Norrsken toamnă-iarnă – 2021/2022: ghidul pentru noua colecţie

Vezi sfaturile stiliștilor noștri despre ce bijuterii sunt incluse în colecţie, cum să asortezi un colier la decolteu, ce cercei să alegi potriviţi cu forma feţei tale și cum să-ţi schimbi stilul cu accesorii-transformer în articolul nostru special.

Bijuteriile Norrsken reprezintă întruchiparea tendinţelor ultra-moderne și a celor mai bune tradiţii ale bijuteriilor în stil haute bijoux. Designul colecţiei reflectă spiritul liber creativ și o executare excelentă. 

Noua colecţie a concept-atelierului Norrsken prezintă cele mai noi accesorii pentru toamna-iarna 2021/2022. Romantice sau avangardiste, de lux sau laconice, colecţia oferă bijuterii care se potrivesc oricărei ţinute, anotimp sau stări de spirit. Fiecare piesă pune în valoare frumuseţea unică a celei care o poartă.

În acest sezon, designerii sunt din nou inspiraţi de peisajele fabuloase și de frumuseţea nemărginită a naturii scandinave. Culorile calde și darurile toamnei, suflul rece nobil al gheţii și Aurora Boreală, liniștea pădurii și apusul de soare purpuriu din ianuarie – natură îmbină în sine adevărată putere şi farmec. Pietrele naturale folosite în mod tradiţional la confecţionarea bijuteriilor sunt menite să scoată în evidenţă frumuseţea fiecărei piese.

Bijuteriile alese corect creează un look armonios și echilibrat. Îţi oferim sfaturi cum să alegi cerceii din noua colecţie Norrsken care să se potrivească în funcţie de forma feţei tale și cum să asortezi un colier la decolteul rochiei.

Alegem cerceii potriviţi feţei

Aici contează mărimea şi forma bijuteriilor. Cerceii cu pandantive alungesc vizual faţa, perfect pentru o faţă rotundă și pătrată, se vor evita însă bijuteriile masive. Atunci când dorim să accentuăm trăsăturile feţei, se aplică regula repetării: volumul buzelor poate fi accentuat cu un pandantiv similar ca mărime.

 

Dacă ai o faţă de forma unui pătrat, atunci îţi recomandăm cerceii din colecţia „Spinelul negru”, „Hematitul nocturn” şi „Ochiul de tigru tomnatic”.

Pentru o faţă rotundă îţi recomandăm cerceii „Obsidianul ceresc”, „Ametistul în floare”, „Topazul strălucitor”.

Pentru o faţă alungită/alungită alege cerceii „Agatul de muşchi”, „Cuarţul trandafiriu”, „Labradoritul perlat”.

Pentru o faţă triunghiulară se potrivesc cerceii „Citrinul auriu”, „Agatul nordic”, „Topazul polar”, „Topazul de gheaţă”, „Aventurinul verde”.

Alegem colierul în funcţie de forma decolteului

Orice accesoriu purtat la gât trebuie, de asemenea, să fie potrivit cu decolteul rochiei, tricoului, cămăşii/bluzei sau jachetei. În acest fel, atât bijuteriile, cât și întreaga ţinută vor arăta mai armonios. Pentru un decolteu în V, cele mai potrivite sunt colierele cu forme triunghiulare, pentru decolteul de tip boat neck (bărcuţă) alege pandantive, iar pentru un decolteu rotund, alege bijuterii mai scurte, dar mai masive. 

 

Pentru un decolteu în V alege colierele „Agatul de muşchi”, „Agatul nordic”, „Granatul roşu”, „Topazul polar”, „Hematitul nocturn”, „Cuarţul dantelat”, „Spinelul negru”. 

Decolteul pătrat se va asorta cu colierele „Ametistul în floare”, Cuarţul trandafiriu”, „Obsidianul ceresc”.

Pentru un decolteu rotund cel mai bine se potrivesc colierele „Topazul de gheaţă”, „Aventurinul verde”, „Topazul strălucitor”.

Decolteul bărcuţă are nevoie de un accent deosebit, prin urmare alege  „Citrinul auriu”, „Ochiul de tigru tomnatic”, „Labradoritul perlat”.

Decolteurile la baza gâtului îţi permit să porţi coliere de orice formă şi pandantive pe lanţ lung şi subţire „Agatul nordic”, precum şi coliere rotunde „Topazul de gheaţă”, „Granatul roşu”, „Obsidianul ceresc”.

 

Atunci când asortezi bijuteriile la o jachetă cu decolteu adânc, optează pentru un pandantiv alungit, mic, pe un lanţ lung. Alegerea perfectă – „Spinelul negru” şi „Ochiul de tigru tomnatic”. 

Schimbăm stilul cu ajutorul accesoriilor-transformer

Ziua la muncă, iar seara la petrecere ? Nu este nevoie să porţi cu tine o mulţime de bijuterii pentru a-ţi schimba look-ul pe parcursul zilei. Uneori chiar ceea ce porţi poate fi de ajuns dacă acestea sunt accesorii-transformer. Cu ajutorul lor te poţi uşor transforma şi poţi merge din birou direct la o cină sau petrecere.

 

Alege cerceii-transformer cu pandantive detaşabile „Ochiul de tigru tomnatic” şi „Obsidianul ceresc”. Dacă vei scoate pandantivele, vei obţine o pereche de cercei eleganţi de tip poussé sau inelari, perfecţi pentru o ţinută business sau casual. Ia cu tine pandantivele, prinde-le la cercei seara, şi aceştia vor deveni un accent al ţinutei tale. Acum eşti gata să petreci până dimineaţa!