Îngrijirea părului
Главная

5 moduri eficiente de a face ca părul tău să crească mai repede și mai puternic

Published: 17.01.2024 | Author: Oriflame

Ai trecut la o tunsoare scurtă, dar nu poți să nu visezi din nou la părul lung? Atunci avem vești bune pentru tine! Cu ajutorul acestor mici ajustări, nu va trebui să aștepți mult până când părul tău va deveni din nou lung și sănătos.

cumpărați produsele
Şampon purificator anti-mătreaţă DUOLOGI
Duologi

Şampon purificator anti-mătreaţă DUOLOGI

89,00LEI

160,00LEI

află mai multe

Opriți înfundarea foliculilor

S-ar putea să fii surprins să afli că părului tău îi este necesar și el un scrub, la fel ca și pielii tale! Dacă murdăria, uleiurile și acumularea de produse îți înfundă foliculii, acest lucru poate duce la fire de păr crescute în piele, împiedicându-le să iasă din scalpul tău. La fel ca și în îngrijirea pielii feței, poți stimula apariția de noi celule sănătoase printr-o curățare și un scrub corecte.
De fapt, ingredientul anti-mătreață din șamponul nostru și din scrubul pentru scalp Duologi Anti-Flake Purifying este acidul salicilic, același ingredient folosit în gama noastră Pure Skin pentru curățarea porilor feței! Acidul salicilic este un ingredient binecunoscut care curăță în profunzime, îndepărtând celulele moarte de piele de la suprafața pielii și pătrunzând mai adânc în pori și foliculi, curățându-i de impurități, cum ar fi celulele moarte de piele, excesul de ulei și murdăria.

află mai multe

Utilizați șampon și balsamul corect

Șamponul este excelent pentru spălarea murdăriei și a acumulării de produse, iar balsamul poate reduce ruperea și căderea părului. Cu toate acestea, utilizarea unui șampon sau a unui balsam nepotrivit poate îndepărta firele de păr de uleiurile naturale esențiale care le mențin moi și sănătoase. Deci, ce să faci? Cel mai bun sfat este să folosești un șampon și un balsam revitalizant care să restaureze și să întărească părul fragil și subțire.
Infuzăm șamponul nostru Duologi Fall Resist cu ingrediente de îngrijire a pielii, cum ar fi vitamina B3, provitamina B5 și peptidele de orez, pentru a ajuta:
Refresh și reenergizează scalpul, reducând căderea păruluiÎntărește părul fragil, cu 50% mai puțină rupere a firului de părCrește densitatea părului, cu cel puțin 3500 de fire de păr în faza de creștere în 8 săptămâni

află mai multe

Arma ta secretă? Tonicul pentru scalp

Este important să remarcați că chiar și cu cel mai bun șampon și balsam, tot va trebui să folosiți un tonic pentru scalp dacă doriți să stimulați o creștere mai rapidă a părului. De fapt, tonicul pentru scalp rezolvă problema de la rădăcină (jocul de cuvinte e atins!), și aceasta este principala modalitate de a influența creșterea părului.
În timp ce orice balsam va ajuta să protejați părul deja existent, nu va ajuta la creșterea unor fire noi sau la accelerarea creșterii. Doar cu ajutorul anumitor ingrediente conținute în produsele pentru scalp puteți viza creșterea părului.
Gama de produse Duologi Fall Resist vă va permite nu doar să stimulați creșterea părului cu ajutorul Tonicului pentru scalp, ci și să preveniți căderea părului și fragilitatea acestuia cu ajutorul combinației de Șampon și Balsam. Pentru obținerea celor mai bune rezultate, se recomandă aplicarea tonicului direct pe scalp.

Aplicați proceduri cu uleiuri sau măști

Încearcă să introduci o mască sau ulei pentru păr în regimul tău săptămânal de îngrijire a părului. În funcție de tipul și condiția părului, ar putea fi o idee bună să incluzi o mască sau tratament specific în rutina ta de îngrijire a părului.
Recomandăm Masca de Reparare Intensă pentru Păr Duologi, special formulată pentru a îmbunătăți instantaneu condiția părului uscat și deteriorat și pentru a întări fibra capilară din cauza uscării excesive cu uscătorul de păr în timpul săptămânii!
Dacă vrei să încerci un ulei, îți sugerăm Uleiul Instant de Nutriție pentru Păr Eleo, cu Elixirul de Aur Eleo și ulei de floarea-soarelui, o combinație de uleiuri puternice care hrănesc și hidratează părul fin fără a-l îngreuna.

Abordează-ți dieta și ia în considerare suplimentele

Cel mai important lucru de care organismul tău are nevoie este o mulțime de substanțe nutritive importante pentru a crea fire de păr noi. O alimentație corectă este benefică nu doar pentru corpul tău, ci și pentru părul tău. O dietă variată și echilibrată este cheia pentru optimizarea stării părului tău.
Există anumite substanțe nutritive care sunt deosebit de benefice pentru părul tău și îl fac mai puternic și mai sănătos în timp. Deoarece părul tău este compus în principal din proteine, ar fi o idee bună să incluzi în dieta ta proteine, cum ar fi carne de pui, pește sau legume, pentru a ajuta la întărirea părului tău. Părul tău necesită, de asemenea, anumite vitamine și minerale, cum ar fi vitamina C, seleniul și zincul. Poți găsi aceste substanțe nutritive în fructe, legume, cereale integrale, produse lactate și nuci.
Alți factori pot influența creșterea părului, cum ar fi genetica, stresorii emoționali sau factorii externi. Astfel, îngrijirea părului tău necesită o abordare complexă, care să includă consumul unei diete echilibrate și variate, limitarea stresului, un somn bun și, desigur, îngrijirea corespunzătoare a părului - toate acestea sunt aspecte importante!

Colțul de inspirație

Cum să îngrijești buclele naturale ale părului tău ca un profesionist
Îngrijirea părului
Cum să îngrijești buclele naturale ale părului tău ca un profesionist

Ai dificultăți în îngrijirea buclelor naturale? Am enumerat 5 sfaturi care te vor ajuta să devii un expert în îngrijirea părului creț.

Read now

Other categories

Школа красоты
Школа красоты