Ghid de cadouri: Cum să le îndeplinești visele celor dragi?

Nu știi cum să faci față agitației de dinaintea sărbătorilor și să alegi cadouri originale pentru cei dragi? Nu-ți fă griji, vom avea noi grijă de cadouri. Tot ce trebuie să faci este să planifici restul zilei. Pregătește meniul, alege-ți ținuta pentru petrecere și creează acasă o atmosferă de sărbătoare cu aromă de biscuiți proaspăt copți, mandarine, scorțișoară și ace de pin.

Mamei

Mama merită toată atenția din lume. Grija ei pentru ceilalți membri, nu-i lasă adesea timp pentru ea însăși. Arată-i dragostea ta și fă-o să se simtă specială. Parfumul Giordani Gold Essenza, care intră în setul GG Essenza Set , cu notele sale de bergamotă, fleur d'orange și lemn toscan, o va transporta în grădinile din însorita Italie. Nu uita de pasul final - punga de cadouri elegantă Gift Bag Xmas 2021 . Mama ta își va aminti cu siguranță mult timp de grija pe care i-ai acordat-o.

Surorei

Nimic nu o va mulțumi mai mult pe sora ta decât machiajul, pentru că un machiaj bun este o modalitate excelentă de a-ți exprima creativitatea și de a-ți accentua frumusețea. Cu toate acestea, nu ar trebui să excludem aromele, care adesea vorbesc mai mult decât cuvintele și sunt un accent izbitor al imaginii. Setul Joyce Turquoise & Tender Mint , cu notele sale de floare de nufăr și mosc, face din aroma eterică a apei de toaletă Joyce Turquoise un parfum delicat și radiant, la fel ca o sclipire de soare asupra lacului din pădure. Produsul universal Tender Care din același set îi va oferi surorii tale îngrijirea de care are nevoie în timpul rece al sezonului. Cu uleiul său esențial de mentă, va ajuta la calmarea și protecția pielea de frigul iminent.

Persoanei iubite

Dacă alegi un cadou pentru bărbatul iubit

Mulți bărbați consideră că este foarte dificil să își aleagă accesorii. Adesea, procesul de selecție este spontan și, prin urmare, rezultatul nu este satisfăcător, nici pentru el, nici pentru tine. Sărbătorile sunt cele mai bune ocazii pentru a-ți răsfăța jumătatea cu un accesoriu de garderobă, fără de care nici-un look nu ar fi complet. Ceasul de Still Men's Watch va adăuga stil și eleganță persoanei iubite.

Dacă alegeți un cadou pentru femeia iubită

Când îi oferi femeii iubite un parfum, îi spui ce simți cu adevărat. Parfumul Eclat este cel mai potrivit în așa situație. Notele de iasomie și lemn de santal creează o combinație originală de feminitate rafinată și modernitate laconică. Setul Eclat Femme , format din parfumul Eclat și crema de corp parfumată Eclat, ambalat într-o pungă cadou originală (527128 Gift Bag Xmas 2021 #1 Her), va fi un cadou perfect pentru femeia iubită și îi va aminti de dragostea ta.

Pentru tata

Este greu pentru bărbați să găsească cadouri, mai ales când vine vorba de cadouri pentru tată. Aproape toți tații fie au deja totul, fie sunt atât de nehotărâți în preferințele lor, încât este imposibil să le faci pe plac. Cu toate acestea, există categorii de lucruri cărora bărbații nu le acordă adesea suficientă atenție. Printre acestea se numără produsele de îngrijire și parfumurile. Alegerea lor cade, de obicei, pe umerii femeilor. Venture Power din setul Venture Power & NFM este plin de caracter și în același timp încălzitor, și cu siguranță va încânta orice tată. Iar șamponul revigorant pentru păr și corp North For Men Subzero inclus în set, va fi un ajutor indispensabil în îngrijirea eficientă a părului său.

Pentru o prietenă

Există tot felul de prietene: sunt cele care urmăresc filme și iubesc să gătească și cele care nu pot trăi o zi fără o carte nouă. Dar, din nou, există fete care dedică mult timp îngrijirii. De aceea, setul Cozy by the fireplace (39476 Săpun cu aromă de scorțișoară și vanilie, 39471 Cremă de mâini cu aromă de scorțișoară și vanilie, 39469 Spumă de baie cu aromă de scorțișoară și vanilie) este cadoul perfect pentru prietena ta. Acesta include tot necesarul pentru a face ca îngrijirea zilnică să fie specială. Aromele calde și confortabile de scorțișoară, vanilie și nucșoară vă ajută să vă relaxați și să vă bucurați de atmosfera de sărbătoare. Completați cadoul cu un burete în formă de biscuit amuzant (43126 Ginger Bread Shower Sponge) - îi va aminti mult timp prietenuei tale de grija pe care i-o porți.

Pentru frate

Singura persoană pe care o cunoști la fel de bine ca pe tatăl tău este fratele tău, dar este, totuși, greu de mulțumit.Probabil, are mereu grjă de cum arată. De ce să nu-i completezi garderoba cu un accesoriu elegant și funcțional? Eșarfa Still Men's Scarf , caldă și elegantă, va adăuga o notă de rafinament ținutei oricărui bărbat și îl va proteja de frigul iernii. Fratele tău va aprecia cu siguranță acest cadou grijuliu, mai ales dacă îl împachetezi într-o cutie frumoasă și festivă.