Wellosophy
Главная

GHIDUL WELLOSOPHY PENTRU GESTIONAREA CU SUCCES A GREUTĂȚI

CUM SĂ PIERDEȚI GREUTATEA ȘI SĂ O MENȚINEȚI PE TERMEN LUNG ÎNTR-UN MOD SĂNĂTOS!

Scăderea în greutate și menținerea acesteia după pierderea în greutate pot fi atât de dificile! De ce? Problema implică adesea așteptări nerealiste, împreună cu diete aspre sau complexe, care deseori exclud grupuri alimentare și sunt imposibil de menținut pe termen lung. Sună cunoscut? Din păcate, nu există soluții rapide sau transformări miraculoase în gestionarea greutății - rezultatele sigure și durabile necesită puțină răbdare și angajament. Misiunea noastră este să vă ajutăm să pierdeți excesul de greutate și să-l mențineți într-un mod realist și ușor de urmat. Cu Wellosophy SuperShake înlocuitor de masă pentru controlul greutăţii și câteva mici schimbări de stil de viață, puteți fi pe drumul către o greutate sănătoasă pe termen lung. Puteți reuși cu Wellosophy!

SHOP

WELLOSOPHY ÎNLOCUITORI DE MASĂ – FORMULAT PENTRU SUCCESUL TĂU

Shake-urile și supa Wellosophy înlocuitori de masă pentru controlul greutății au un conținut ridicat de proteine, sunt o sursă de fibre, conțin grăsimi sănătoase, sunt fortificate cu 23 de vitamine și minerale și nu conțin zahăr adăugat. Conținutul ridicat de proteine ajută la promovarea pierderii de grăsime, păstrând în același timp masa musculară (Longland et al., 2016; Murphy et al., 2014) și ajută, de asemenea, la menținerea senzației de sațietate între mese, reducând riscul de gustări nesănătoase! Și în cele din urmă - sunt foarte ușor de pregătit - doar amestecați cu lapte** și puteți să savurați un shake delicios în câteva secunde sau o supă gustoasă în doar câteva minute!

CUM SĂ FOLOSIȚI ÎNLOCUITORII DE MASĂ WELLOSOPHY

Pentru a pierde în greutate, înlocuiți două dintre cele trei mese principale zilnice cu un shake sau o supă substitută de masă și consumați o singură masă sănătoasă bazată pe alimente. Pentru a vă menține greutatea după pierderea în greutate, înlocuiți doar una dintre mesele zilnice cu un substitut de masă și consumați două mese bazate pe alimente. Pentru a obține profilul nutritional corect pentru masa dvs., produsele ar trebui amestecate doar cu lapte de vacă cu conținut scăzut de grăsimi (1,5%) sau cu o alternativă de lapte de soia pentru opțiunea vegană**. Profilul nutritional și numărul de calorii per masă depind de ceea ce alegeți - consultați paginile produselor pentru a afla mai multe!

PENTRU O MASĂ COMPLETĂ ȘI SATISFĂCĂTOARE, DOAR AGITAȚI!

1. LAPTE

1. LAPTE

2. PUDRĂ

2. PUDRĂ

3. AGITAȚI

3. AGITAȚI

4. BUCURAȚI-VĂ!

4. BUCURAȚI-VĂ!

SET MENȚINEREA GREUTĂȚII WELLOSOPHY

CUMPĂRĂ

MASA CALDĂ COMPLETĂ ÎN CÂTEVA MINUTE!

Bucurați-vă de o supă caldă, gustoasă și satisfăcătoare în câteva minute - am făcut toată pregătirea, astfel încât să nu trebuiască să o faceți! Pur și simplu amestecați 25g de pudră cu lapte** într-o cratiță mică și încălziți ușor în timp ce amestecați! Puteți folosi fie 300 ml de lapte de vacă cu 1,5% grăsime, fie 310 ml de lapte alternativ din soia** pentru o opțiune potrivită pentru vegani.
CUM SĂ SLĂBEȘTI

Pentru a pierde în greutate, trebuie să consumi mai puține calorii decât organismul tău utilizează. Caloriile sunt unități de energie eliberate atunci când organismul tău digeră și absoarbe alimentele. Atunci când consumi aceeași cantitate de calorii ca cea pe care o utilizezi, rămâi la aceeași greutate, dar dacă consumi mai multe calorii decât utilizezi, organismul tău depozitează surplusul de calorii sub formă de grăsime corporală.
Abordarea ideală pentru pierderea în greutate nu constă doar în reducerea numărului de calorii consumate, ci și în creșterea numărului de calorii pe care organismul tău le utilizează, prin creșterea activității fizice zilnice.

ECHILIBRUL CALORIC

FOCUS PE PROGRES, NU PE PERFECȚIUNE!

O lecție importantă în procesul de pierdere în greutate este să îți stabilești un obiectiv realist și să ai așteptări realiste! Este minunat să fii inspirat de alții, dar încearcă să nu te compari cu ei! Tipurile de corp și pierderea în greutate sunt individuale, așa că concentrează-te pe propriul tău corp și pe progres, mai degrabă decât pe perfecțiune. Nu te lăsa sedus de cei care promovează diete extreme sau pierderea rapidă în greutate - este important să consumi o dietă echilibrată, care conține toate grupurile alimentare, și să țintești pentru o cantitate sigură și realistă de pierdere în greutate de 0,5-1 kg pe săptămână. Recomandăm o aport minim de calorii de 1200 kcal pe zi pentru femei și 1500 kcal pentru bărbați.
CREEAZĂ UN PLAN CARE FUNCȚIONEAZĂ PENTRU TINE!

RUTINELE BUNE SUNT IMPORTANTE

Stabilirea unor rutine bune care se potrivesc confortabil în viața ta de zi cu zi te va ajuta să ai succes în pierderea în greutate și să o menții pe termen lung. Asta înseamnă să găsești modalități inteligente de a-ți planifica mesele, de a găsi un timp pentru activitatea fizică și de a încerca să stabilești o rutină de somn bună - somnul de calitate te ajută, de asemenea, în controlul greutății! Pentru început, încearcă să faci mici schimbări care să nu afecteze prea mult rutinele tale existente - cu cât perturbațiile în ziua ta sunt mai mici, cu atât este mai probabil să rămâi pe drumul cel bun. Și odată ce intri într-o rutină bună, totul devine mult mai ușor!

STRUCTUREAZĂ-ȚI MESELE

Amintește-ți – pentru a pierde în greutate* ar trebui să înlocuiești două dintre mesele principale zilnice cu o masă înlocuitoare, sau doar una pentru a-ți menține greutatea*. Poți utiliza înlocuitorii de masă Wellosophy pentru a înlocui micul dejun, prânzul sau cina – ceea ce se potrivește stilului tău de viață – asigură-te doar că celelalte tale mese și gustări sunt sănătoase, echilibrate și controlate din punct de vedere caloric. Cu ce mese ai cele mai mari dificultăți când vine vorba de alimentație sănătoasă? Acesta este un loc excelent de început pentru a utiliza înlocuitori de masă – înlocuind calorii ridicate cu calorii controlate și înlocuind nutriție proastă cu cea bună! Acestea sunt doar exemple despre cum să-ți structurezi alimentația zilnică – găsește ceea ce funcționează cel mai bine pentru tine!

ARDE CALORII PRIN ACTIVITATE FIZICĂ!

PLANIFICAȚI-VĂ MESELE BAZATE PE ALIMENTE

Când urmați planul nostru cu înlocuitori de masă, este important ca mesele voastre obișnuite bazate pe alimente să fie sănătoase și să aibă un control al caloriilor, iar pe farfurie să conțină raportul optim de diferite grupuri alimentare. Modelul nostru de farfurie este un ghid pentru a vă ajuta să vă asigurați că mesele voastre sunt bogate în nutrienți, voluminoase (astfel încât să vă simțiți sătui), în timp ce caloriile rămân scăzute.
Umpleți jumătate din farfurie cu legume – în plus față de furnizarea de nutrienți esențiali, legumele vă vor ajuta să vă simțiți sătui, menținând totodată caloriile la un nivel scăzut. Un sfert din farfurie ar trebui să fie format din proteine sănătoase, cum ar fi peștele, carnea slabă, fasolea, ouăle sau produsele lactate cu conținut scăzut de grăsimi – proteinele ajută la construirea și menținerea mușchilor și vă ajută să vă simțiți sătui pentru mai mult timp. Și un sfert din farfurie ar trebui să conțină carbohidrați bogati în fibre, cum ar fi orezul brun, quinoa sau cartofii – pe lângă faptul că vă satisface pofta de mâncare, fibrele sunt benefice pentru sănătatea dumneavoastră digestivă!

PLANIFICATOR DE MESE

Iată un ghid pentru a vă ajuta să construiți mese nutritive, controlate din punct de vedere caloric - cu exemple de unele dintre alimentele pe care ar trebui să încercați să le includeți.

5. AROMĂ! CONDIMENTE ȘI PLANTE AROMATICE

GUSTĂRI SĂNĂTOASE

Dacă simțiți o foame puternică între mesele principale, este absolut în regulă să luați o gustare, dar alegerea gustării potrivite este importantă! La fel ca și în cazul meselor principale, ar trebui să alegeți gustări bogate în proteine și fibre alimentare, și cu un conținut controlat de calorii. O gustare sănătoasă ar trebui să aibă maximum 200 de calorii. Iată câteva exemple despre cum să construiți o gustare sănătoasă, satisfăcătoare și cu conținut controlat de calorii.

ALTE SFATURI PENTRU SUCCESUL ÎN CONTROLUL GREUTĂȚII

ÎNFRÂNȚI FOAMEA, RĂMÂI PE DRUMUL CORECT!

Una dintre cele mai frecvente motive pentru care oamenii renunță la diete sau câștigă în greutate după ce au slăbit este foamea. În timp ce Wellosophy Înlocuitor de masă pentru controlul greutății face ușoară transformarea călătoriei dvs. de pierdere în greutate într-un succes, orice program de scădere în greutate care reduce caloriile poate crește senzația de foame - și când ne simțim lipsiți sau nesatisfăcuți, avem tendința de a lua decizii proaste. Dar nu voi! - aveți un plan și beneficiați de ajutorul unui produs care chiar funcționează! Iată câteva sfaturi suplimentare pentru a vă ajuta să combateți foamea și să vă simțiți mai sătui pentru mai mult timp:
- Beți un pahar de apă cu 30 de minute înainte de a lua shake-ul de înlocuire a mesei sau masa pe bază de alimente - acest lucru va umple stomacul și poate reduce cantitatea pe care o consumați.
- Adăugați 100 ml de apă la shake-ul dvs. pentru a mări volumul, fără a adăuga calorii suplimentare - acest lucru va umple stomacul pentru a vă face să vă simțiți mai sătui.
- Pregătiți shake-ul de înlocuire a mesei cu lapte cald - alimentele calde tind să vă facă să vă simțiți mai satisfăcuți.
- Încercați să mâncați la aceeași oră în fiecare zi - rutinele bune pot ajuta la controlul poftei de mâncare - și vă pot ajuta să rămâneți pe drumul cel bun!

SLĂBEȘTE ALĂTURI DE ALȚII!

CLUBURILE DE WELLNESS - AICI PENTRU A VĂ AJUTA SĂ REUȘIȚI!

Unul dintre cele mai valoroase resurse în călătoria de gestionare a greutății a oricui este sprijinul celorlalți! Și cu Wellosophy Wellness Clubs, obții exact asta - o comunitate prietenoasă de oameni la fel ca tine, care te încurajează să reușești și te susțin pe tot parcursul drumului! Cluburile Wellness oferă programe de stil de viață sănătos dezvoltate de experții noștri în sănătate și nutriție din Suedia, bazate pe cele mai recente cercetări științifice. Când te alături unui Club Wellness, vei primi sfaturi practice și sugestii despre nutriție sănătoasă și alegeri de stil de viață, vei participa la activități de grup distractive și la partajarea în grup. Vei învăța și mai mult despre nevoile tale individuale de sănătate și nutriție și despre produsele Wellosophy care te pot ajuta să le îndeplinești. Ești pregătit pentru sprijinul care te poate ajuta să reușești în călătoria ta către o greutate mai sănătoasă și un tu mai sănătos? Clic pe link-ul de mai sus pentru a afla mai multe!

REFERINȚE:

Înlocuirea a două mese zilnice dintr-o dietă cu restricție calorică cu înlocuitori de masă contribuie la pierderea în greutate. Înlocuiți două mese pe zi cu Meal Replacement for Weight Control și consumați o masă echilibrată din punct de vedere nutrițional. Înlocuirea unei mese zilnice dintr-o dietă cu restricție calorică cu un înlocuitor de masă contribuie la menținerea greutății după pierderea în greutate. Înlocuiți o masă pe zi cu Meal Replacement for Weight Control și consumați două mese echilibrate din punct de vedere nutrițional.** 1,5% lapte de vacă sau alternativă din soia. Este important să utilizați o alternativă de lapte din soia în loc de alte alternative de lapte de origine vegetală, deoarece soia este o proteină completă, furnizând toți aminoacizii esențiali în cantitate suficientă pe care corpul îi necesita pentru creștere și reparație. Alte alternative de lapte de origine vegetală (migdale, cocos, orez, ovăz) nu sunt potrivite datorită compoziției lor nutriționale, de exemplu, conținutul lor de proteine este de obicei mult mai scăzut.
Astbury NM, Piernas C, Hartman-Boyce J, et al. Revizuire sistematică și meta-analiză a eficacității înlocuitorilor de masă pentru pierderea în greutate. Obes Rev. 2019;20:569–87. doi: 10.1111/obr.12816.
Longland TM, Oikawa SY, Mitchell CJ, et al. Aportul mai mare de proteine comparativ cu cel mai mic în timpul unui deficit energetic combinat cu exerciții intense promovează câștiguri mai mari de masă musculară și pierdere de masă grasă: un studiu randomizat. Am J Clin Nutr. 2016 Mar;103(3):738-46. doi: 10.3945/ajcn.115.119339.
Murphy CH, Hector AJ, Phillips SM. Considerații privind aportul de proteine în gestionarea pierderii în greutate la sportivi. Eur J Sport Sci. 2015;15(1):21-8. doi: 10.1080/17461391.2014.936325.

Colțul de inspirație

Multivitamine pentru bărbați și femei: Care este diferența?
Wellosophy
Multivitamine pentru bărbați și femei: Care este diferența?

Expertul nostru explică diferența dintre multivitaminele pentru bărbați și femei.

Read now

Other categories

Школа красоты
Школа красоты