Alege aroma pereche

Parfumul este capabil să te înnebunească și să aprindă focul pasiunii – un astfel de cadou are mai multă putere decât crezi. Anul acesta, alege pentru tine și pentru el o pereche specială de Ziua Îndrăgostiților – parfumuri care vor vorbi despre dragostea voastră celor din jur.

Romantici îndrăgostiți

Aștepți cu nerăbdare fiecare aniversare, pregătești surprize cu și fără motiv, iar pentru călătorii alegi cele mai romantice destinații -  Parisul te cheamă pe străzile frumoase și atmosfera comediilor vechi de dragoste. Pentru romantism este nevoie doar de voi doi și noile parfumuri pereche Eclat.

Eclat Amour pentru ea și Eclat Toujours pentru el sunt unite prin nota misterioasă de iris alb. Această floare înflorește la începutul primăverii, luminând totul în jur cu o aromă dulce cu note lemnoase – frumoase și delicate, precum sentimentele voastre. Aroma pentru ea este completată și de violetă și cedru, iar pentru el – mentă și piele.  

În brațele pasiunii

În fiecare zi sunteți pătrunși de un joc subtil, al cărui sens este clar doar pentru voi și este ascuns de ceilalți. Subliniază flacăra pasiunii interioare cu un parfum pentru amândoi: So Fever Together Her și So Fever Together Him cu o notă de piper pimento, care este considerat un aphrodisiac natural, acesta va deveni un condiment picant al vieții voastre de zi cu zi.

Apreciază frumosul

El este special pentru tine, iar tu pentru el. Dacă vorbim de muzică, atunci este clasicul, dacă de restaurant, atunci bucătăria înaltă, dacă despre arome, atunci clasa premiu, cu componente brevetate care nu pot fi întâlnite în alte produse. Îți vor plăcea aromele Giordani Gold Essenza Sensuale și Giordani Gold Notte.

Împătimați de istorie

Dintre toate filmele pentru seară voi alegeți o dramă istorică sau o biografie, în vacanță vizitați ruinele antice sau săpăturile arheologice. Alegeți parfumuri inspirate din legendele despre zeitățile antice și mărul discordie: cu siguranță veți îndrăgi aromele Possess the Secret Woman și Possess the Secret Man.

Aventurieri înnăscuți

Aveți o hartă a călătoriilor pentru doi și în fiecare an traversați țări noi, în speranța de a vedea totul. Aromele Born to Fly for Her și Born to Fly for Him — cuprind o întreaga aventură într-o sticlă. Cu această pereche de arome spiritul rătăcirii va fi mereu cu voi, chiar și la birou, în așteptarea unei noi aventuri.

Minimaliști

Țesături naturale, interior laconic, bucurii de zi cu zi – vedeți frumusețea în tot ce e simplu și știți să apreciați viața. Aromele sofisticate cu mai multe componente nu sunt pentru voi. Acordați mai multă atenție tendințelor mono-parfum, unde aroma captează impresii din natură, plante și flori. Nouă ne plac în special gama Women`s Collection și Men´s Collection .

Text: Foto: Oriflame