Buchet de primăvară wellness

Află cum să pregătești cel mai de primăvară cadou pentru cei apropiați de Ziua Internațională a Femeii!

Ziua internațională a Femeii este sărbătorită de peste un secol. Senzație de sărbătoare este în aer încă din primele zile ale lunii martie: numărul tarabelor și standurilor de flori de pe străzi crește. Punctul culminant este pe 8 martie, când, se pare că nu există nici un bărbat pe stradă fără un buchet în mâini, pentru că florile sunt cel mai dorit cadou!

Buchetul 1: clasic etern

Trandafirul este un clasic al timpului. În ciuda abundenței florilor sezoniere, trandafirul nu renunță la pozițiile sale și este în mod constat un top al vânzărilor de ziua femeii. Simbolul trandafirului este destul de divers: de la expresia admirației, sprijinului, iubirii nemuritoare până la dorințele bogăției, succesului, prosperității.

Alături de buchetul de trandafiri, complexul de Multivitamine și minerale pentru femei va arăta perfect.

La fel ca un trandafir, pe de o parte, este un produs universal:

● creat ținând cont de nevoile organismului feminin;

● conține doze profilactice de oligoelemente pentru consum zilnic;

● potrivit pentru fetele cu vârsta peste 18 ani. 

Pe de altă parte, are multe fațete: conține 12 vitamine și 10 minerale, fiecare dintre ele fiind implicat în mai multe procese biochimice ale corpului.

Cadou

Buchetul 2: preferatul tuturor

Această floare poate fi numită pe bună dreptatea o frumusețe a Mării Negre: pentru că în secolul XIX a fost început să fie cultivată pe coasta Mării Negre. A participat la demonstrații în cinstea zilei de 8 martie, începând cu 1908, inflorescențele sale fiind considerate un simbol al soarelui și al renașterii, al sosirii primăverii și căldurii și poate fi numit și simbol al Zilei Internaționale a Femeii.

Cred că ați ghicit despre ce flori vorbim. Este numită mimoza în popor, iar numele științific este Acacia dealbata.

Ce să alegi la acest buchet însorit? Desigur, același produs însorit de la Wellness – Omega -3.

 Omega 3 de la Oriflame este:

● Ulei de pește de înaltă calitate, purificat în 5 etape, obținut din pești mici;

● Acizi grași esențiali din compoziție (EPA și DHA);

● Certificarea Friend of the Sea, care garantează standardele de înaltă calitate, eficiență și responsabilitate socială a companiei.

Cadou

Buchet 3: primăvară fragilă

Irisul (stânjenelul) și-a primit numele în cinstea zeiței Iris: a coborât pe pământ de-a lungul curcubeului și a transmis voința cerului. Florile de stânjenel făceau parte din hainele ei – de aici asocierea cu curcubeu și vești bune. Astăzi, matricea asociativă s-a extins: unii oameni asociază florile iris cu bomboanele iris, în timp ce alții le asociază cu aripi de fluture din cauza culorilor strălucitoare a petalelor.

Desigur, natura unui anumit buchet este determinată de nuanța florilor. De exemplu, mugurii mov semnifică înțelepciunea și intuiția, albul – puritatea și inocența, galbenul – admirația. Dar un lucru este sigur: un buchet de stânjenei este o soluție câștigătoare.

În pereche cu acest buchet se potrivește perfect cu Complex hrănitor pentru păr şi unghii. De ce?

Acest produs poate fi numit și „sezonier” în sensul că primăvara este sezonul ideal pentru a acorda mai mare atenție componentelor atât de importante pentru frumusețea feminină precum părul și unghiile. Un curs de 3 luni va întări unghiile, va prelungi ciclul de viață și va accelera creșterea acestora. Și aceasta nu este magie, ci acțiunea unor ingrediente bine alese, inclusiv:

● aminoacizi (L-lizină, L-cisteină);

● minerale: fier, seleniu și zinc;

● extract de mere și vitamina C.

Cadou 

Buchet 4: frumusețe practică

Dacă dorești să combini practicitatea și frumusețea nepământeană într-un cadou, aruncă o privire mai atentă la o orhidee. 

Această floare magnifică este numită aristocratul dintre plante. Un simbol modern al excelenței și eleganței! Orhideea este tradusă din latină „descendent de la Dumnezeu” – poate de aceea oamenii timp de secole au crezut în originea divină și au înzestrat floarea cu puteri magice.

Cel mai adesea, orhideea preferă să fie solo, decât în asociere cu alte flori. Dar în ghidul nostru de cadouri i-am găsit o pereche potrivită.

Complexul Astaxanthin și extract de afine, este un produs unic cu o combinație de 4 tipuri de antioxidanți:

● Antioxidant forestier – extract de afine;

● Antioxidant marin – astaxantina. Astaxantina naturală este obținută din alge care cresc în arhipelagul suedez de lână Stochholm. Efectul pozitiv al astaxantinei asupra corpului este de zeci și, în unele cazuri, de sute de ori mai puternic decât cei mai renumiți antioxidanți, motiv pentru care este numit regele antioxidanților.

● Vitaminele C și E pentru protecție suplimentară.

Cadou

Buchet 5: pentru o domnișoară

Astăzi, 8 martie, este o sărbătoare marcată cu 0+. Ce să le oferim celor mai mici reprezentanți ai sexului frumos? Desigur, un buchet din cele mai delicate și emoționante flori care simbolizează sosirea primăveri și speranța la un viitor fericit și ne sunt familiari din copilărie prin basme. Cred că este deja ușor de ghicit că vorbim despre un buchet de ghiocei.  

Când auzi cuvântul „ghiocel” în cap se nasc imagini cu păsări care câtă, soarele tandru de primăvară, plimbare în parc și acest lucru involuntar aduce zâmbet. Imaginează-ți câte momente plăcute te așteaptă când dăruiești un buchet de ghiocei?

Această gamă include:

● Multivitamine și minerale pentru copii – 13 vitamine și 8 minerale într-o doză special selectată pentru copii cu vârsta de 3 ani și mai mult pentru a umple golurile nutriționale.

● Omega-3 pentru copii – ulei de pește de înaltă calitate, purificat în 5 pași, creat ținând cont de nevoile copiilor (acizi grași naturali, EPA și DHA în doza recomandată de OMS pentru corpul în creștere; gust plăcut de lămâie) și dorințele părinților (formă lichidă pentru ușurință în utilizare).

Cadou

Și, în sfârșit

Micul nostru ghid pentru un cadou de 8 martie pentru cele mai dragi femei este doar o schiță pe tema modului în care poți aduce ceva nou tradițiilor de sărbători deja stabilite. Urmează sfaturile noastre și creează un buchet Wellness în funcție de gustul tău sau urmează sfaturile unui florist.

Principalul lucru dragi bărbați, rețineți: ținând în mână un buchet cu Wellness le aduceți literalmente și figurativ celor dragi frumusețe creată în Suedia.

Sărbători fericite pentru noi, dragi femei!

Text: