Idei de cadouri pentru orice buget

Mereu dorim să bucurăm cu cadouri oamenii apropiați. Dar pentru aceasta nu e neapărat să cheltuim sume mari de bani. Noi o să Vă oferim câteva sfaturi.

BUGET REDUS

Nu aveți nevoie de sume mari de bani, pentru a face cadouri plăcute celor dragi. Cadouri mici sau mai mari, Editorul nostru Sophia Marinho de Lemos îți oferă cele mai bune soluții pentru Sărbători! Noi am ales câteva oferte, care cu siguranță vă vor fi pe plac. 

Balsam de buze. Pe lângă faptul că este un bun hidratant, este pur și simplu un dar de care oricine are nevoie. În anotimpul rece când pielea mâinilor și buzele se crapă ușor, cu siguranță ai nevoie de Balsamul de buze Tender Care. 

Gel Cremă de duș. Cauți un cadou care oferă o experiență deosebită la un buget decent? Un gel de duș hrănitor te îmbie la relaxare în perioada haotică a sărbătorilor de iarnă.  Unul din preferatele mele este Crema hidratantă de duș Milk & Honey Gold. 

Deodorant parfumat: dacă vrei să oferi în dar o aromă deosebită, dar nu ai alege un parfum, ar trebui să iei în considerare un deodorant parfumat. Pentru bărbați, recomand Deodorant Roll-On Revitalizant North For Men iar pentru femei Deodorantul spray My Destiny.

SETURI PENTRU BUGET MEDIU

Sunteți gata să bucurați oamenii iubiți? Propunerile noastre pentru cadouri memorabile, care nu Vă vor duce la faliment.

Machiaj. Nici un set de frumusețe nu este complet fără produse de machiaj, dar să cumperi așa ceva pentru o altă persoană poate fi dificil. Cu cât știi mai multe despre persoana respectivă cu atât vei putea îndrăzni mai mult și vei lua ceva pe gustul ei. Personal, ador gama The ONE.

Îngrijirea părului. În ultimii ani, pe piață au apărut o mulțime de produse de îngrijire a părului. Uleiuri și măști – de care are nevoie orice femeie. Atrageți atenție Brandului Eleo

Wellness. Cu toții ne dorim ca cei dragi să-și păstreze sănătatea și să se simtă bine. De aceea, să oferi un cadou wellness cuiva este cea mai bună variantă! Îți sugerez Pachetul Wellness pentru bărbați și Pachetul Wellness pentru femei pentru un mix perfect de nutrienți și antioxidanți de care avem nevoie zilnic.

CADOURILE DIN CATEGORIA ”LUX”

Dacă ai ales varianta mai costisitorae și vrei să oferi cuiva un răsfăț maxim, nu vei da greș cu următoarele idei de cadouri: 

Sistem de curățare. Un cadou pentru cineva pasionat de frumusețe și gadgeturi! Sistemul nostru de curățare Skin Pro este o perie cu 2 viteze care ajută la o curățare în profunzime a pielii, având in plus și opțiunea de masaj. Cum să nu-l iubești?!

Parfum: Un parfum este darul cel mai intim, deoarece este purtat în fiecare zi. Alege o aromă luxuriantă ca Giordani Gold Essenza  pentru femei și un parfum sofisticat și emblematic ca Giordani Gold Man, pentru bărbați.

Îngrijire a pielii: O variantă extraordinară de cadou pentru o femeie este să îi oferi un instrument pentru îngrijirea pielii. Și un set care vizează toate problemele pielii va furniza mereu rezultatele dorite. Așa că recomand să incluzi un produs demachiant și un tonic, o cremă de ochi, serum și cremă de zi și de noapte în cadoul tău. Brandul nostru ultra-performant NovAge este perfect pentru femei în timp ce pentru bărbați o alegere potrivită ar fi Tehnologia Arctic Defence regăsită în brandul Noerth For Men

Text: