Parfumul
Главная

Cinci note florale feminine și poveștile lor

Published: 14.12.2023

Explorăm cinci arome florale feminine din parfumul Miss Giordani Floral și arătăm cum acestea reprezintă diferite personalități, stiluri și povești. Să ne scufundăm primii în aceste flori fermecătoare!

Află mai multe

Neroli

Cunoscut și sub numele de floare de portocal, acest ingredient iconic exprimă feminitatea și eleganța Miss GG. Neroli este minunat de proaspăt, floral și sclipitor, și este adesea folosit în buchetele de mireasă: în istorie, este asociat cu tinerețea, puritatea și dragostea nouă.

Jasmine

Jasmine este o floare mică și delicată, de culoare albă, cu un miros bogat și puternic, cel mai evident dimineața devreme, când temperaturile mai reci determină deschiderea florilor. Numele său provine din cuvântul persan pentru "Cadou de la Dumnezeu", iar aceasta simbolizează feminitate pură, loialitate și, mai presus de toate, fericire. O notă de parfum luminoasă și modernă.

Tuberoză

Un simbol al senzualității și pasiunii interzise, tuberoza este un parfum cu adevărat irezistibil. Această floare iconică a fost folosită în parfumerie de sute de ani și se spune că a fost parfumul caracteristic al Reginei Marie Antoinette. Un miros unic, extrovertit și fascinant pentru cei cu inima sălbatică.

Bujor

Dulce, proaspăt și condimentat, bujorul este în mod tipic asociat cu dragostea, romantismul și norocul. Este, de asemenea, un simbol al timidității - poate datorită petalelor sale roz strălucitoare și dens îngrămădite? Un miros fermecător care se spune că are proprietăți calmante și liniștitoare.

Ylang ylang

Un parfum reconfortant și romantic, ylang-ylang se crede că are proprietăți liniștitoare și revigorante, fiind tradițional asociat cu nunți și luni de miere. Cu note bogate de condimente și fructe, florile sale galbene bogate sunt întâlnite în întreaga insule din Pacificul de Sud.

Colțul de inspirație

Alege-ți poțiunea: Cele mai senzuale arome care te pun în starea potrivită
Parfumul
Alege-ți poțiunea: Cele mai senzuale arome care te pun în starea potrivită

Intră în atmosfera iubirii cu aceste parfumuri seducătoare și senzuale. Le numim poțiuni ale dragostei!

Read now

Other categories

Школа красоты
Школа красоты