Cum să-ți rimelezi genele fără periuță: Testăm mascara cu efect de eyeliner

Inițial, denumirea produsului îți poate crea îndoilei, dar de fapt, mascara cu efect de eyeliner Giordani Gold este o inovație funcțională în lumea frumuseții. Noi am încercat-o și vă spunem și vouă impresiile noastre!

CUM ARATĂ?
În comparație cu mascara de tip clasic, mascara cu efect de eyeliner Giordani Gold nu dispune de periuța obișnuită. 
În loc de firele obișnuite, pe periuță sunt distanțate uniform șanțuri mici – această metodă e ideală atunci când dorești să rimelezi toată lungimea genelor sau să oferi volum încă de la baza genelor. Efectul este unul impresionant, de alungire și conturare a fiecărei geană, iar așa ochii arată mai expresivi și mai mari. Se poate mai mult de-atât?

CARE SUNT IMPRESIILE?
Periuța acestei mascara  e făcută în întregime din aluminiu. Prima dată am fost sceptică când am văzut-o, n-am crezut că poate fi în stare să-mi rimeleze genele. Dar temerile mele au fost în zadar! Rimelul se aplică atât de ușor asigurând o acoperire maximă. Și este simplu de utilizat de mai multe ori. Pot doar atât să spun...impresiile mele sunt minunate!

CE ESTE ÎNĂUNTRU?
Pigmentul negru cu o textură moale și mătăsoasă de un negru intens – anume el oferă claritate și profunzime. Am simțit cum periuța alunecă pe fiecare geană și-i oferă alungire.

TIMPUL SFATURILOR
Începe să aplici mascara cât mai aproape de rădăcini. Asta ridică vizual genele și-i oferă expresivitate privirii.

După fiecare utilizare curăță periuța cu o bucată de material moale, prin mișcări circulare. Asta va duce la eliminarea surplusului de produs ceea ce va asigura de fiecare dată o aplicare ușoară și lejeră.

Text: Foto: Oriflame