Ghid de cadouri creat de editorii Oriflame

Este acel moment special din an când trebuie să cumperi cadouri pentru toți cei dragi și îți dorești ca toate darurile să fie semnificative. Pentru a-ți veni în ajutor, editorii noștri din toată lumea îți împărtășesc ce vor cumpăra ei pentru cei apropiați și cum vor sărbători în această perioadă.

Fatima Delachica, Editor frumusețe America latină

Cum vei petrece sărbătorile de iarnă? Noi, în Mexic, sărbătorim Ajunul împreună cu prietenii, schimbând daruri de „Secret Santa”. Și petrecerea se numește „posada” (poți căuta mai multe detalii, este fantastică), mâncăm „tamales” și bem „ponche”.

Cui îi vei oferi un cadou special? Prietenei mele cele mai bune, Mónica.

Și ce îi vei oferi? Îi voi cumpăra o Geantă Collectable și un Shaker cu linguriţă. Consider că este o combinație ideală, pentru că Monicăi îi place să se mențină sănătoasă și în formă; iar astfel poate să aibă mereu la îndemână shaker-ul, oriunde ar merge. 

 

Sandra Maric, Editor frumusețe Europa de Vest

Cum vei petrece sărbătorile de iarnă? Voi petrece în Stockholm, la o cină tradițională de Crăciun, numită „smorgasbord”. Și este un obicei în Suedia ca la ora 3, toată familia să urmărească la TV un program special Disney de Crăciun.

Cui îi vei oferi un cadou special? Copiilor mei.

Și ce le vei oferi? Copiii mei sunt obsedați de Desenul Disney, Frozen, așa că, pe lângă jucării, le voi lua și Şampon & balsam 2-în-1 Disney Frozen.

 

 

Kirill Kutalov, Editor frumusețe Russia și C.I.S 

Cum vei petrece sărbătorile de iarnă? Cum nu toată lumea sărbătorește Crăciunul în Rusia, Anul Nou este cel mai mare eveniment. Cel mai mult îmi place să-mi petrec ajunul Anului Nou în compania prietenilor, mergând de la o petrecere la alta, până foarte târziu în noapte (sau foarte devreme a doua zi?). Începem prin a oferi daruri celorlalți, iar apoi se dă drumul la distracție!

Cui îi vei oferi un cadou special? Jumătății mele. 

Și ce îi vei oferi? Setul Ecollagen de îngrijire a pielii va fi modul prin care îi voi spune cât de mult țin la ea. 

Adelina Toma, Editor frumusețe Europa Centrală  

Cum vei petrece sărbătorile de iarnăSunt o tradiționalistă la bază și deși în fiecare an, în preajma sărbătorilor, visez la destinații cu mult soare, ajung întotdeauna să sărbătoresc acasă, împreună cu familia și prietenii apropiați. Așa îmi place cel mai mult!

Cui îi vei oferi un cadou special?  Anul acesta voi alege un cadou pentru fratele meu, lucru ce constituie întotdeauna o provocare pentru mine.

Și ce îi vei oferi? Pentru că este mereu pe fugă, cu un program încărcat de întâlniri și călătorii, planuiesc să-i ofer ceasul Black - nu ai cum să dai greș cu un asemenea cadou! Și mă voi asigura că îi voi completa cadoul și cu câteva dulciuri. 


Text: Foto: Shutterstock