Ghidul esențial în alegerea unei mascara

Nu toate produsele se potrivesc oricui - mai ales când vorbim despre mascara. Cel care arată minunat la sora ta, la prietena sau colega ta, e foarte posibil să nu îți vină la fel de bine. Nu e cazul să te simți debusolată! Ghidul Editorului nostru pentru utilizarea tipului de mascara potrivit te va ajuta să îl găsești pe cel care îți vine perfect.

1. Pentru ochi sensibili
Există nenumărate tipuri de mascara pe piață, dar dacă ai ochii sensibili ca și mine, știi că este dificil să găsești una care să îți satisfacă dorințele. Din fericire, avem formule alcătuite din ingrediente delicate care vor avea grijă ca genele tale să arate minunat.

Îți va plăcea: Mascara 5-в-1 The One WonderLash.

2. Ultra-rezistentă la apă
Sau poate că îți place foarte mult să înoți? Sau să alergi? Să schiezi? În acest caz vei avea nevoie de o mascara care nu se întinde, este rezistentă la apă și la umiditate și care îți poate schimba viața. Odată cu introducerea tehnologiei Lash Wrap, nu este nevoie să renunțăm la mascara nici chiar în cele mai extreme condiții. În plus, se poate îndepărta doar utilizând apă caldă!

Încearcă: Mascara The ONE No Compromise.

3. Stilată
Iubești să schimbi look-ul? Atunci numaidecât trebuie să ai în arsenal o mascară ce face minuni. Utilizează The ONE Lash Transformer cu diferite perii de utilizare, pentru orice eveniment vrei: «arcuire extremă», «doll eyes» или «alungire senzațională». Rutina nu mai e trendy, scapă de ea!

Eroul tău: Mascara The ONE Lash Transformer.

4.Pentru gene cu aspect sănătos
Multe persoane se confruntă cu gene subțiri și fragile care cad ușor. Pentru a avea gene pline asemenea genelor false, investește într-o mascara care umple și alungește genele fără a le lipi între ele. Însă recomand, de asemenea, să cauți formule alcătuite cu vitamine pentru a reda sănătatea genelor.

Poartă-o pe aceasta:  Mascara Giordani Gold .

5. Pentru efect de mărire a ochilor
O mascara cu efect de mărire a ochilor te va ajuta la crearea acelei priviri luminoase pe care ți-o dorești. Încearcă mascara The ONE Eyes Wide Open pentru peria ergonomică pentru ochi, care ridică genele și le curbează de la bază în sus – aceasta este una dintre favoritele mele din toate timpurile.

Alegerea perfectă: Mascara The ONE Eyes Wide Open.

6. Pentru volum
Poate fi dificil să alungim genele, să le mărim volumul și să aplicăm cu precizie mascara, fără să le aglomerăm. Dacă ți-e cunoscută această problemă, caută o mascara cu o perie care separă genele și care conferă un aspect uniform și le crește volumul de 24x ori mai mult. Ador acest tip de mascara pe care o poți folosi zi de zi.

Must have: Mascara The ONE Volume Blast.

Text: Foto: Oriflame