Machiaj-2017: trei super tendințe

În fiecare an, în fața ochilor noștri apar sute de trenduri din lumea modei. De le memorat pe toate nu este necesar, important să ținem cont de cele mai în vogă. Noi am indicat trei tendințe, pe care în nici un caz nu trebuie de le ratat.

1.Accentuarea sprincenelor

Dacă cineva ne-ar fi întrebat ce a fost în voga anului 2016, noi, cu siguranță, am răspunde că sprincenele bine îngrijite. Din fericire, această tendință nu va dispărea nici în 2017. Probabil nu voi fi într-atât de perfecte, dar vor rămâne stufoase și un pic zburlite. 

Veți avea nevoie de: gel sau ceară de sprincene, o pudră de sprincene și o perie de înaltă calitate.   

2. Look natural

În 2016, machiajul lejer a ocupat locul de frunte pe toate podiumurile de modă, iar etaloanele de frumusețe fiind Alicia Keys și Kendall Jenner. Uităm de accentuarea dramatică a ochilor, în vogă e machiajul natural, un look simplu și proaspăt. 

Veți avea nevoie: pudra cu efect de strălucire, cremă BB, iluminator

3. Buze accentuate

Urmărind tendințele 2017, accentul machiajului trebuie să fie pus pe buze. Compania Oriflame Vă aduce o gamă largă de rujuri: de la lucioasela mate, de la roșu-aprins până la maroniu-întunecat. Deci, Vă dorim cât mai mult curaj în alegerea culorii potrivite.   

Veți trebui să alegeți între: luci de buze, creion, sau ruj

Text: