O privire îndrăzneață asupra machiajului cu Irina Mitroshkina

Am pus cele mai importante întrebări despre machiaj și noua mascara cu efect cat-eye THE ONE Tremendous make up atistului Irina Mitroshkina. Vezi și folosește secretele unui profesionist!

@polya_lya: «Cum să alegeți un rimel care va fac genele voluminoase?»

Irina Mitroshkina: «În primul rând, atenție la perie.

Îmi place foarte mult rimelul clasic cu volum extrem al THE ONE Tremendous: o perie lungă de 3 cm, cu mai mult de 300 de peri ce îți acoperă fiecare geană. Noul rimel THE ONE Tremendous pentru look cat-eye are peria în formă ergonomică de clepsidră pentru un volum extrem și alungirea genelor din colțul exterior al ochilor.

În al doilea rând formula.

Noul rimel THE ONE Tremendous Fierce, de exemplu, conține două tipuri de fibre: fibre în formă de inimă ce învăluie genele, și microfibre pentru un volum extrem şi alungire impresionantă.

@myhaha: „Pentru mine este incomod să folosesc un rimel cu perie mare: atunci când îmi vopsesc genele pătez și pleoapa. Ce fac greșit?”

Irina Mitroshkina: „Nu te descuraja și nu te grăbi să renunți: chiar și make up artiștilor experimentați li se mai  întâmplă acest lucru! Există câteva secrete care te ajută să creezi super-volum și să nu strici restul machiajului.

  1.  Când aplici mascara poziționează oglinda mai aproape de bărbie și privește de sus în jos și nu direct în față – astfel peria nu va atinge pleoapa.
  2. Dacă apeși cu o astfel de perie ea va ajunge la pleoapă și îți va strica machiajul, însă pe gene va rămâne puțin rimel. Nu apăsa peria pe gene, în schimb aplic-o cu mișcări ușoare în sens invers acelor de ceasornic, ca și cum ai pune genele pe perie.
  3. Începe cu genele inferioare. Dacă le vopsești pe cele superioare, acestea vor lăsa urme pe pleoapă atunci când vei lucra la cele inferioare.
  4. Vopsește genele pe ambele părți pentru a obține un volum suplimentar.
  5. Dacă genele tale sunt închise și groase, încercă să aplici mascara doar pe centru și vârfuri, fără a atinge rădăcinile – astfel, pleoapa va rămâne curată.
  6. Însă dacă rimelul a lăsat o urmă pe pleoapă nu te grăbi să o îndepărtezi. Așteaptă să se usuce, după care îndepărtezi ușor urma cu un disc de bumbac. ”

@krasnova_ya: „Privirea de felină a devenit foarte populară pe instagram. Îmi doresc la fel! Cum să fac un astfel de machiaj?”

Irina Mitroshkina: „ Machiajul cat eye oferă mai multă seducție privirii și o notă de viclenie. Nu e obligatoriu să folosești fard de pleoape și dermatograf pentru un efect similar. Dacă dorești, poți folosi doar un rimel, principalul lucru ține de tehnica de aplicare și alegerea produsului.

Obține o privire de felină în trei pași simpli:

1. Aplică mascara pe toată lungimea genelor: o perie ergonomică ține cont de forma ochiului și oferă volum egal.

2. Prelucrează colțurile exterioare ale ochilor cu vârful rotunjit al periei pentru a prelungi și întinde genele spre tâmple.

3. Aplică din nou rimelul: continuă să aplici atâtea straturi până obții efectul dorit.”

@elena_raykskish: „Cum să aplici corect și frumos fardul de pleoapă?”

Irina Mitroshkina: „Rețineți două reguli de bază:

  1. Nu aplica o singură coloare densă pe toată pleoapa. Creează un gradient, trecând treptat de la cea mai deschisă nuanță spre cea întunecată (sau mai strălucitoare). Nuanța mai întunecată ar trebui să fie mai aproape de marginea ciliară (circumferința mare a irisului).
  2. Retușează ușor pigmentul cu o perie în direcția de la exterior spre colțul interior al ochiului.

Cu cât vei retușa mai bine cu atât sunt mai mari șansele de a obține rezultatul dorit fără corecție și nervi suplimentari. Asigură-te că nu există exces de fard pe perie aplică treptat nuanța până obții saturația  dorită – acest lucru te va ajuta să găsești mijlocul de „aur” și să te oprești la timp.”

@tivasen_: „Cum să știi care linii ți se potrivesc?”

Irina Mitroshkina: „Dacă nu încerci, nu ai cum să știi! Nu fi leneșă și experimentează acasă – vei fi surprinsă, chiar și cele mai îndrăznețe opțiuni ți se pot potrivi. Liniile au câțiva parametri de bază – lungime, grosime și îndoire. Mărește fiecare din ele treptat și evaluează rezultatul în oglindă.”

Urmărește câteva video-uri utile cu privire la săgeți pentru ochi cu pleoapa căzută și săgeți colorate în Școala de Frumusețe Oriflame.

@rita_ori__: „Cum să obții sprâncene pufoase, la modă?”

Irina Mitroshkina: „Periază sprâncenele cu ajutorul gelului transparent aranjând părul spre tâmple cu mișcări scurte. Dacă dorești să adaugă puțină culoare și textură – aplică rimelul pentru sprâncene de nuanța potrivită.

Află cum să alegi forma sprâncenelor în funcție de tipul feței.”

@demenkovasvetik: „Cum să maschezi corect ridurile de sub ochi?”

Irina Mitroshkina: „Principalul secret este hidratarea! Nu neglija crema de ochi în îngrijirea de zi cu zi. În cazul în care ai nevoie de îngrijire suplimentară folosește patch-uri.

Cu ajutorul produselor cosmetice decorative, totul este simplu: cu cât aplici mai multe straturi sub ochi, cu atât este mai probabil să te confrunți cu cute neestetice și riduri accentuate la sfârșitul zilei. Folosește un corector cu efect hidratant și aplică un strat cât mai subțire și pudră doar ușor.”

@elviramomotova: „Cum să împiedici fondul de ten să pătrundă în pori?”

Irina Mitroshkina: „Nu uita să curăța bine fața înainte și după machiaj, folosește ser și cremă. Pentru a face porii mai puțin vizibili și a pregăti pielea de aplicarea fondului de ten folosește o bază pentru machiaj.”

@veronikamatveeva.mvv: „Machiaj lifting: care sunt regulile? ”

Irina Mitroshkina: „Machiaj cu efect lifting este un machiaj care are un efect de întinerire, ajută la obținerea unui ten proaspăt și sănătos. Aceasta înseamnă că trebuie să începi cu hidratarea și îngrijirea în mai multe etape. Pregătirea corectă a tenului pentru machiaj reprezintă jumătate de rezultat!

Secretul principal al machiajului în sine este prospețimea. Folosește o bază cu particule strălucitoare pentru a preveni uscarea feței în timpul zilei și pentru a-l păstra uniform. Alege un fond de ten cu finisaj natural, dar suficient de pigmentat pentru a ascunde pigmentarea legată de vârstă. Zona T trebuie iluminată și îndepărtat luciul gras cu pudra. Încearcă să nu folosești nuanțe grele pe ochi și buze – alege nuanțe delicate, ușoare. Folosește iluminatorul lichid THE ONE IlluSkin: arată natural și oferă o strălucire sănătoasă. ”

@alice_alice: „Ce produse must-have folosește Irina?”

Irina Mitroshkina: „Îți voi destăinui un secret – îmi place să folosesc rujul ca fard. Același ton pe buze și obraji este o tehnică care funcționează în orice situație. Încearcă! Îmi place rujul The ONE Lip Sensation: textură cu finisaj catifelat este ușor de retușat și este rezistentă pe orice zonă a feței. În geanta mea am mereu un eyeliner întunecat.”

 

@aleksandra__ori: „Cum să faci un machiaj de zi pentru ochi cu pleoapă căzută?”

Irina Mitroshkina: „Abordarea este aceeași ca și în machiajul lifting – concentrează-te mai puțin pe problemă, nu încerca să maschezi și să acoperi cu mai multe straturi de nuanțe. Folosește culori pastelate și o umbră ușoară.” Află cum să desenezi linii pentru ochi cu pleoapă căzută.

@blog_kosmetika_jewellery4422: „Ce trebuie să faci în primul rând pentru a obține un machiaj frumos?”

Irina Mitroshkina: „Nu încerca să obții un efect wow și să urmezi orbește tendințele modei. Cel mai periculos este să exagerezi. Cel mai util este să te antrenezi și să încerci diferite imagini pentru a alege doar cele care ți se potrivesc.” Vezi mai multe lecții de make-up din partea experților în frumusețe la Școala de Frumusețe Oriflame!

Text: