Manichiură de nota 10!

Pregătește-te să-ți faci notițe! Astăzi îți vom spune cum să obții o manichiură excelentă imediat și fără greșeli.

NU: FOLOSIREA ACETONEI PENTRU ÎNDEPĂRTAREA LACULUI DE UNGHII

Dizolvantul de lac de unghii cu acetonă poate deteriora și usca placa unghiei. Un motiv pentru care ar fi bine să nu-l mai folosești.

DA: FOLOSEȘTE O SOLUȚIE PROTECTOARE PENTRU ÎNDEPĂRTAREA LACULUI

Un îndepărtor de lac de unghii delicat poate îndepărta chiar și nuanțele mai închise fără a-ți deteriora cuticulele sau unghiile. Îți recomandăm dizolvantul delicat pentru lac de unghii THE ONE Expert Care. Ajută la îndepărtarea tuturor lacurilor de unghii în câteva secunde, înmoaie și hrănește cuticulele și unghiile.

NU: TĂIEREA CUTICULEI.

Tăierea sau împingerea exagerată a cuticulei este interzisă! Cuticula este o piele subțire care se află la baza unghiei și acționează ca o barieră de protecție împotriva bacteriilor. Deci, atunci când împingi cuticula, aceasta revine în mod natural după un timp.

DA: ULEI DE CUTICLE

Aplică uleiul nu numai pe pielea din jurul unghiei, ci și pe unghie însăși. Acest lucru le va împiedica să se usuce sau să se deterioreze. Noi adorăm uleiul pentru unghii și cuticule tip creion de la THE ONE Expert Care. Conține ulei de migdale dulci, aloe vera și squalane și nu lasă un reziduu gras pe mâini.

NU: OMIȚI APLICAREA BAZEI DE UNGHII

Este cu siguranță mai rapid să aplici o culoare dintr-o dată decât să folosești mai întâi baza, să aștepți să se usuce și apoi să aplici lacul de culoare (și să aștepți din nou). Viteza nu îți va aduce multe puncte: nuanța naturală a unghiilor poate să nu fie aceeași, iar lacul va dura doar jumătate din timp.

DA: APLICĂ UN STRAT DE BAZĂ LA ÎNCEPUT ȘI UN STRAT DE TOP PROTECTOR LA FINAL

Secretul unei manichiuri de lungă durată este să îți pregătești unghiile cu un strat de bază, să aplici o ojă colorată și apoi să o completezi cu un strat protector. Vei avea nevoie de baza de unghii THE ONE Pro Wear și de oja de protecție cu uscare rapidă THE ONE Wear.

NU: PREA MULT LAC APLICAT PE UNGHII

Probabil cea mai frecventă greșeală a celor care își fac manichiura acasă. Un strat gros de lac de unghii, durează mult timp până se usucă și deseori provoacă cioburi sau bule de aer pe unghii.

DA: APLICĂ LACUL DE UNGHII CU MODERAȚIE

Iată un sfat: ia mai puțin lac de unghii pe pensulă cu fiecare atingere. Aplică primul strat în trei rânduri - în mijloc și pe lateral, apoi lasă să se usuce complet și aplică un al doilea strat.

NU: PURTAREA LACULUI DE UNGHII PE O PERIOADĂ PREA ÎNDELUNGATĂ

Placa unghiei este alcătuită în principal din proteine keratinoase, straturi lipidice și molecule de apă. Expunerea îndelungată la ojă o poate deteriora, așa că durata maximă a unei manichiuri este de două săptămâni, iar a unei pedichiuri de o lună.

DA: OFERĂ O PAUZĂ UNGHIILOR TALE

Din când în când, lasă-ți unghiile libere. Unghiile simple și bine îngrijite sunt și ele frumoase, în plus, răgazul va ajuta celulele plăcii unghiilor să se regenereze. Experimentează cu produsele de îngrijire a unghiilor și fă-ți spa acasă: folosește soluția întăritoare THE ONE Expert, masca de noapte THE ONE Expert Care și serul THE ONE Expert Care.

Suntem siguri că vei fi încântată de rezultate.