Machiaj
Главная

Cele 5 cele mai mari tendințe în materie de coafură și machiaj din 2024

Published: 27.11.2023 | Author: Valeria Solonari

Podiumurile au vorbit, și avem informații exclusive despre cele mai fierbinți tendințe în frumusețe din 2024. De la poveștile de frumusețe inspirate de balet, la eyelinerul grafic impresionant și misterul roșu, aceste tendințe sunt gata să devină ale tale. Așadar, ia-ți pensulele și hai să explorăm!

AFLĂ MAI MULTE

Eyeliner grafic colorat

Anul 2024 este anul în care ieșim din tipare - în mod literal! Linerele abstracte și colorate își fură cu ochii lumina reflectoarelor și schimbă clasicul negru. Nu ai niciun liner colorat în colecția ta? Nicio problemă! Poți să-l imiți ușor cu fard de pleoape. Abordează un look complet de sirenă cu albastru electric și mov închis sau creează o paletă caleidoscopică de culori pe pleoape cu alb ghețos și roz șocant.
Obține look-ul: Creionul de ochi THE ONE High Impact în nuanța Skyline Blue și Linerul de ochi THE ONE Wonder în nuanța Diamond Shimmer
Inspirați-vă: Helmut Lang & Atelier Ndigo

AFLĂ MAI MULTE

Estetică Balletcore

Imaginează-ți o fuziune visătoare între coafuri dulci și o frumusețe delicată, care accentuează trăsăturile naturale ale feței tale. Balletcore îmbrățișează hiper-feminitatea în toate aspectele. Obrajii rumeni, buzele difuzate, împletituri și cocuri de balerină aduc la viață această tendință inspirată de cochetărie. Distrează-te cu fardul tău, fie că este vorba despre contur de blush sau blush sub ochi pentru un efect de păpușă în viața reală, și fii plină de fantezie cu părul tău folosind funde și panglici.
Obțineți look-ul: THE ONE Face Styler Contour în nuanța Stunning Rose și Perlele Infuzate cu Ser Giordani Gold în nuanța Radiant Rose.
Inspirați-vă: Alice + Olivia & Christian Siriano

Nuanțe de roșu

Misterios, seducător și extrem de romantic - roșul revine în forță în 2024. În timp ce rujul roșu a fost întotdeauna un element de bază în trusa de machiaj a fiecărei femei, anul acesta intensificăm culorile. Indiferent dacă preferi textura mată sau lucioasă, cheia este să optezi pentru pigmenți atât de saturați și vii încât practic să sară de pe buzele tale. Dar asta nu se oprește aici; pregătește-te să vezi roșul apărând în locuri neașteptate, precum eyeliner-ul tău grafic.
Obțineți look-ul: Ruj mat Giordani Gold Iconic cu SPF 15 în nuanța Forever Red și Ruj strălucitor THE ONE Irresistible Touch High Shine în nuanța Magnetic Red
Inspirați-vă: Alexander McQueen & Schiaparelli

Despărțire pronunțată pe o parte

TikTok a devenit o sursă intensă pentru coafurile trendy, iar cea mai recentă tendință a generației Z preia idei de la binecunoscuții mileniali. Da, ai auzit bine! Vechea dezbatere privind despărțirea părului în mijloc sau pe o parte este oficial pusă la o parte - joc de cuvinte intenționat. Coafurile cu o despărțire accentuată pe o parte au defilat pe podiumurile unor importante spectacole de modă și reprezintă o schimbare simplă, dar impactantă, care poate transforma întregul tău look.
Obțineți look-ul: Pieptene StylerPRO pentru volum și Spray Leave-in Duologi CC Hair Beautifier
Inspirați-vă: Valentino & Hermès

Piele cu aspect lucios

Trendul mermaidcore de anul trecut evoluează dincolo de pietrele strălucitoare și fardurile colorate. În 2024, totul se învârte în jurul obținerii unei pielii radiante, asemănătoare sticlei. Artiștii machiajului depun mărturie în favoarea unei combinații de tehnici de îngrijire a pielii și machiaj, inclusiv aplicarea uleiului pentru buze pe pomeți pentru un aspect sănătos și lucios. Rezultatul? Un finisaj perfect pentru poze, care nu este rezervat doar podiumului.
Obțineți aspectul: Ser hidratant Waunt Go Glow Hydro Boost și Iluminator lichid THE ONE IlluSkin
Inspirați-vă: Jason Wu și Tory Burch
Ruj Giordani Gold Iconic Matte SPF 15
Giordani Gold

Ruj Giordani Gold Iconic Matte SPF 15

+4

159,00LEI

275,00LEI

Ruj cu strălucire intensă THE ONE Irresistible Touch
THE ONE

Ruj cu strălucire intensă THE ONE Irresistible Touch

+4

230,00LEI

Creion dermatograf retractabil pentru ochi The ONE High Impact
THE ONE

Creion dermatograf retractabil pentru ochi The ONE High Impact

55,00LEI

130,00LEI

Colțul de inspirație

Potrivește nuanța rujului cu atmosfera de Ziua Îndrăgostiților
Machiaj
Potrivește nuanța rujului cu atmosfera de Ziua Îndrăgostiților

Găsește nuanța perfectă de ruj pentru Ziua Îndrăgostiților.

Read now

Other categories

Школа красоты
Школа красоты