THE ONE Everlasting Sync: fond de ten inteligent

Îți prezentăm gama actualizată THE ONE Stockholm și primul produs – fond de ten inteligent care se adaptează nevoilor pielii și creează efect de machiaj proaspăt pentru întreaga zi. Un produs al viitorului în geanta ta.

Chiar ieri alegeam fondul de ten ținând cont de perioada anului, textură și nevoile pielii. Pentru iarnă mai dens, pentru vară mai ușor, hrănitor pe timp geros și mat în caniculă. Visezi să înlocuiești toate aceste produse cu unul singur care se va potrivi în orice situație? Aruncă o privire asupra ultimelor realizări ale științei frumuseții. Și lasă fondul de ten să se adapteze necesităților tale. Fonul de ten THE ONE Everlasting Sync FPS 30  va fi pe aceeași undă cu pielea ta. Am găsit mai multe motive de ce trebuie să-l încerci.

Păstrează efectul machiajului abia aplicat pentru mult timp

Păstrează efectul machiajului abia aplicat pentru mult timp. Una din cele mai frecvente probleme din cauza căreia multe femei renunță la fondul de ten este că imediat după aplicare machiajul arată perfect, dar pe parcursul zilei se poate usca și sublinia imperfecțiunile: evidențiază porii, se strânge între riduri și se estompează.

Formula THE ONE Everlasting Sync  se bazează pe tehnologia Skin Response, care se adaptează nevoilor pielii în funcție de mediu. Când aerul din jur este umed, tehnologia absoarbe umiditatea, iar când este uscat, ajută la reținerea umidității în piele, menținând echilibrul necesar. Drept urmare, primești efect de machiaj abia aplicat și o piele proaspătă mult timp.

Este rezistentă. Foarte rezistentă!

Testele clinice au dovedit că THE ONE Everlasting Sync rezistă până la 30 de ore. Cu siguranță că nu porți machiajul atât de mult timp, dar poți fi sigură că chiar și la sfârșitul celei mai pline zi vei arăta la o sută. Rezistent la apă, rezistent la umiditate ridicată și transpirație, menține acoperirea uniformă întreaga zi.

Are grijă de pielea ta

Fondul de ten conține FPS 30 care ajută la protejarea suplimentară a pielii de factorii UV.  Razele utraviolete sunt întotdeauna active, indiferent de anotimp și de nori, ele pătrund prin geam și afectează pielea chiar și când ești în birou sau mașină.

Vei găsi cu ușurință nuanța potrivită...

Dacă să alegi nuanța potrivită este pentru tine o problemă, atunci THE ONE Everlasting Sync este ceea de ce ai nevoie! 10 nuanțe pentru trei tonuri de piele: rece, cald și neutru. Poți comanda direct de pe site: cu ajutorul instrumentului de selectare a nuanței nu vei da greș cu siguranță. Iar pigmenții Skin Camouflage din compoziție se vor adapta tonului pielii și vor ajuta la uniformizarea culorii.

 …și nu va fi nevoie să retușezi în timpul zilei!

În compoziția THE ONE Everlasting Sync este pudra Oil Control, care absoarbe excesul de sebum și transpirație pentru un finisaj de durată semilucios. Poți renunța la pudră – minus un pas în machiaj. Dar, în același timp, poți combina fondul de ten cu iluminatorul preferat.

Text: Foto: Oriflame