Parfumul
Главная

Ce aromă corespunde semnului tău zodiacal?

Published: 19.01.2024 | Author: Valeria Solonari

Uită de alegerea obișnuită a parfumului în magazin - lasă stelele să-ți sugereze un parfum în acord cu elementul tău cosmic. Am descifrat limbajul aromatic al zodiacului și suntem gata să îți oferim un parfum potrivit pentru data ta de naștere.

Află mai multe

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Întâlnește Berbecul puternic și extrem de hotărât. Alimentat de un temperament aprig și pasiune, ești destinat unui parfum intens, cu ambră arzătoare și vanilie în centrul său. So Fever Ecstatic aprinde focul tău și îl lasă să ardă încet, cu note de Olibanum dezvăluite în căldură—reflectând perfect spiritul tău dinamic.

TAUR (20 aprilie - 20 mai)

Taurii sunt cunoscuți pentru generozitatea lor, loialitatea și răbdarea lor, ceea ce îi face prieteni fideli și de încredere. Taurii care aspiră la lux și au o natură senzuală ar trebui să se răsfețe cu apa de parfum Amber Elixir. Notele sale calde de chihlimbar aduc aminte de elementul tău pământesc și oferă o atracție delicată și îmbietoare.

Află mai multe

GEMENII (21 MAI - 20 IUNIE)

Gemenii se deosebesc prin imprevizibilitatea lor! Dar acest temperament schimbător îi dă farmecul lor adorabil și carisma lor nelimitată. "Potrivirea" pentru Gemenii plini de viață este apa de toaletă Wake Up Feel Good. Este un parfum vesel și luminos, cu yuzu efervescent, lămâie picantă și note florale revigorante, la fel de energice ca și tine.

Află mai multe

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Racii, guvernați de Luna, doresc izolare, dar sunt cei mai devotați prieteni. Preferând arome mai ușoare, Racilor le-ar conveni să aleagă parfumul delicat și liniștit Volare Forever. Compoziția sa visătoare de trandafiri albi și zmeură proaspătă îi va învălui în farmecul tandru al iubirii.

LEU (23 IULIE - 22 AUGUST)

Leii încăpățânați, așa cum sunt în natură, conduc turma lor, niciodată ezitând să intre în conflicte. Dar sub aparența lor exterioară se ascunde o personalitate generoasă și iubitoare. Parfumul All or Nothing Amplified este creat pentru tine, leoaică. Tuberoza pasională și notele îndrăznețe de ghimbir roșu umplu literalmente orice încăpere și fac o impresie de neuitat, indiferent unde te-ai afla.

FECIOARĂ (23 AUGUST - 22 SEPTEMBRIE)

Perfecționismul este un sinonim al cuvântului "Fecioară". Având o minte analitică și o observație perspicace, Fecioarele sunt ghizi de încredere pentru cei din jur. Natura lor perspicace ne amintește de aroma Infinita - un parfum feminin cu note bogate de iasomie, reflectând spiritul femeii moderne și puterea ei fără limite.

Balanța (23 septembrie - 22 octombrie)

Echilibrați și corecți - aceștia sunt, fără îndoială, Balanțele. Fiind sub influența Venerei, ei caută frumusețea în toate domeniile vieții. Miss Giordani Floral - un parfum armonios cu neroli tânăr, pion jucaus și tuberoză senzuală. Acest buchet va deveni o parte indispensabilă a stilului tău distinctiv, lăsând în urmă o urmă înfloritoare.

SCORPION (23 OCTOMBRIE - 21 NOIEMBRIE)

Curajoși și de încredere, Scorpionii sunt hotărâți (și încăpățânați!). Ei știu să păstreze secrete, iar liniștea lor ascunde o energie debordantă. Iasomia irezistibilă și patchouli-ul bogat din parfumul Eclat Nuit își pun în aplicare individualitatea și misterul, caracteristice temperamentului lor.

SĂGETĂTOR (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorilor, cu aventurismul și energia lor, cu siguranță li se va potrivi aroma Greater. Săgetătorii, conduși de norocosul Jupiter, sunt eterni optimiști cu o sete de neînchipuit pentru explorare. La fel ca și Săgetătorii, aroma Greater este un parfum floral energic, gata să trezească emoții pozitive și să umple ziua cu o forță inspiratoare.

CAPRICORN (22 DECEMBRIE - 19 IANUARIE)

Ca niște susținători convinși ai clasicului, Capricornii demonstrează independență și standarde înalte. Așadar, cui altcuiva decât lor să-i aprecieze calitatea aromei Good as Gold de la Giordani Gold, care este imună la trecerea timpului? Florile de portocal, împletite cu aroma condimentată a șofranului, reflectă aceeași încredere în sine de care te mândrești atât de mult.

VĂRSĂTOR (20 IANUARIE - 18 FEBRUARIE)

Căutători pricepuți ai adevărului, Vărsătorii se ghidează după inteligență și nu acceptă limite. Vărsătorii sunt naturi strălucitoare și enigmatice, astfel încât apa de parfum Nordic Waters se potrivește perfect naturii lor atrăgătoare. Notele proaspete ale esenței de lămâie și ale iasomiei în combinație cu acordul marin profund te fac să simți atingerea apei pe pielea ta.

PEȘTI (19 FEBRUARIE - 20 MARTIE)

Peștii nu apreciază nimic altceva decât să găsească alinare în liniștea calmă. Ei își exprimă liber emoțiile și uneori pot părea naivi. Apa de toaletă Joyce Turquoise este un parfum liniștit, dar inspirator, care trezește liniștea datorită acordului de nuferi de lac. Exact aceste note sunt apreciate de Pești. Să te cunoști mai bine pe tine și semnul tău zodiacal în timp ce cauți un parfum poate fi foarte captivant, dar este important să nu uiți de gusturile tale.
Dacă ești un reprezentant al unui semn de pământ, dar te-a inspirat un parfum pentru Balanțe, cine a spus că nu poți să-l încerci? Dacă îți place, înseamnă că este creat pentru tine. Alegerea lui în sine este o descoperire cosmică.
cumpără produsele
Apă de parfum pentru ea So Fever Ecstatic
So Fever

Apă de parfum pentru ea So Fever Ecstatic

359,00LEI

640,00LEI

Colțul de inspirație

Cinci note florale feminine și poveștile lor
Parfumul
Cinci note florale feminine și poveștile lor

Elegantă și plină de viață, tandră și grijulie, senzuală și pasională - fiecare femeie are buchetul ei unic de feminitate.

Read now

Other categories

Школа красоты
Школа красоты