atenție! Iată cum să îți îngrijești pielea de la cap până la picioare cu noua noastră gamă de produse pentru îngrijirea corpului, The Body Edition!

Când auzim cuvintele "îngrijirea pielii", de obicei ne gândim la măști faciale, seruri și creme hidratante, precum și, poate, la produsele pentru acnee. Dar îngrijirea pielii este mult mai mult decât atât! Pielea este cel mai mare organ al nostru, și tot ea are nevoie de grijă, nu doar pielea de pe față!
Îngrijirea corpului a avansat mult dincolo de simpla hidratare. Noua noastră gamă de produse eficiente pentru îngrijirea corpului, The Body Edition, este inspirată de îngrijirea pielii și de ingredientele active ale acesteia, și face mult mai mult decât doar hidratează (deși hidratarea este la fel de importantă ca întotdeauna!), și se ocupă de problemele pielii, cum ar fi celulita, pielea flască și aspră.

Ce este celulita?

află mai multe

Celulita este pielea ondulată, care o putem obține pe spatele coapselor, șoldurilor și feselor. Există multe factori considerați a fi implicați în formarea celulitei, dar dieta, stilul de viață și hormonii sunt principalele cauze. O dietă bogată și lipsa exercițiilor fizice pot duce la acumularea de grăsime care poate promova aspectul celulitei, dar hormonii și genetica pot juca și un rol. Celulita este mai des întâlnită la femei, deoarece unele stochează natural mai multă grăsime în zona coapselor, șoldurilor și feselor. O dietă echilibrată, exerciții fizice și unele produse cosmetice și tehnici de masaj au dovedit că pot ajuta la îmbunătățirea aspectului ei.

află mai multe

Cum să îngrijești celulita?

În afară de un stil de viață sănătos, care implică activitate fizică zilnică și o alimentație adecvată, gelul anticelulitic pentru corp "The Body Edition" a fost dovedit clinic că reduce vizibilitatea celulitei în 28 de zile. Acesta conține un ingredient cunoscut pentru îngrijirea pielii, niacinamida, care ajută la îmbunătățirea elasticității și texturii pielii. Pentru rezultate și mai bune, este recomandat să masați pielea în timp ce aplicați gelul.

află mai multe

Piele lăsată sau flască

După pierderea în greutate sau în procesul natural de îmbătrânire, adesea apar probleme cu elasticitatea pielii. Dacă vă îngrijorează situația pielii ușoare sau lăsate, există câteva modalități de a îmbunătăți starea acesteia. Este important să duci un stil de viață echilibrat și să te alimentezi corect, precum și să folosești produse de îngrijire a pielii. Gelul-cremă pentru corp Body Edition Firming a fost dovedit științific că îmbunătățește elasticitatea pielii cu 48% în doar două luni. Acesta conține unul dintre componentele noastre preferate de hidratare - acidul hialuronic.

Piele aspră

Aveți o textură aspră și neuniformă a pielii? Nu sunteți singuri! Textura neuniformă a pielii este adesea rezultatul acumulării de celule moarte ale pielii la suprafața pielii. Dacă ați exfoliat în zadar, vă sugerăm să încercați un scrub cu exfolianți fizici și chimici. Scrubul de corp Smoothing Body Scrub de la The Body Edition conține atât exfolianți naturali din pietriș vulcanic și coajă de migdale, cât și acidul alfa hidroxi (AHA), acidul glicolic. Acidul glicolic încurajează eliminarea stratului exterior al pielii, ajutând la îndepărtarea celulelor moarte și uscate ale pielii, dezvăluind celulele noi și proaspete ale pielii de dedesubt. Pielea moale, restaurată!
Gel anticelulitic The Body Edition
The Body Edition

Gel anticelulitic The Body Edition

195,00LEI

390,00LEI

Colțul de inspirație

5 moduri de a reda strălucirea pielii în primăvară
Îngrijirea tenului
5 moduri de a reda strălucirea pielii în primăvară

Iarna s-a încheiat în sfârșit! Urmați aceste 5 sfaturi pentru a vă pregăti pielea pentru primăvară.

Read now

Other categories

Школа красоты
Школа красоты