3 metode de a diversifica garderoba de iarnă

Un portmoneu golit, o garderobă arhiplină și un sentiment de vinovăție sunt sateliții tendințelor sezoniere de modă. Cunoaștem soluția: accesorii multifuncționale îți permit să conferi o diversificare garderobei tale, fără cheltuieli suplimentare. Funcționalitate sau stil? Mai mult nu mai e nevoie să alegi!

1. CERCEI-TRANSFORMATORI, LA OCAZIE ȘI CASUAL
De la o plimbare la o întâlnire de afaceri, iar apoi la o petrecere — orice kit din garderoba ta va rezista unei astfel de testare, dacă aceatsa va fi completată cu cercei-transformatori mari. Scoate sau adaugă la ele detalii pentru un stil rezervat, sau unul mai curajos.

2. POȘETA SE TRANSFORMĂ ÎN…
О geantă — două nuanțe metalice, care se potrivesc oricărei ținute. Optezi pentru nuanțele reci? Poartă geanta cu nuanța de staniu la exterior. Astăzi optezi pentru un stil în nuanțe calde? Întoarce geanta, pentru a-i schimba nuanța în bronz. 

3. PENTRU ORICE OCAZIE
Verifici poșta electronică sau rețelele de socializare, vopsești unghiile, planifici cina — câte lucruri ai mai reușit să faci, până ai citit acest articol? De multe ori rezolvi mai multe probleme în același timp, ceea ce înseamnă că ai nevoie de un accesoriu care să se conformeze ritmului vieții. O geantă de fiecare zi, o geantă pentru un eveniment, un clutch, brațară-centură, brățară de metal, lanț-colier — cu o astfel de geantă vei fi mereu gata pentru orice eveniment neprevăzut. Neobișnuită? Nu — de bază!

Text: Foto: Oriflame