Parfumul
Главная

Parfumurile pentru bărbați potrivite pentru fiecare stil

Published: 23.01.2024 | Author: Claire Allanson

Care este cea mai bună aromă pentru bărbați? Ei bine, asta depinde de bărbat. Există milioane de combinații diferite de arome, de la compozițiile parfumate clasice lemnoase la notele revigorante de citrice - chiar și variațiile moderne florale, care stârnesc intrigă. A învăța arta alegerii unei arome (sau a unui cadou!) poate fi o sarcină destul de dificilă. Și aici intervenim noi: cu un ghid atent selecționat al diferitelor compoziții parfumate, potrivite pentru fiecare stil, întâmpinați aromele puternice, demne de a face parte din arsenalul de parfumuri al fiecărui bărbat.

află mai multe

Cel mai bun pentru: liderul îndrăzneț

APĂ DE PARFUM POSSESS ABSOLUTE MAN

Parfumul Possess Absolute Man este o alegere perfectă pentru bărbații care doresc să fie remarcați, la fel ca și un costum cusut la comandă sau o pălărie elegantă. În acest parfum dinamic și lemnoas, creat pentru bărbații hotărâți, exploziile condimentate ale piperului negru proaspăt se îmbină cu scorțișoara caldă și santalul bogat. Parfumierul Pierre Herme consideră că un parfum ar trebui să îi inspire pe cei care îl poartă, iar Possess Absolute Man, fără îndoială, te va încărca cu putere eroică și hotărâre, astfel încât să fii pregătit pentru orice provocare.

CEA MAI BUNĂ ALEGERE PENTRU UN GENTLEMAN MODERN

află mai multe

APĂ DE TOALETĂ DEBONAIR GENTLEWOODS

Este o nouă eră a parfumurilor pentru bărbați. După cum spune parfumierul Benoist Lapouza, "Este un moment interesant să fii bărbat acum." Generația Z și milenialii conduc această schimbare transformațională în cultură. Ne place să o numim noua înflorire a masculinității - pentru că în sfârșit tot mai mulți bărbați încep să poarte arome florale.
Oferind omagiu carismei extraordinare și naturii multifacetate a bărbatului contemporan de astăzi, Debonair Gentlewoods Eau de Toilette aruncă regulile la o parte - și încurajează bărbații să experimenteze cu parfumurile. Notele masculine și sigure de lemn de mesteacăn nordic se întâlnesc cu spini de trandafiri îndrăzneți și neașteptați într-o compoziție florală la modă, capabilă să te intrigue, așa cum o face și gentlemanul modern. Și versatilitatea Eau de Toilette face această aromă la fel de atrăgătoare pentru o întâlnire senzuală, precum și pentru fiecare zi.

află mai multe

CEA MAI BUNĂ ALEGERE PENTRU UN ANTREPRENOR AMBIȚIOS

Apă de toaletă pentru el Greater

Nu se poate nega faptul că aroma poate influența starea noastră de spirit, motiv pentru care antreprenorilor ambițioși ar trebui să folosească parfumuri care să îi motiveze să atingă noi culmi. Apa de toaletă masculină Greater, bazată pe tehnologia AuraScent, trezește emoții pozitive - acest lucru este dovedit de neurobiologi. Combinația în creștere de ananas energic, pelin vitalizant și guaiac îndrăzneț va ajuta să simțiți energie și un spirit ridicat pe tot parcursul zilei. Parfumierul Julien Plouz a dorit să creeze o aromă lemnoasă îndrăzneață, care să inspire încredere în bărbați: "În inima aromei am creat un efect de prospețime datorită notelor răcoritoare de pelin. Aceasta conferă parfumului o încredere ascuțită, dar în același timp confort și liniște".

CEA MAI BUNĂ ALEGERE PENTRU UN TATĂ FERICIT

APĂ DE TOALETĂ PENTRU EL SIGNATURE GENERATION

Când devii tată, parfumul tău capătă un înțeles cu totul nou - pentru copiii tăi devine o parte din tine însuți. O valoare pe care o aperi. În fiecare moment al vieții tale, parfumul tău va inspira subconștient, asociindu-se cu eroul lor etern.
Prin urmare, atunci când vine vorba de alegerea parfumului perfect pentru tată, este important să găsești echivalentul aromatic al muzicii. Mereu sună în fundal, dar nu prea tare și nu prea încet. Nu vei greși dacă alegi apa de toaletă masculină Signature Generation. Această aromă masculină imună la timp, pe care o numesc noua clasica modernă, are un sunet calmant și încrezător: o compoziție bogată de vetiver și rădăcină de iris îi conferă adâncime, în timp ce notele luminoase de citrice și piper roz umplu, aparent, parfumul clasic cu ușurință și jucăuș.

CEL MAI BUN ALEGERE PENTRU UN LOCUITOR AL ORAȘULUI

APĂ DE TOALETĂ VENTURE UNLIMITED

Aroma ideală pentru bărbați poate fi descrisă ca aceea care te ajută să te simți odihnit și plin de energie pentru întreaga zi viitoare. Parfumurile citrice și aromatice sunt arome ușoare pentru cei care preferă mai multă prospețime. Aceste arome pot fi purtate cu încredere în fiecare zi și sunt întotdeauna populare printre tineretul urban.
"Am fost inspirată de tinerii care aleargă pe străzile orașului și am vrut să creez un parfum care să reflecte stilul lor de viață', spune parfumiera Suzie Le Helle, autoarea parfumului Venture Unlimited. Mixul citric-verde al notelor de vârf cucerește prin prospețimea sa, iar în combinație cu cedrul uscat și persistent, acest parfum oferă ca și cum ar da o nouă încărcătură de energie".
cumpără produsele
Apă de parfum Possess Absolute Man
Possess

Apă de parfum Possess Absolute Man

1.050,00LEI

Colțul de inspirație

Cinci note florale feminine și poveștile lor
Parfumul
Cinci note florale feminine și poveștile lor

Elegantă și plină de viață, tandră și grijulie, senzuală și pasională - fiecare femeie are buchetul ei unic de feminitate.

Read now

Other categories

Школа красоты
Школа красоты