Ziua îndrăgostiților: cum să alegi un cadou potrivit?

Alegerea surprizei perfecte pentru a doua jumătate este mai ușoară decât pare - este suficient să-ți pui câteva întrebări corecte. Știm cum să te inspirăm!

La ce visează ea?
Pașaportul nu mai are pagini goale, ea își dorește să vadă toate minunile lumii și trăiește mereu cu valiza gata strânsă? Oferă-i drept cadou aroma Born to Fly For Her  cu note din diferite colțuri ale lumii: magnolia franceză, pere nashi japoneze și agave mexicane.

Cine este actorul lui îndrăgit?
Pe raftul său în baie sunt atâtea borcănașe, încât oricare stea de la Hollywood l-ar invidia? Altfel nici nu poate fi, pentru că este la fel de frumos ca Brad Pitt! Cu siguranță va rămâne mulțumit de setul pentru bărbați îngrijire complexă pentru piele NovAge Men.

Cum petrece ea serile?
Dacă privește "Marele Gatsby" de nenumărate ori, oferă-i în dar ediția de sărbătoare fard de obraz în bile Giordani Gold   — pentru strălucire în spiritul epocii jazz-ului.

Ce este important pentru el?
Dacă cumpără legume numai pe piețele ecologice și chiar crește verdețuri pe verandă, va aprecia cu siguranță produsele cu ingrediente naturale — de exemplu, Love Nature.

Care este stilul ei?
Dacă face parte din numărul doamnelor/domnișoarelor, care nu iese necoafată și fără o ținută bine gândită nici până la magazin, atunci optează pentru  apa parfumată Eclat Mon Parfum . Eleganța franceză eternă!

Despre ce poate vorbi la nesfârșit?
Adoră stadioanele și nu scapă nici un meci de fotbal? Chiar dacă uitați în mod constant, Spartak sau CSKA, avem o combinație perfectă: аroma Eclat Homme Sport cu note de suede și bergamot.

Ce aveți în comun?
Un weekend ideal petrecut în doi — este retragerea în sânul naturii, un picnic în parc sau o cină acasă? Oferiți-vă unui celuilalt produsele din seria «SPA-salon Suedez» cu o aromă relaxantă, care va completa atmosfera de confort.

Text: Foto: Oriflame