Sezon nou – aspect nou cu vopseaua de păr HairX

A venit primăvara, momentul potrivit pentru a experimenta cu aspectul. Natura se reînnoiește, ne scoatem căciulile și ne expunem părul strălucitor primului soare de primăvară. Și pentru ca să arăți la 100% este important să alegi vopseaua potrivită care să îți ofere un efect de durată și, în același timp, să aibă grijă de părul tău. Iată cum să alegi nuanța ta!

 

Apropo, iată o statistică interesantă care confirmă că femeile adoră vopseaua de păr:

  •  Doar 15% dintre femei nu și-au vopsit niciodată părul, considerându-se frumoase;
  • Peste 60% dintre femei își vopsesc părul acasă, deoarece este mai ieftin și mai convenabil și chiar mai sigur în timpul unei pandemii;
  • 30% dintre femei aleg nuanțe de blond, deoarece cred că bărbaților le place mai mult;
  • 20% dintre fete se inspiră din imaginile din reviste, imagini sau fotografii cu tunsori sau culori de păr.

Pentru o schimbare reușită a imaginii, este important să alegi vopseaua potrivită, astfel încât să ofere un efect de durată și, în același timp, să ofere îngrijire părului.

Există 18 nuanțe în colecția HairX TruColour și o poți găsi cu ușurință pe cea care să îți sublinieze cel mai bine frumusețea naturală.

Nuanțele sunt împărțite în patru grupe de culori: deschis, întunecat, roșcat și maro. Indiferent de alegerea ta, culoarea suculentă și profundă este garantată.

Pregătește-te să numeri toate beneficiile noului produs.

Nuanță saturată

Este vorba de un sistem inteligent, profesionist, modern, care recunoaște zonele poroase ale furului de păr și asigură o penetrare uniformă, perfectă a pigmentului în timpul vopsirii.   

Moleculele speciale stabilizatoare controlează adâncimea de penetrare a pigmentului în păr și garantează o distribuție uniformă a pigmentului între părul deteriorat și cel sănătos.

Persistență și îngrijire

Filtrele UV și extractul de struguri albi au proprietăți antioxidante, hrănesc și refac părul, protejează împotriva decolorării, datorită cărora culoarea rămâne strălucitoare până la 3-4 săptămâni fără a necesita vopsire suplimentară.

Vopseaua oferă părului strălucire datorită uleiului de semințe de in. Uleiul de in este îmbogățit cu omega-3 și omega-6, hrănește firul de păr și netezește părul. Părul reflectă lumina, devine îngrijit și strălucitor, se pieptănă ușor pe toată lungimea și devine ascultător.

Ușor de utilizat și sigur

HairX TruColour se aplică ușor și uniform datorită texturii sale cremoase, omogene, se întinde ușor pe păr și îl colorează pe toată lungimea.

Miros ușor și plăcut

Există un alt factor important atunci când alegi o vopsea de păr – mirosul. Dacă îți vopsești părul de ceva timp, probabil că îți amintești cât de neplăcută era procedura de vopsire a părului în urmă cu câțiva ani: miros neplăcut, deosebit de intens care rămânea pe păr și în încăpere. Cât de bine este că produsele moderne nu sunt la fel! HairX TruColour are un parfum floral-fructat cât mai natural și plăcut.

 Ei bine, sper că am rezolvat-o cu alegerea vopselei. Acum să ne ocupăm de alegerea culorii!

Și aici totul este cât se poate de simplu: sistemul de numerotare pentru nuanțele vopselelor de păr HairX TruColour corespunde sistemului internațional general acceptat.

Alege nuanța de vopsea de păr în baza culorii din catalog. Încearcă să nu se deosebească de nuanța naturale cu mai mult de două tonuri.

Te rugăm să reții: unele nuanțe nu sunt recomandate pentru păr natural, iar nuanțele Intense Red, Very Light Beige Blonde, Super Lifting Ash Blonde și Super Lifting Pearl Blonde nu trebuie utilizate dacă ai mult păr gri. 


Iată câteva sfaturi pentru procesul de vopsire și îngrijire ulterioară:

    1.   Nu spăla părul cu 1-2 zile înainte de procedură. Filmul lipidic natural protejează pielea capului și părul de deteriorare.

    2.   Nu ține compoziția pe păr mai mult decât este scrisă în instrucțiuni – acest lucru nu va face culoarea mai strălucitoare și persistentă, dar părul poate suferi. Dacă ți-ai făcut permanent sau îndreptare (pe termen lung) așteaptă o săptămână înainte de a vopsi părul.

    3.   Nu spăla părul 72 ore după vopsire. Coloriștii recomandă să aștepți 72 de ore după vopsire înainte de a spăla părul. Pentru ce? Astfel, cuticula părului va fi complet închisă și noua culoare se va menține. Prin urmare, așteaptă trei zile după vopsire, iar culoarea te va bucura mult timp!

    4.   Evită aranjarea fierbinte. Părul vopsit este sensibil la căldură, așa că încearcă să nu exagerezi. Dacă folosești o placă sau un ondulator, setează temperatură minimă și folosește protecție termică.

    5.   Folosește o gamă specială pentru îngrijire pentru a păstra culoarea la fel de vibrantă cât mai mult posibil. Alege gama de îngrijire HairX Colour Reviver pentru păr vopsit cu filtre UV și complexul Colour Reflection, care conferă strălucire părului, protejează de la pierderea culorii. Dacă folosești șampon și balsam, mai adaugă o mască și îngrijire care nu necesită clătire.

Ei bine, acestea sunt toate sfaturile, rămâne să te decizi asupra imaginii de primăvară! Și fii sigur: cu HairX TruClolour, părul tău va fi mândria ta, indiferent de nuanța pe care o alegi.

Text: