Top 6 produse must-have pentru această toamnă

Editorul nostru îți recomandă 6 produse esențiale cu care să faci trecerea de la rutina de înfrumusețare de vară la cea de toamnă.

1. TENUL TĂU
Temperaturile scăzute necesită o atenție sporită pentru piele. Gelurile ușoare sau săpunurile sub formă de spumă ar trebui să fie înlocuite cu texturi mai cremoase ce hrănesc pe măsură ce curăță pielea. Ador Laptele Demachiant Cu Efect de Netezire NovAge ce lasă pielea extrem de fină, curățând în același timp în profunzime. Adaugă la final și o cremă hrănitoare pentru mai multă fermitate.

Cumpără: Lapte demachiant cu efect de netezire NovAge

2. ÎNGRIJIRE TOTALĂ
Dacă tocmai te-ai întors de la plajă, înseamnă că ai folosit creme cu factor de protecție și ți-ai hidratat pielea în urma expunerii la soare. Este momentul să continui procesul de hrănire a pielii. Păstrează-ți pielea catifelată folosind un exfoliant în timpul dușului și la final o cremă hidratantă. Acest lucru va menține suplețea pielii și va preveni uscarea acesteia.

Necesar: Loțiune de corp pentru netezire cu ulei de avocado Optimals Body

3. REFACERE
Odată cu schimbarea anotimpurilor, trebuie să acordăm o atenție sporită nevoilor părului. Părul expus acțiunii apei sărate, soarelui și clorului va avea nevoie de îngrijire specială pe măsură ce temperaturile scad. Dacă aplici o mască de păr o dată pe săptămână vei îmbunătăți aspectul părului deteriorat și firelor despicate; aplic-o prin mișcări de periaj, insistând pe vârfuri.

O să iubești:  Masca pentru păr Eleo

4. CEVA PUTERNIC
ADacă pe timpul verii te-au atras parfumurile florale sau fructate, acum este timpul să experimentezi ceva mai îndrăzneț. Încearcă noi arome orientale sau lemnoase. Iubesc moscul, lemnul de cedru, chihlimbarul sau lemnul de santal, mai ales pe timpul serii.

O alegere clasică: Apă de Parfum So Fever Her

5. UNIFORMIZARE
Este posibil ca expunerea la soare să îți fi accentuat pistruii sau petele de pe ten, chiar daca ai avut grijă să porți factor de protecție. Combate diferențele de culoare cu ajutorul unei rutine de îngrijire, formulată astfel încât să combată producția de melanină și să corecteze petele închise la culoare, oferind tenului luminozitate pe toată perioada iernii.

Testat clinic: Cremă de zi FPS 20 Optimals Even Out

6. MAKEUP MUSTs

Uită de așa-zisa curățenie de primăvară; toamna este de fapt momentul cel mai bun pentru a face ordine în portfardul tău. Înlocuiește rujurile strălucitoare cu unele seducătoare și închise la culoare, în nuanțe de roșu burgundy sau inspirate de culoarea murelor Boysen și mizează pe machiajul ochilor în forme grafice folosind creioane și tușuri lichide.

Revelația acestui anotimp: Tuș-stilou pentru pleoape The ONE Jumbo

Text: Foto: Getty Images