Trei aspecte diferite cu rimelul de gene

Există întotdeauna un rimel în gentuța de machiaj și încă mai cauți unul? De ce să alegi? Este suficient doar un rimel pentru a face diferite tipuri de make-up: adună o colecție pentru toate ocaziile. Nu există prea multă rimel!

Iarna și vara - doar un rimel într-o pungă cosmetică? Am găsit trei motive pentru a completa colecția de produse pentru gene și toate fac parte din linia The ONE. Urmează sfatul artiștilor noștri de make-up și acționează!

PENTRU FIECARE ZI

 Rimelul multifuncțional 5-în-1  — o adevărată legendă a companiei Oriflame. Conține câte un pic de toate și cu moderație: lungime, îndoire, volum, separare și îngrijire. Un strat va da efectul genelor naturale, va conferi volum – însă acesta poate fi stratificat.   Periuța  convenabilă din silicon vă permite să pieptănați cu atenție cilii și să nu atingeți pleoapa superioară - da, absolut deloc!

Alena Tereshchenko, artistă oficială make-up Oriflame: «Rimelul legendar 5-în-1 este potrivit, atât pentru look-ul de zi, cât și pentru cel de seară. Forma exclusivă a periei va ajuta la obținerea efectului dorit de alungire, volum și separare a genelor. În funcție de câte straturi de rimel aplicați, volumul va fi mărit. Cu rimelul 5 în 1 veți arăta superb oricând! ”

 

MAI MULTĂ DRAMĂ

Astăzi vorbești la o ședință, mergi la o întâlnire și apoi la sală: trebuie să arăți adecvat în orice condiții și încă mai ai un milion de lucruri de făcut. Un superrimel pentru o Superdomnișoară! The ONE Wonder Lash XXL — este sora mai mică a  îndrăgitului 5-în-1. O perie actualizată, cu 49% mai mult volum atunci când doriți să adăugați dramă și tehnologia Pro Lash pe bază de ulei de cocos pentru îngrijire intensă. Nu este întâmplător faptul că periuța are peri de diferite lungimi. Mai întâi ridicați genele de la rădăcini și creați volum cu partea laterală cu peri scurți, apoi întindeți rimelul cu partea laterală cu peri lungi, răsuciți și separați.

 

Galina Ilina, câștigătoarea concursului make-up artiștilor The ONE Beauty Award: « Datorită texturii sale, rimelul este bine aplicat și stratificat remarcabil, creând efectul genelor false. O perie unică cu peri de diferite lungimi captează genele din toate părțile, oferind un volum tridimensional».

 

VOLUMUL EXTREM

Aruncă o provocare genelor obișnuite! Cu ajutorul rimelului The ONE Tremendous   puteți schimba cu ușurință starea de spirit pentru întreaga zi: doar câteva atingeri cu cea mai mare perie Oriflame conferă un volum incredibil. De 6 ori mai mult decât genele nevopsite! Un aspect expresiv, o ținută îndrăzneață — și sunteți gata să cuceriți întreaga lume.

 

Irina Mitroshkina, make-up artist al vedetelor: « Rimelul este una dintre elementele de bază ale oricărui machiaj. Pentru mine, ca iubitoarea  ochilor expresivi, naturali, este perfect faptul că rimelul The One Tremendous creează un volum incredibil. Periuța este mare, are 300 de fire! Cu câteva mișcări, captează cel mai mare număr de gene — acest lucru vă permite să faceți aplicarea naturală, iar rezultatul  - unul uimitor".

 

 

Text: Foto: Oriflame