Culoarea rujului: Ce spune despre tine?

Culoarea rujului te poate influența emotional și îți poate crește încrederea în tine, în timp ce pentru cei din jurul tău poate transmite mesajul pe care ți-l dorești. Ce culori te fac mai încrezătoare? Dar mai optimistă? Poate misterioasă? Citește și află mai multe de la noi

Roșu - culoarea pasiunii și a iubirii

Dacă nu îți poți imagina viața fără de rujul roșu, cel mai probabil ești o personalitate strălucitoare și îți place să fii în centrul atenției. Ești sociabilă, îndrăzneață, impulsivă, puternică și gata să câștigi orice argument!

Rujurile roșii și burgundy care ne plac: OnColour Flirty Collection Red Blossom, The ONE Colour Stylist Ultimate Lustrous Lipstick Chic Burgundy.

Roz - culoarea calmului și a armoniei

Calmă, visătoare, romantică, strălucești de fericire și ești împăcată cu tine însăți. Rujul roz spune despre tine că ești ușor de abordat, inteligentă și prietenoasă. Este pur și simplu imposibil să te plictisești de tine! Dacă porți de ani de zile ruj roz îți recomandăm să atragi atenția și asupra nuanțelor peach-pink și fucsia.

Rujurile roz care ne plac: OnColour Flirty Collection Pink Orchid, Colour Obsession Magenta Maniaruj cremos 5-in-1 The ONE Colour Stylist Ultimate Rosewood Charm.

Violet

Printre artiști există o mulțime de iubitori a acestei nuanțe și nu este surprinzător pentru că este culoarea imaginației și a spiritualității, a celor care iubesc arta, sunt sensibile, creative și reușesc să-i inspire pe cei din jurul lor. Rujurile violet și prună care ne-au plăcut: OnColour Flirty Collection Shimmering Lily, The ONE Lip Sensation Matte Velvet Plum.

Oranj

Optimișptii reali poartă oranj. Culoarea energiei pozitive, a riscului, a petrecerilor celor mai distractive și a soarelui de vară – cu ea zâmbetul tău este și mai luminos. Iubitoarele acestei nuanțe zâmbesc permanent, emană strălucire, lângă ele este o adevărată plăcere să stai. Rujurile oranj, corai și peach-orange care ne-au plăcut: The ONE 5-in-1 Colour Stylist Cream Lipstick Coral, Creme The ONE Colour Stylist Ultimate Lipstick Coral Ideal.

Nude

De fapt, nudul nu este o culoare, ci un intensificator al nuanței naturale a buzelor tale. Un nud selectat corect împrospătează fața și o face mai expresivă, fără a pune nici un accent suplimentar. Rujurile nude arată lumii că te simți bine în pielea ta și că nu cauți validarea celor din jur. 

Rujurile nude care ne-au plăcut: OnColour Flirty Collection Nude Peony, Lip Sensation Matte Velvet Mellow Nude.

Text: Foto: Oriflame