Îngrijirea părului
Главная

Cel mai bun remediu pentru părul creț

Published: 20.12.2023 | Photo: Amanda Aleljung

Părul neted și lucios este aspectul pe care mulți dintre noi îl dorim să-l obținem, motiv pentru care electrizarea este unul dintre cei mai temuți dușmani ai noștri. Cu pregătirea corectă, coafarea și tratamentul potrivit, obținerea unui aspect al părului mai neted este mai simplă ca niciodată - urmați doar acești pași ușori!

Află mai multe

1. Alege un șampon și un balsam specializate pentru tratament

Pentru a combate firele rebele, trebuie să începi de la început. Acest lucru înseamnă să alegi un șampon și un balsam special formulate pentru a combate părul creț și firele rebele. Șamponul și balsamul noastre Milk & Honey Gold sunt experți în prevenirea firelor rebele și vor lăsa părul tău neted, moale și strălucitor.

Află mai multe

2. Răsfață-ți părul cu o mască de păr

Gândește-te la hidratare, hidratare, hidratare - pentru a învinge părul creț, trebuie să adaugi multă! Masca de păr Milk & Honey Gold va hrăni și hidrata intens părul tău. Folosește-o de 1-2 ori pe săptămână, rezultatul va fi un păr strălucitor, moale și catifelat!

3. Găsește peria potrivită

După ce ți-ai spălat, condiționat și folosit o mască, pieptănă-ți părul umed cu o perie mare, lată și plată. Datorită formei plate, peria StylerPRO Paddle este anti-statică și va ajuta să reduci efectul de electrizare și să îmblânzești firele rebele!

4. Folosește un ser pentru netezire

Următorul pas este să ajuți la protejarea părului tău de daunele cauzate de căldură și umiditate, folosind un ser hrănitor. Spray-ul de protecție termică Duologi îți oferă protecție maximă, în același timp netezindu-ți părul.

5. Usucă părul îndepărtându-l cu uscătorul de păr

Acum că ți-ai pregătit părul, este timpul să-l usuci cu uscătorul de păr. Folosește peria StylerPRO Flexi Vent, care permite aerului cald să circule, reducând timpul de uscare și expunerea la căldură. De asemenea, oferă rezultate mai netede decât uscarea fără perie.

6. Descoperă oportunitatea

După ce părul tău s-a uscat, adaugă puțin ulei de păr Eleo la vârfuri pentru a netezi capetele. Apoi pulverizează pe întreaga lungime cu spray-ul Duologi Hair Beautifier Leave-in pentru a ajuta la menținerea hidratării și pentru a crea un finisaj strălucitor și lucios. Încă mai observi câteva fire rebele? Pulverizează puțin fixativ pe o perie de mascara curată sau pe o periuță de dinți și folosește-o pentru a pieptăna părul. Asta va rezolva problema și va fixa fiecare șuviță în locul ei.
Cumpără produse aici
Balsam de păr Milk & Honey Gold
Milk & Honey Gold

Balsam de păr Milk & Honey Gold

119,00LEI

190,00LEI

Colțul de inspirație

Cum să îngrijești buclele naturale ale părului tău ca un profesionist
Îngrijirea părului
Cum să îngrijești buclele naturale ale părului tău ca un profesionist

Ai dificultăți în îngrijirea buclelor naturale? Am enumerat 5 sfaturi care te vor ajuta să devii un expert în îngrijirea părului creț.

Read now

Other categories

Школа красоты
Школа красоты