În vogă: o nouă abordare a machiajului nude

E greu să surprinzi pe cineva cu machiajul nude: tendința la acesta revine in fiecare sezon. Dar acum totul va fi diferit. E timpul să înțelegem ce înseamnă „noul nude” și cum să-l porți.

NUDE: CARE E SECRETUL? 
În machiajul nude sunt folosite nuanțe naturale și tehnici, care subliniază frumusețea naturală. Iar noul nude ne oferă posibilitatea de trecere la nivelul următor: și anume, lucrul cu frumusețea din interior. Cum? Mai puține mișcări inutile și mai multe produse multifuncționale de îngrijire. Dacă e să rezumăm: nu ai nevoie să petreci ore în șir în fața oglinzii pentru a arăta grozav.

LUMEA INTERIOARĂ BOGATĂ
Când te simți minunat, viața devine mai simplă și mai plăcută. Începe de la ceva mic: dormi cel puțin 8 ore și consumă apă în timpul zilei. În timpul unei filmări recente, am întrebat modelele, cum reușesc să arate atât de bine. S-a dovedit, că în afară de "controlul" echilibrului de apă, acestea acordă o atenție deosebită masajului și hidratării pielii gâtului: conferindu-i, astfel, un aspect proaspăt feței. Notăm!

NU COMPLICA LUCRURILE
Te pierzi între periuțe și bănci, încercând să nu întârzii la muncă? Noul nude — înseamnă căutarea produselor multifuncționale, care vor anula graba și haosul. De exemplu,  crema - ton față The ONE A-Z Hydra SPF 30 . Hidratare, acoperire ușoară și SPF-factor — sunt doar câteva din avantajele 10+ ale produsului. Subliniază privirea ta cu ajutorul rimelului – aceasta va fi suficient!

Pentru a concluziona: noul nude — înseamnă îngrijirea de sine, economisirea timpului dimineața și optează pentru multifuncționalitate. Frumusețea în condițiile vieții reale — totul, așa cum iubim!

Text: Foto: Oriflame