Îngrijirea părului
Главная

Cum să îngrijești buclele naturale ale părului tău ca un profesionist

Published: 19.01.2024 | Author: Amanda Aleljung

Bucle periculoase? Știi că uneori este greu să le domini. Ele necesită multă atenție pentru a rămâne fericite, sănătoase și hidratate. Deci, dacă cauți sfaturi și trucuri pentru a-ți menține mereu buclele minunate - continuă să citești!

Răsfățați-vă scalpul cu un masaj

află mai multe

Se apropie ziua spălării părului? Cu siguranță ar trebui să investiți în masajerul pentru scalp Duologi, deoarece oferă multe beneficii pentru părul creț. Îmbunătățește circulația sângelui, exfoliază ușor, elimină stresul, îndepărtează impuritățile și excesul de sebum. Cu toate acestea, este important să nu apăsați prea tare atunci când îl utilizați, deoarece acest lucru poate irita pielea. În schimb, aplicați o ușoară presiune, lucrând cu peria în cercuri mari în jurul capului.

află mai multe

Coafarea cu părul ud este ceva obișnuit

Stilizarea buclelor tale când părul este ud este esențială dacă vrei să arate voluminoase și naturale. Începe cu Duologi Hair Beautifier Spray, care hrănește, descurcă și hidratează buclele tale, apoi folosește un amplificator de bucle. Aplică produsele de la rădăcini până la vârfuri și folosește degetele pentru a le distribui uniform pe păr. După ce ai terminat, este timpul să folosești tehnica "netezirii"! Este o metodă foarte simplă în care alegi o bucată mică de păr și o prinzi ușor, apoi o tragi și o "netezești", lucrând de la vârfuri către rădăcini. Simplu și ușor, nu-i așa?

Lăsați părul să se usuce în aer

Pentru a îmbunătăți și mai mult menținerea buclelor fără să se electrizeze, ar trebui să le lăsați să se usuce în aer. Dar înainte de asta, înfășurați-vă părul într-un prosop din microfibră timp de 10-15 minute. Materialul prosopului elimină minunat electrizarea și absoarbe o parte din apă, astfel încât părul să se usuce mai repede. Când prosopul este îndepărtat, pur și simplu lăsați părul să se usuce în mod natural.

află mai multe

Hidratați, hidratați, hidratați!

Buclele au nevoie de hidratare - și în cantități mari! Deci, pregătiți-vă cu o rezervă de balsamuri bogate, măști de păr și uleiuri. Frecvența cu care trebuie să hidratați buclele depinde de textura părului și de modul în care le coafați. Buclele strânse pot necesita rehidratare zilnică (aceasta nu înseamnă spălarea excesivă cu șampon, adăugați doar ulei), în timp ce buclele mai lejere au nevoie de aceasta o dată la două zile sau de câteva ori pe săptămână.

Nu uitați de pieptene

Degetele tale sunt un instrument bun pentru a descurca buclele, dar o pieptene este pur și simplu necesar. Dar știi ce ar fi chiar mai bun decât un pieptene obișnuit? Desigur, pieptenele dublu StylerPro! Pe o parte - dinți largi pentru a descurca delicat părul și pentru a distribui uniform produsele de styling, iar pe cealaltă parte - ajutor în styling și în crearea unei coafuri drepte. O opțiune perfectă pentru părul ondulat!
Aparat pentru masajul scalpului DUOLOGI
Duologi

Aparat pentru masajul scalpului DUOLOGI

105,00LEI

Colțul de inspirație

5 moduri eficiente de a face ca părul tău să crească mai repede și mai puternic
Îngrijirea părului
5 moduri eficiente de a face ca părul tău să crească mai repede și mai puternic

Iată cinci metode experte pentru a face părul să crească mai repede și să devină mai puternic. De la îngrijirea scalpului la proceduri nutritive pentru păr, obțineți șuvițe lungi și sănătoase cu ajutorul acestor sfaturi și trucuri!

Read now

Other categories

Школа красоты
Школа красоты