Centrul de Expertiză
Главная

CONSILIUL ȘTIINȚIFIC CONSULTATIV ORIFLAME

Consiliul științific consultativ Oriflame este alcătuit din lideri recunoscuți la nivel internațional în domeniile de specialitate ale nutriției și sănătății. Acești oameni de știință externi și independenți îi sprijină pe experții noștri, îndrumându-ne cu privire la cele mai recente cercetări din domeniile lor și la direcția în care se îndreaptă acestea. Colaborăm cu acest consiliu pentru a ne ajuta să orientăm și să alimentăm ideile pentru viitoarele noastre cercetări, dezvoltarea produselor, inovații și oferte pentru partenerii noștri de brand.

FĂ CUNOȘTINȚĂ CU CONSILIERII NOȘTRI ȘTIINȚIFICI

PROFESOR ASOCIAT FRIDA FÅK HÅLLENIUS, PHD

Dr. Hållenius este profesor asociat de nutriție moleculară la Universitatea Lund din Suedia. Cercetările sale explorează modul în care alimentele pot modula microbiomul intestinal, cu accent pe prevenirea afecțiunilor metabolice și neuroinflamatorii.

PROFESOR CLAUDE MARCUS MD, PHD

Dr. Marcus este profesor de pediatrie la Institutul Karolinska din Suedia. Cercetările sale acoperă întregul spectru al provocărilor legate de obezitate, de la prevenire la tratament, inclusiv schimbarea comportamentală și tratamentul bolilor legate de obezitate.

PROFESOR ASOCIAT BRENDAN EGAN, PHD

Dr. Egan este profesor asociat de fiziologie sportivă și a exercițiilor fizice la Dublin City University din Irlanda. Cercetările sale se concentrează pe sinergia dintre intervențiile în domeniul nutriției și al exercițiilor fizice asupra performanțelor fizice și cognitive de-a lungul vieții, de la atleți la adulți în vârstă.

CONSILIUL DE NUTRIȚIE ORIFLAME

AFLĂ MAI MULT

ALȚI EXPERȚI

În spatele Wellosophy se află mulți alți experți în domeniul bunăstării, inclusiv oameni de știință din domeniul formulării, siguranței, calității, senzorial, reglementării și durabilității. Aceștia contribuie la dezvoltarea unor produse performante, responsabile și sigure.
FILOZOFIA NOASTRĂ DE NUTRIȚIE

FILOZOFIA NOASTRĂ DE NUTRIȚIE

AFLĂ MAI MULT

CENTRUL EDUCAȚIONAL

CENTRUL EDUCAȚIONAL

AFLĂ MAI MULT

Colțul de inspirație

Sfaturi și produse bazate pe știință în care puteți avea încredere
Centrul de Expertiză
Sfaturi și produse bazate pe știință în care puteți avea încredere

Performanța, siguranța și responsabilitatea produselor noastre nu sunt negociabile. Descoperiți expertiza științifică care stă la baza a tot ceea ce facem.

Read now

Other categories

Школа красоты
Школа красоты