De ce parfumul e cel mai bun cadou?

Sunteți în căutarea unui cadou perfect? Atunci noi Vă vom demonstra de ce aromele noastre sunt cele mai perfecte pentru orice ocazie..

DE CE ANUME PARFUM?

Cu siguranță, Vă întrebați: de ce ar trebui să aleg un parfum, dacă pot cumpăra ... aproape tot ce vreau?

1.  Parfumul – cadoul universal. Puteți sa-l dați pe piele sau haine, să împrospătați cerșafurile de pat sau să creați un climat plăcut la D-stră în casă.

2.  Parfumul  este întotdeauna emoție.

3.  Alegînd un parfum, demonstrați grijă, demonstrînd că persoana dată nu Vă este indiferentă – căci aroma se va simți toată ziua, și persoana se va gîndi toată ziua la D-stră.

4. Parfumul e un cadou deosebit. Noi nu procurăm parfum în fiecare zi? Frumos ambalat, într-un flacon elegant, un miros bine ales, înseamnă că acea persoană ocupă un loc special în inima D-stră.

 

"Alegând un parfum, noi demonstrăm că nu suntem indiferenți față de o persoană – deoarece aroma se va simți înreaga zi, iar asta înseamnă că persoana dată se va gândi întreaga zi la D-stră"

 

 

DE CE TREBUIE SĂ ALEGEȚI AROMELE ORIFLAME?

Acum, cînd am înțeles de ce anume parfumul este cel mai bun cadou, trebuie să aflăm  de ce aromele Oriflame sunt atît de special? Expertul nostru în arome, Solvita Akmene, ne poate da răspuns.

«Există mai multe motive, de ce aromile Oriflame sunt speciale. În primul rînd, compania Oriflame are o experiență de 50 de ani în crearea noilor arome. Noi am avut destul timp, pentru a înțelege ce mirosuri sunt îndrăgite de oameni. Toți acești ani noi suntem recunoscuți de experții mondiali din industria parfumerică. În al doilea rînd, noi acordăm o mare atenție la calitate înaltă și durabilitate aromei. Perseverența noastră ne dă roade: aromele Oriflame câștiga premii în toată lumea. Nu de mirare că suntem una dintre cele mai mari companii parfumerice». 

 

CUM SĂ ALEGEȚI UN PARFUM CADOU?

V-ați decis să faceți cadou unul dintre parfumurile noastre. Bună alegere! Ultima întrebare: care dintre ele veți alege? Noi înțelegem că este o alegere grea, de aceea noi Vă vom ajuta.

Mai întîi încercați să cunoașteți cît mai bine persoana, caracterul său. Acest lucru Vă va ajuta să înțelegeți ce i se potrivește mai bine: aromă sport, arome jucăușe sau poate ceva mai senzual. De asemenea, ca și exemplu puteți folosi acele parfumuri, pe care el sau ea deja le folosește – și să căutați ceva din aceeași componență. Dacă încă sunteți la dubii, puteți cumpăra pentru început un flaconaș micuț.

Dacă nu aveți posibilitatea de a încerca aroma înainte de a o cumpăra, citiți ghidul nostru cum să cumpărați parfumuri on-line!

Text: Foto: Oriflame Brand Images