Realizează promisiunile de Revelion cu Oriflame

De Revelion adesea ne promitem să ne acordăm mai multă atenție și să găsim timp să ne îngrijim, chiar și în cele mai aglomerate zile. În ianuarie te așteaptă cele mai bune prețuri pentru tot de ce ai nevoie – poate este cel mai bun motiv pentru a începe!

În Noul An vreau...

Să-mi acord câteva minute de relaxare

Să te întinzi într-o baie plină de spumă aromată, sau sub o pătură cu o ceașcă de cacao, să citești cartea preferată sau serialul preferat – ce pate fi mai bine în zilele de iarnă! Este ușor să îți pregătești o astfel de sesiune de relaxare. Pentru aroma plăcută din baie încearcă Cherry Blossom In Love. Răsfață-ți pielea cu o mască din țesătură NovAge – ea e la fel de obosită ca și tine. După o ședință de SPA înfășoară-te într-un prosop care îți bucură privirea.

Cumpără

Să îngrijesc de tot corpul

Mâinile tale au lucrat toată ziua la computer, au gătit mese delicioase și au oferit îmbrățișări celor dragi. Cu siguranță le va place cremele cu extracte naturale și arome delicate de aloe sau piersică. Picioarele tale merg mii de metri: mulțumește-le cu un ritual simplu de îngrijire, aplică o cremă de noapte, pentru înmuiere și hrănire.

Cumpără

Să fiu activă

Corpul nostru are nevoie de mișcare pentru a se simți viguros și energic, pentru a te ajuta să atingi obiectivele. Fie ca sportul să nu mai fie o tortură în noul an! Dansul latin, mersul nordic, sărituri cu trambulina sau plimbările active cu copii – orice alegi, antipersirantele Activelle te vor ajuta să te menții proaspătă toată ziua.

Cumpără 

Încep de la zero

Uită de toate eșecurile – mulțumește-ți pentru curajul și experiența neprețuită, lucrează asupra greșelilor și mergi mai desparte spre realizarea visurilor. Cu siguranță vei reuși în noul an. Pielea curată, fără imperfecțiuni oferă încredere în orice situație și o poți avea cu produsele din gama Pure Skin.

Cumpără

Creează-ți dispoziție în fiecare zi

Blândă, romantică, rebelă sau divă – poți fi diferită în fiecare zi, dar rămâi tu însuți. Este suficient să schimbi aroma! În noul an nu te limita la un parfum preferat și asortează mirosurile cu starea de spirit, deoarece o femeie adevărată este întotdeauna un pic actriță.

Cumpără

Ai grijă de sănătate

Produsele pentru igiena intimă ar trebui să fie pe raftul fiecărei femei – nu poți folosi gel de duș obișnuit, acesta poate perturba microflora, poate provoca uscăciune sau iritare. Citește părerea unui obstetrician-ginecolog și alege produsul din gama Feminelle.

Cumpără

Ai grijă nu numai de frumusețe, ci și de natură

Fă alegeri cu grijă pentru planetă, este mai ușor decât pare. Love Nature nu conține silicon, are formulă biodegradabilă și conține particule naturale exfoliante – ceea ce înseamnă că sunt absolut sigure pentru oceanele lumii. 

Cumpără