Cum să obții un machiaj natural, cu ajutorul îngrijirii pielii hibride Waunt!

Oricât de mult ne-ar placea să ne machiem, uneori ne dorim un aspect fresh și natural fără efort. Machiajul natural este în trend atât pe podiumuri, cât și pe TikTok, așa că suntem aici pentru a îți spune totul despre cum să obții acest look cu ajutorul îngrijirii hibride care îți oferă o piele catifelată și strălucitoare.

Machiajul natural

Pielea curată și catifelată a fost întotdeauna la modă, însă după lockdown TikTok a explodat cu acest trend. Iar noi trebuie să ținem pasul! Nu numai că ne place că nu necesită mult efort, dar faptul că folosim mai puține produse este benefic pentru planetă!

Machiajul natural este prezent de secole, dar aspectul acestui sezon se caracterizează prin evidențierea frumuseții tale naturale cu doar câteva mici detalii. Acest lucru înseamnă multă hidratare, ascunderea imperfecțiunilor, uniformizarea nuanței pielii și multă strălucire. În mod normal, o bună îngrijire a pielii este în centrul oricărui machiaj, dar este și mai importantă pentru acest look în care vrei ca pielea ta să fie în prim plan!

Cum poți obține acest look cu ajutorul Waunt:

Mască de noapte

Nu uita de măștile de noapte! Acestea îți pot oferi mult mai mult decât crema ta de noapte, deoarece sunt concepute să rămână mai mult timp pe piele și, în plus, au o mulțime de alte beneficii. Masca de noapte Waunt Revive Me Daily exfoliază delicat pielea și ajută la uniformizarea nuanței tenului peste noapte. Aplică masca înainte de culcare și te vei trezi cu o pielea radiantă. Primul pas este făcut!

Unt de curățare

Este important să te asiguri că porii sunt deschiși, iar pielea este hidratată și curată pentru a putea obține acea bază netedă și catifelată. Știm cu toții că unele produse de curățare pot usca pielea, dar untul de curățare pentru față  Waunt Level Up are rezultate diferite! Nu conține surfactanți (agenți de curățare care se găsesc de obicei în demachiante), ceea ce îl face neobișnuit de blând cu pielea. Textura cremoasă și untoasă curăță în profunzime impuritățile și dizolvă cu ușurință machiajul și murdăria, lasând pielea curată și hidratată.

Baton pentru zona ochilor

În loc să aplici un corector, ce ai zice să încerci batonul iluminator pentru zona ochilor cu pudră matifiantăAcesta reflectă lumina și hidratează zona ochilor, oferind un aspect mai natural.

Emulsie-spray tonică

Acum că pielea ta este curățată și pregătită, este momentul să o hidratezi corespunzător! Folosește emulsia-spray tonică Waunt Smooth Cheeks pentru a-ți hidrata și a calma pielea, oferindu-i o strălucire împrospătată, nu doar în această rutină, ci și de-a lungul zilei. 

Cremă-gel

Credeai că am terminat cu hidratarea? Mai gândește-te! Pentru o hidratare optimă avem nevoie de o cremă hidratantă aplicată peste emulsia-spray tonică. Așa că folosim crema-gel ultrahidratantă Waunt Water Burst Dewy cu o textură care reține cantități mari de apă și care ajută la hidratarea profundă a pielii.

Bază de machiaj

Pasul final: adaugă o notă de strălucire, care oferă pielii tale acel finisaj catifelat, fără a o face să pară grasă. Caută un produs strălucitor care hidratează, matifiază și are mici particule strălucitoare. Baza de machiaj hidratantă şi uniformizantă Waunt Woke Up Like This conferă pielii tale acea strălucire hidratată care îți va completa machiajul, estompând imperfecțiunile și uniformizând textura pielii, lăsând un aspect natural. 

Text: