Linia de tuș pentru pleoapa căzută

Citește lecția de make-up pas cu pas pentru pleoapa căzută de la expertul în machiaj Oriflame Galina Ilyina și află cum să îl corectezi cu ajutorul produselor THE ONE.

Pasul 1: pregătirea pielii

Pielea pleoapei rareori are un ton ideal. Este necesar să o pregătești în mod corespunzător pentru a obține un machiaj îngrijit și pentru ai prelungi durabilitatea (acest lucru este deosebit de important pentru pielea grasă). Aplică un corector pentru a masca capilarele, și un strat subțire de pudră – sau cu o perie pufoasă distribuie un fard deschis pe toată suprafața pleoapei în mișcare. Poți alege nuanța Light Nude THE ONE, este universală. Stratul produsului uscat va absorbi excesul de sebum și va facilita retușarea nuanței mai întunecate.

Pasul 2: aplicarea unei nuanțe întunecate

Pleoapa căzută este de două feluri căzută spre colțul exterior sau spre centrul ochiului.

Privește-te în oglindă și acordă atenție locului în care pleoapa atinge linia genelor. Vom aplica nuanța maro pe zona unde pleoapa cade. Nuanța nu trebuie să fie prea întunecată , imităm o umbră naturală. Mie îmi place „Fudge Brown Matte” THE ONE: îmi amintește de pudra pentru conturare. În cazul meu, pleoapa este căzută în colțul exterior al ochiului. Cu aceeași perie pufoasă iau puțin fard și vopsesc această zonă. Retușez spre tâmple pentru a întinde ochiul.

Dacă pleoapa este căzută în centrul ochiului, trebuie aplicată culoarea închisă în cută. Este ușor să-i determini poziția, cu toate că din cauza pleoapei căzute poate fi neevident. Întoarce peria și așază cu atenție vârful mânerului chiar sub sprânceană. Simți golul de-al lungul graniței osului orbital? Aici trebuie să aplici nuanța întunecată pe toată pleoapa superioară.

Când termini, verifică machiajul cu ochiul deschis: convinge-te că în această poziție umbrirea a rămas și nu s-a ascuns sub pleoapa căzută.

Pasul 3: linia genelor

Vopsim spațiul dintre gene cu un creion – acest lucru va adăuga vizual densitate genelor, va adânci aspectul și va face ochiul să arate mai mare. Acest pas este necesar pentru machiajul cu linii: nu trebuie să existe spații între gene, altfel linia va arăta neîngrijit. Alege un creion moale și pigmentat, pentru a nu răni pleoapa și pentru a obține cu ușurință o linie intensă. Eu folosesc Creion dermatograf retractabil pentru ochi The ONE High Impact. După acest pas poți aplica rimelul și oprește-te – vei obține un machiaj de zi pentru ochi cu pleoapa căzută. Dar mergem mai departe și trasăm eyeliner.

Pasul 4: eyeliner 

Scopul machiajului pentru pleoapa căzută este de a face aspectul mai puțin greoi și a „scoate” în evidență ochii.

Săgeata trebuie să fie cât mai subțire și cu o codiță scurtă: o astfel de linie va fi vizibilă și nu va părea întreruptă.

Cheia succesului este un produs super-rezistent care nu se va șterge. Mie îmi place Tuş-stilou pentru pleoape The ONE, lasă o linie dreaptă și rezistentă. În primul rând trasează o line de-a lungul graniței de creștere a genelor. Linia trebuie să fie subțire la colțul interior și ușor mai lată spre colțul exterior. Grosimea poate fi reglată prin presiune: cu cât apeși mai mult cu atât săgeata devine mai lată. Al doilea mod este să faci o linie subțire pe toată pleoapa, apoi să mai aplici un strat spre colțul exterior pentru a o îngroșa.

Acum să facem codița. Atenție: când faci traiectoria ea trebuie să vină ca o continuarea a liniei pleoapei inferioare. Nu o poți coborî în jos! Acest lucru va ridica ochiul și îi va da un aspect mai deschis. Desenează marginea inferioară a vârfului săgeții concentrându-te pe linia genelor inferioare. Unește-o cu linia pleoapei superioare și umple triunghiul rezultat.

 

Pasul 5. Întunecă pleoapa inferioară și genele

Ia puțin fard maro și adaugă pe pleoapa inferioară cu o perie plată pentru a adăuga volum ochiului. Oprește-te în dreptul irisului nu duce umbrirea până spre colțul interior.

 

Vopsește genele cât mai dens, trăgându-le în sus, ca și cum ai acoperi cu ele pleoapa căzută.

Genele voluminoase și groase corectează perfect pleoapa căzută.

Gata! Fă click pe poză și vei vedea toate produsele pentru a crea această machiaj.

Sfatul make-up artistului

Machiajul cu Eyeliner a depășit de mult timp din limitele machiajului de seară. Acum liniile sunt potrivite în orice moment al zilei sau al nopții, de orice lățime și lungime. Când vei stăpâni linia clasică pentru pleoapa căzută, experimentează și tendințele.

Liner ușor

Multe fete aleg anume acest tip de săgeată pentru un efect de machiaj la modă fără de machiaj, sau pentru accentua ușor ochii. Linia trebuie să fie abia observată și bine umbrită, iar coada mică. O astfel de săgeată este potrivit pentru ochi rotunzi: aceste persoane ar trebui să evite liniile groase, iar vârful ar trebui să se termine exact în colțul exterior.

Linii ombre

Această versiune a liniilor este perfectă pentru vară. Dar este suficient să înlocuiești paleta de nuanțe deschise cu cele mai întunecate și vei obține linii elegante de toamnă sau iarnă. În colțul interior, folosește o nuanță mai deschisă, spre exterior mai întunecată.

Eyeliner dublu

Acest tip de liner face privirea mai expresivă, genele să arate vizual mai groase, iar aspectul mai jucăuș. Trasează linie completă atât pe pleoapa superioară cât și interioară, deplasându-te de la colțul interior al ochiului spre exterior. Codițele trebuie să fie ușor îndepărtate, iar vârfurile trebuie să fie paralele, nu trebuie să se intersecteze. Umple spațiul dintre ele cu un creion ușor sau un anti cearcăn pentru efect.

Creează sprâncene perfecte și partajează rezultatul obținut pe Instagram cu hashtagul #eurecomand. Vezi mai multe lecții utile pe Oriflame Beauty School

Text: Foto: Oriflame