3 TRENDURI DE TOP PENTRU SMOKEY EYES

Machiajul smokey eyes este clasic și rafinat și este cel mai potrivit pentru a adăuga un efect dramatic lookului tău. Inspirându-ne din lookul unora dintre celebritățile noastre preferate, am alcătuit pentru tine un ghid al tendințelor în machiajul smokey eyes.

Machiajul subtil smokey eyes

Deși poate ești tentată să păstrezi machiajul smokey eyes pentru seară, află că acest tip de machiaj este la fel de potrivit și pentru zi. Cum să nu fii, totuși, prea stridentă folosind acest machiaj? Evită să aplici prea mult fard de pleoape și insistă doar pe estomparea liniei de contur. Menține lookul simplu, așa cum face și Katie Holmes, sau adaugă puțină culoare, precum Taylor Swift (care a optat pentru albastru).


Katie Holmes

Machiajul dramatic Smokey Eye

Smokey Eye este un machiaj care trece testul timpului și rămâne, totuși, o alegere îndrăzneață. Inspiră-te din lookul lui Iggy Azalea și creează un machiaj gri în umbre, sau dacă ești mai îndrăzneață, de ce să nu copiezi machiajul cu fard negru intens al Ritei Ora și al lui Kim Kardashian? Păstrează buzele în nuanțe naturale; este esențial la acest machiaj ca ochii să fie în centrul atenției. 


Rita Ora Kim Kardashian Iggy Azalea 


Irina Shayk RihannaMachiajul Bronz Smokey Eye

Cel mai versatil machiaj smokey eyes este cel maro. Nu numai că este potrivit pentru toate nuanțele de piele și de păr, dar nici nu se va întinde la fel cum se întâmplă cu cel negru. Te poți inspira din stilul Rihannei, care poartă cu eleganță un machiaj în tonuri arămii la o coafură pieptănată spre spate. Sau copiază look-ul lui Gwen Stefani, cu o coafură în tendințe și un machiaj delicat. 


Text: Foto: Getty Images