7 produse esențiale pentru bărbați

Îți dorești o îngrijire mai avansată, mai mult decât un simplu duș sau un bărbierit? Nu-ți face griji! Am selectat pentru tine șapte dintre cele mai importante produse cosmetice necesare tuturor bărbaților. Iată-le mai jos!

1. CREMA DE OCHI
Este important să arăți odihnit, indiferent de situație. Folosind crema de ochi potrivită, nopțile petrecute la birou sau în oraș nu își vor lăsa amprenta în aspectul fizic din ziua următoare. Crema de ochi cu efect anti-îmbătrânire North for Men Advanced s-a dovedit clinic că estompează pungile de sub ochi şi cearcănele cu până la 76%.

2. CREMA DE ZI
Protejează-ți pielea de factorii de mediu nocivi! Razele soarelui și poluarea accelerează procesul de îmbătrânire a pielii și te pot face să pari mai în vârstă. De aceea protejează-ți pielea cu crema de zi protectoare FPS 35 Optimals Even Out sau cu cremă de ochi cu efect iluminator True Perfection!

3.   CREMA DE NOAPTE
Lasă orele de somn să lucreze în beneficiul tău! Pielea sănătoasă și atrăgătoare este hidratată și radiantă. De aceea, acordă o importanță majoră procesului de hidratare a pielii în fiecare seară, înainte de culcare. Crema de noapte hrănitoare Optimals Even Out sau Crema regeneratoare de noapte NovAge True Perfection va face minuni pe durata nopții. 

4. CREMĂ DUPĂ BĂRBIERIT
Consideri că o cremă hidratantă este tot ce ai nevoie după bărbierit? Iată că nu este așa. Este necesară de asemenea și o cremă după bărbierit, cum ar fi crema cu efect calmant North for Men Sensitive pentru răcorirea pielii, diminuarea senzației de discomfort și prevenirea iritațiilor. O cremă de nelipsit din trusa de cosmetice a bărbaților!

5. TRUSA DE ÎNGRIJIRE
Nu vrei să te afli printre acei bărbați care își neglijează unghiile. Mâinile îngrijite oferă o primă impresie bună și de asemenea reduc riscul formării bacteriilor de sub unghii. O trusă bună include doi cleștișori pentru unghii (pentru degetele de la mâini și de la picioare), o pilă pentru unghii și o forfecuță.

6. PARFUMUL
Lasă o ultimă impresie de neuitat cu un parfum care te definește. Parfumul pe care îl porți transmite informații despre ce fel de persoană ești, iar alegerea corectă a acestuia poate fi dificilă. Nu eși sigur ce să alegi? Citește ghidul nostru!

7. DEODORANT 
Menține un miros plăcut al pielii atunci când te afli într-o situație stresantă, cu deodorantul potrivit. Fie optează pentru un deodorant care este din aceeași gamă cu parfumul, fie alege unul cu protecție îndelungată cum ar fi deodorantul roll-on revitalizant 48H North for Men.

Text: Foto: Anna Martensson