Parfumul
Главная

Ghidul tău de începător în lumea aromelor

Published: 19.01.2024 | Author: Oriflame

Lumea parfumurilor este plină de termeni. Ai citit vreodată partea din spate a cutiei de parfumuri și te-ai simțit... puțin confuz? Dacă nu știi ce înseamnă „parfum” și „apă de toaletă”, nu-ți face griji - suntem aici să te ajutăm!"

află mai multe

Tipuri de parfumuri

Eau de Cologne: Un Eau de Cologne este cea mai ușoară dintre parfumuri, fiind alcătuit dintr-o soluție de aproximativ 3% parfum. Este o alegere ideală pentru zilele calde de vară.
Eau de Toilette: Alcatuita din 3 pana la 8 procente compus de parfum, un Eau de Toilette este ideal pentru vremea calda de primavara si vara. Acestea tind să fie parfumuri revigorante care se estompează destul de repede.
Eau de Parfum: Eau de Parfumuri demonstrează note de vârf, mijloc și bază. Perfect pentru a fi pulverizat pe păr și haine (cu toate că trebuie evitate materialele delicate), este o versiune mai puțin intensă a parfumului.
Parfum: Un parfum are cea mai densă concentrație a compusului de parfum. Notele sale de vârf, mijloc și bază se eliberează treptat în timp, schimbându-se pe parcursul purtării sale. Este cel mai puternic dintre parfumuri și ar trebui aplicat pe piele în punctele de puls.

Compoziția parfumului

Accord: Un miros compus din mai multe note sau ingrediente de parfum pentru a crea o fragranță distinctă.
Note de vârf: Reacția inițială la un parfum se formează pe baza notelor de vârf. Acestea sunt de obicei mirosuri puternice care se evaporă rapid.
Note de mijloc: Notele de mijloc, sau notele inimii, se află între notele de bază și cele de vârf în ceea ce privește longevitatea lor. Ele sunt de obicei mirosuri florale sau erbacee, precum trandafirul și lavanda.
Notă de bază: Aceasta se referă la ingredientele cele mai grele dintr-un parfum. Notele de bază și de mijloc creează tema principală a unui miros, dar este posibil să nu simți o notă de bază decât după aproximativ 30 de minute de la aplicare. Moscul este o notă de bază populară.

află mai multe

Familii de parfumuri

Floral: Parfumuri care capturează aroma unui buchet. Familia florală adesea combină note de floare de portocal, bujori, neroli și frezii. Alternativ, un parfum floral unic este dominat de o anumită floare, cum ar fi trandafirul.
Vă recomandăm: Giordani Gold Essenza Blossom Parfum
Citric: Fructe suculente și revigorante care vă oferă un impuls suplimentar de energie.
Vă recomandăm: Wake Up Feel Good Eau de Toilette
Oriental: Ambră este piatra de temelie a familiei de parfumuri orientale. Un miros dulce și cald, este unul dintre cele mai legendare arome din lumea parfumurilor. Fasolea tonka și vanilia sunt adesea prezente în parfumurile orientale.
Vă recomandăm: All or Nothing Parfum
Chypre: Este caracterizat de contrastul dintre notele de vârf proaspete, cum ar fi citricele, levănțica, și o bază bogată de lemn de stejar și mușchi de stejar.
Vă recomandăm: Possess Absolute Eau de Parfum
Parfum Giordani Gold Essenza Blossom
Giordani Gold

Parfum Giordani Gold Essenza Blossom

1.200,00LEI

Colțul de inspirație

Cinci note florale feminine și poveștile lor
Parfumul
Cinci note florale feminine și poveștile lor

Elegantă și plină de viață, tandră și grijulie, senzuală și pasională - fiecare femeie are buchetul ei unic de feminitate.

Read now

Other categories

Школа красоты
Школа красоты