Naturalețe maximă! «Machiaj fără machiaj» cu îngrijirea hibridă Waunt

Bineînțeles, ne place să ne machiem. Dar uneori vrei să arăți fresh și naturală fără să petreci ore întregi în fața oglinzii. «Machiajul fără machiaj» este în trend pe podiumuri și pe rețelele de socializare deopotrivă, așa că stai liniștită: acum îți vom spune cum să obții efectul unei pieli catifelate și strălucitoare și ce înseamnă îngrijirea hibridă.

Machiaj fără machiaj

Pielea curată și strălucitoare a fost întotdeauna populară, dar după lockdown, social media a explodat cu această tendință. Și noi nu rămânem în urmă! Machiajul modern fără machiaj nu doar că nu necesită efort, dar economisește și produse, ceea ce este benefic pentru planetă și pentru portofelul tău.

Dacă până acum trebuia să petreci ore întregi în fața oglinzii pentru a obține un look «natural», folosind tone de corectoare și iluminatoare, în acest sezon tot ce trebuie să faci este să îți accentuezi frumusețea pielii cu câteva mici detalii. În practică, acest lucru înseamnă să te hidratezi bine și regulat, să ai grijă de micile imperfecțiuni, să uniformizezi tenul pielii și, bineînțeles, să te asiguri că radiază. În mod firesc, o bună îngrijire este în centrul oricărui machiaj, dar astăzi calitatea pielii «goale» este în prim plan. Și de aceea au fost inventate produsele cosmetice hibride - îngrijirea pielii cu efect de machiaj.

 

Cum poți obține aceasta cu ajutorul Waunt:

Mască de noapte

Nu rata această oportunitate! Măștile de noapte sunt mult mai interesante decât cremele de noapte: formulele lor sunt concepute pentru a rămâne pe piele mai mult timp, plus că au o mulțime de super efecte. Мasca de noapte Waunt Revive Me Daily exfoliază pielea delicat și ajută la uniformizarea tenului pielii. Aplică masca înainte de culcare, iar deja dimineața îți poți admira fața care radiază de prospețime. Primul pas este făcut!

Unt de curățare

Esențialul este o piele bine hidratată și curată, cu porii deschiși și fără reziduuri de machiaj. Multe produse de curățare pot usca pielea, dar untul de curățare pentru față Waunt Level Up nu este așa! Pentru început, nu conține surfactanți (un tip de ingredient de curățare), care nu sunt întotdeauna blânzi cu pielea. Formula bogată și cremoasă se topește pe piele și dizolvă literalmente toate impuritățile, în același timp hrănește pielea.

Baton pentru zona ochilor

Corectorul este bun, dar ce zici de batonul iluminator pentru zona ochilor cu pudră matifiantă? Reflectă lumina, în același timp hidratează pielea din jurul ochilor și creează un efect complet natural, cu aspect fresh, fără cearcăne de sub ochi.

Emulsie-spray tonică

După o bună curățare, este momentul oportul pentru a-ți hidrata pielea! Emulsia-spray tonică Waunt Smooth Cheeks oferă pielii tale un nou impuls de hidratare și o strălucire dorită. Și este cât se poate de ușor de utilizat - te poți reîmprospăta cu ajutorul lui în orice moment cu doar câteva pulverizări.

Cremă-gel

Doar nu crezi că am terminat cu hidratarea, nu-i așa? Pentru a atinge perfecțiunea, trebuie să-ți hidratezi pielea cât mai mult posibil - așa că folosim crema-gel ultra-hidratantă Waunt Water Burst Dewy. Textura sa delicată nu numai că adaugă hidratare epidermei, dar o și păstrează, astfel încât nici o picătură nu este irosită!

Și pentru sfârșit, baza

Tușa finală: catifelăm textura pielii, netezim suprafețele aspre, dacă mai există, reducem luciul inutil și hidratăm din nou – baza de machiaj hidratantă și uniformizantă Waunt Woke Up Like This conferă pielii tale acea strălucire hidratată care îți va completa «machiajul fără machiaj» și te va transforma într-o eroină a tendințelor.

Text: