Adaugă culoare: linii trendy cu creionul

Clasic nu înseamnă dificil și plictisitor! Eu, make-up artist a brandului THE ONE Galina Ilyina, te voi învăța cum să desenezi ușor și rapid linii folosind un creion obișnuit. Citește articolul și repetă după mine!

Creionul ales corect reprezintă jumătate din succesul machiajului. Ai nevoie de un creion cremos, rezistent, ușor de utilizat, care lasă o linie clară și o culoare persistentă. Alegerea mea este creionul dermatograf retractabil The ONE High Impact: o paletă mare de culori care te ajută să evidențiezi frumusețea ochilor. Liniile duble adaugă dramă aspectului și vizual măresc ochii. Aceasta este în special o opțiune pentru seară, ocazii speciale, pentru o întâlnire de afaceri alege ceva mai discret.

Pasul 1: pregătirea

Machiajul grafic al ochilor necesită un ton neted, sprâncene accentuate și buze nud. Accentul este privirea. Aplică un corector dens pe pleoapă pentru a ascunde capilarele, a uniformiza tonul și pentru a obține un aspect îngrijit. Deoarece creionul este rezistent și nu folosim farduri de pleoape poți sări peste aplicarea bazei pentru fard de pleoapă . Fixează corectorul cu pudră și baza pentru machiaj este gata.

Pasul 2: linie pe pleoapa superioară

Ia un creion negru și trage o linie subțire de-a lungul pleoapei superioare – aceasta este baza pentru linia viitoare. Apoi crește grosimea liniei în locurile potrivite: ar trebuie să dispară încet spre colțul interior al ochiului. Lungește coada liniei și nu îți fie teamă dacă e mai lungă decât de obicei – vei obține un efect mai bun.

Pasul 3: linie pe pleoapa inferioară

Trecem la ceva mai interesant. Poți combina culorile când faci linii duble, dar, o opțiune care se potrivește tuturor este combinația dintre culoarea neagră și nuanțe saturate deschise. În calitate de culoare suplimentară alege o nuanță în contrast care îți va accentua ochii.

Eu îți voi arăta un machiaj cu cea mai trendy nuanță a sezonului pe care deja ai văzut-o pe paginile catalogului Oriflame. Luăm o nuanță de albastru și trasăm o linie de la bază până la pupila ochiului. Nu depăși marginea pupilei care duce spre colțul exterior: o linie prea lungă pe pleoapa inferioară poate reduce vizual ochii și nu vei obține efectul dorit. Pasul 4: genele

Finalizează machiajul cu rimelul preferat și aplică-l în mai multe straturi: genele trebuie să fie groase și pufoase. Eu am ales Mascara 5-în-1 The ONE. Peria nu în zadar are peri de diferite lungimi. Mai întâi ridică genele de la rădăcină și creează volum cu partea cu peri scurți, apoi întinde rimelul cu partea cu peri lungi, separă și răsucește genele.


Iată toate produsele de care ai nevoie pentru acest machiaj. Fă o poză cu rezultatul pe care l-ai obținut și încercă poza în instagram cu hashtag-ul #eurecomand. Vezi și alte lecții utile în secțiunea Școala de frumusețe Oriflame! 

Text: Foto: Oriflame