Testat: mijloace de bărbierit NovAge Men

Privilegiul, meditația, ritualul pentru bărbații adevărați. Bărbieritul este mai mult decât o etapă obișnuită de grooming. Oriflame introduce noi tehnologii de bărbierit confortabil în seria NovAge Men. Piele impecabil netedă, miriște sau barbă - rămâi fidel stilului sau schimbă-l cu noile mijloace de îngrijire NovAge Men.

Cum te-ai decis să parcurgi distanța Ironman?

La un moment dat în viață, mi-am dorit să fac imposibilul. Nu am făcut niciodată sport, așa că alegerea a căzut pe Ironman. Nu știu să înot, deloc. Nu am mers cu bicicleta de vreo 20 de ani-din copilărie. Am încercat să alerg - după 2 kilometri alergați în jurul casei am fost sleit de puteri. La trei ani după această alergare, s-a întâmplat IronMan. 

Cel mai dificil lucru este să înveți să înoți la vârsta de 30 de ani. E ca și cum ai zbura. Primii 30 de ani de viață, apa se strecura sub tine trăgându-te la fund - iar acum tu controlezi apa. Poți să te ții pe ea, să te miști, chiar și să înoți cu mâinile legate. Foarte tare!

 

Cum ai reușit să combini pregătirea pentru start și restul vieții?

Nu mi-a reușit, pentru tot restul vieții, în principiu, nu mi-a rămas timp. Șase antrenamente pe săptămână pentru mai multe ore, costume de baie, biciclete, măsurători. Aceasta este o tensiune uriașă. Sunt foarte recunoscător soției mele pentru că a îndurat toate acestea: acesta nu este doar Ironmanul meu, ci și al ei.

 

Îți amintești ziua startului?

Îmi era frică să mă înec, pentru că în ultimul moment ni sa spus să scoatem costumele pentru scufundări  din cauza căldurii. Fără un wetsuit în lac este foarte dificil, pentru că apa dulce nu ține, iar de fapt am învățat să înot doar cu trei ani în urmă. Și când au început 2000 de oameni, apa din jurul ei a început să clocotească: toată lumea o bătea cu mâinile și picioarele, fără să privească în jur. Am început un atac de panică: ochii se lărgesc, te sufoci, ești străpuns de frică. Era cât pe ce să mă înec, dar am depășit atacul și am continuat să înot. Aceste competiții au devenit una dintre cele mai importante evenimente din viața mea. Așa se întâmplă de obicei: toate cele mai interesante și impresionante se află de cealaltă parte a fricii. Nu trebuie să ne oprim  - doar înainte!

Când le-am spus prietenilor că intenționez să fac Ironman, ei nu credeau și asta m-a motivat și mai mult decât sprijinul celor apropiați. După Ironman, mi-am dat seama că pot face totul. Și oricine poate, dacă va stabili un obiectiv. Orice ar fi!

  

Ce loc ocupă bărbieritul în rutina ta zilnică?

Pentru fiecare zi folosesc un trimer pentru a menține o neglijență ușoară. Când vreau să fiu la înălțime, aleg un bărbierit complet.

 

Voi înlocui spuma cu un nou gel de protecție pentru bărbierit NovAge: senzațiile sunt excelente! Îmi va completa îngrijirea complexă.

 

Regulile succesului de la Victor Afonin: cum ar suna acestea?

Totul îți este în puteri.

Fii mereu în mișcare și obține experiențe noi.

Ține minte: totul în viață este o chestiune de sens. Dacă știi cu ce scop, poți trece peste orice.

Viața e aici și acum. Nu trebuie s-o amâni și să aștepți ceva. Bucură-te, ia totul de la viață.

Fă ce-ți place și fii recunoscător pentru această ocazie în fiecare zi.

Alexander Safonov, director global pentru evenimente și conferințe

 

Descrieți cum aspectul afectează modul în care vă simțiți?
Am încetat să mă bărbieresc, probabil acum opt ani. Obișnuiam să fac asta mai des, și apoi mi-am dat seama că mi se pare că miriștea i se potrivește și nu trebuie să-mi petrec atât de mult timp bărbierindu-mă. Dar ținuta afectează mult mai mult: când sunt în costum, chiar și spatele se îndreaptă automat.

Prima mea promovare a fost datorită costumului. Fiind student am lucrat pentru o companie de catering din Londra în calitate de barman. Și o dată am decis să îmbrac un costum ieftin, cumpărat într-un magazin simplu. Am venit la birou, iar ei s-au uimit: "Alex, wow, tu ești” O săptămână mai târziu, am fost deja manager de evenimente. Nu subestima aspectul tău, și ce impresie produce acesta!

 

Cum îți petreci diminețile?

Mă trezesc la 7 și după o jumătate de oră trebuie să ies din casă să-moi duc fetița la grădiniță. Toaleta de dimineață include periajul dinților, styling-ul și îngrijirea complexă cu NovAge Men-și asta este adevărat! Mai ales crema pentru pielea din jurul ochilor, deoarece este cu o rolă rece-efectul este, în general, minunat.

 

Nu mă ocup de miriște separat, aceasta este următoarea etapă, la care nu am ajuns încă. Dar acum voi începe: Gel-crema calmantă NovAge absoarbe rapid, miroase bine, nu este lipicioasă.

  

Cum ți-a ajutat caracterul să-ți faci o carieră?

Eram un student sărac în Londra, măturam străzile - acesta a fost primul meu loc de muncă. Apoi am ajuns într-o companie de catering, am devenit un manager de evenimente, am trecut de la freelancing în companiile de evenimente - la Oriflame, unde evenimentele nu sunt doar unul dintre canalele de marketing, ci o parte a modelului de afaceri.

Pentru mine, munca în sfera evenimentelor  nu ar trebui să fie deloc una potrivită, pentru că sunt un introvert tipic. De fapt, acesta este un punct forte - pot rămâne complet calm când există un haos groaznic și toată lumea aleargă în panică. Obosesc mai puțin, pentru că întotdeauna păstrez o rezervă de energie și nu o împărtășesc cu nimeni.

 

Cum te recuperezi?

După un proiect mare, ești copleșit de o euforie de adrenalină, te plimbi fericit și mulțumit, dar acest lucru durează doar câteva zile. Pericolul vine mai târziu, sub forma a ceea ce se numește PES sau post-eveniment syndrome: apatia infernală se activează, nu vreai nimic. După un eveniment important, totul pare nesemnificativ și inutil. Anterior, această stare dura aproximativ două săptămâni, dar de când am adăugat o responsabilitate globală, nu există o astfel de problemă: mă încarc imediat cu noi sarcini. De fapt, ca și în cazul oricărei depresii, se tratează prin muncă.

Dacă trebuie să vă odihniți, mergeți undeva, faceți kitesurfing,sau mergeți undeva cu familia. Aceasta este o relaxare bună.

 

Ce înseamnă succesul pentru tine?
Să faci ce-ți place. Sunt fericit. Și acum, și cu cinci și cu zece în urmă. Aceasta este abordarea: fie că faci ceea ce îți place, fie te forțezi să iubești ceea ce faci. Mai bine, desigur, prima opțiune - și acesta este chiar cazul meu. Privesc spre viitor, nu mă gândesc prea mult la trecut, încerc să-mi trăiesc viața aici și acum.

 

Alegerea eroilor

Adăugă îngrijirea ta complexă bărbieritul perfect în doi pași. Gelul de ras NovAge Men cu tehnologia Razor Glide și un complex mineral unic se transformă dintr-un gel de răcire într-o spumă luxuriantă, oferind un bărbierit neted, curat, fără iritare calmând pielea. Gel-cremă calmantă după bărbierit NovAge Men, pe baza extractului de celule stem din planta Coffea Bengalensis, cu un complex mineral și mentol, răcește instantaneu, înmoaie și hidratează profund pielea după bărbierit, restabilind-o și prevenind uscăciunea și iritarea acesteia.

Descrie rutina zilnică cu hashtagul # eurecomand și împărtășește secretele bărbieritului perfect cu noile produse NovAge!

Text: Foto: Vladimir Kochetov