Îngrijirea părului
Главная

4 tunsori cool pentru fete pe care cu siguranță vei dori să le încerci în această primăvară

Published: 16.01.2024 | Author: Valeria Solonari

Chiar dacă nu există un moment "potrivit" pentru o schimbare de stil, primăvara cere o "tăietură rapidă" pentru acele șuvițe afectate de vreme! Este timpul să experimentezi - spune despre tine printr-o nouă coafură. Bob în formă de fluture sau bretonul "Birkin" în stilul anilor '70? Află ce tunsori îți vor da un nou suflu în imaginea ta în această primăvară.

BOB FLUTURE

AFLĂ MAI MULTE

Dacă toamna trecută ai avut o tunsoare în stilul lui Hailey Bieber, este posibil să fi decis să îți lași părul să crească în această primăvară. Imaginează-ți un bob în formă de fluture - o coafură moale, conturată, cu straturi care amintesc de aripile unei fluturi. Această versiune este mai scurtă - lungimea sa obișnuită se află între bărbie și claviculă, permițând o tranziție lină între lungimi și făcând-o mai versatilă și mai ușor de aranjat. Pentru a obține un efect fluid, folosește o perie rotundă pentru coafat cu un uscător StylerPRO, care te va ajuta să creezi aceste straturi ușoare și aeriene. Inspiratie: Zendaya.

Află mai multe

Bretonul „Birkin”

Îți place „franțuzoaica cu breton” dar vrei ceva mai îndrăzneț? Iată bretonul „Birkin”! Oferind un omagiu iconici Jane Birkin, acest stil elegant presupune o tăietură strategică pentru a crea un contur cochet al feței tale. Atunci când discuți cu stilistul despre bretonul „Birkin”, subliniază importanța menținerii unui echilibru între rafinament și o notă de nonconformism. Menține prospetimea bretonului tău cu șampon uscat pentru controlul excesului de sebum de la DUOLOGI. Inspirat de: Dakota Johnson.

Află mai multe

ŞEGGI NEGLIJENT

Această tunsoare este o variantă rafinată a „șeggi-bobului”, care a fost în tendințe în 2023. Stratificarea precisă și conturul neted sunt un echilibru perfect între excentricitate și eleganță. Cu omagiu adus stilului neconvențional al bobului clasic și păstrând în același timp o estetică modernă, această tunsoare este „meșteșugul” despre care nici măcar nu bănuiai. Noi recomandăm folosirea serului restaurator pentru vârfurile despicate DUOLOGI, pentru a disciplina firele rebele și a reduce electrizarea. Inspirat de: Jenna Ortega.

Pixie texturat

În 2024, tunsorile clasice tip pixie vor primi o actualizare jucăușă. Pentru cei care au optat pentru o tunsoare scurtă, pixie-ul texturat este o tunsorе jucausă și ușor de întreținut, care necesită în mod obligatoriu luarea în considerare a densității părului și a formei feței. "Buclele cortinei" scurte, care trec ușor peste frunte, se potrivesc perfect posesorilor de păr ondulat sau buclat natural și arată uimitor chiar și cu o coafură minimă. Mențineți textura părului cu ajutorul spray-ului multifuncțional pentru păr DUOLOGI CC pentru a arăta minunat fără eforturi suplimentare.
Inspirat de: Taylor Hill.
Perie termică rotundă StylerPRO

Perie termică rotundă StylerPRO

109,00LEI

220,00LEI

Colțul de inspirație

Cum să îngrijești buclele naturale ale părului tău ca un profesionist
Îngrijirea părului
Cum să îngrijești buclele naturale ale părului tău ca un profesionist

Ai dificultăți în îngrijirea buclelor naturale? Am enumerat 5 sfaturi care te vor ajuta să devii un expert în îngrijirea părului creț.

Read now

Other categories

Школа красоты
Школа красоты