Cum să îți îmbunătățești starea cu ajutorul parfumurilor

Dat fiind că subiectul bunăstării emoționale continuă să stârnească interes, nimeni nu a explorat într-adevăr puterea aromelor - până acum. Descoperă patru "super-parfumuri" găsite pentru a amplifica starea de spirit.

1. Revigorare cu yuzu și frunze de mentă
Originar din Japonia, yuzu este un nou ingredient în vogă, venind cu aroma condimentată unică şi aromele fructate. Am echilibrat acest buchet cu frunze de mentă - un acord nou must-have, plin de prospeţime şi revigorant, care te va trezi în fiecare zi a acestei veri!

2. Zâmbete cu portocale roșii și turmeric
La fel de simplu cum sună, orice ne aduce aminte de soare ne face să ne simțim mai fericiți. Deci, aroma suculentă a portocalelor roșii îmbibate cu soare îți umple ziua cu căldură. Mai ales atunci când se amestecă cu aromele din ce în ce mai populare de turmeric - pentru o strălucire de aur.

3. Romatism cu prune și piper negru
Delicatețea și senzualitatea sunt esențiale atunci când vine vorba de dragoste. Și cea mai recentă tendință de ingrediente pentru parfum este folosirea prunelor, cu un miros floral catifelat. Adaugă un pic de condimente – piper negru, cunoscut pentru proprietățile sale afrodiziace - și dragostea este în aer!

4. Relaxare cu lavandă și cedru
Folosind aroma calmantă și senzuală a lavandei pentru a stabili o atmosferă relaxantă nu este nimic nou. Dar combinarea cu aromele dulci și pământești ale lemnului de cedru face un amestec bogat nou - parteneriatul perfect calmant pentru sfârșitul unei zile aglomerate.

Text: Foto: Oriflame