Cum să alegi corect aroma pentru el

Printre sutele de parfumuri, mii de și milioane de bărbați, șansa de a face o alegere greșită este una mare. Ai încredere în redactorii noștri: ei nu te vor dezamăgi!

CEEA, CE CAUȚI 
Simțul mirosului — unul dintre cele mai puternice instrumente de percepere reciprocă. Dacă aveți nevoie să vă insuflați sentimentul de încredere în sine, să vă relaxați, sau dimpotrivă, să vă creați o dispoziție de lucru, cea mai bună modalitate este  — de a găsi o aromă potrivită. Am scris despre aceasta în catalogul precedent, citiți-l. 

Fiecare aromă constă din trei componente. Prima impresie este creată de notele superioare, ușoare și delicate, care se simt din primele secunde, apoi în joc intră notele inimii, care descoperă compoziția. Trena, sau notele de bază încheie excelenta compoziție. Anume pe acestea le simțim, când ne apropiem de o persoană. Să vedem ce ne recomandă redactorii Oriflame. 
1. FANUL EXTREEM-ULUI  

 

Lucrul cu documentele în birou de la nouă la optsprezece, costum la dungă și participarea la business-lunch-uri — este probabil un adevărat calvar pe care și-l poate imagina acest bărbat. În loc de credite ipotecare și o vacanță pe plajă, el visează la ascensiunea pe Elbrus, cursuri de conducere extremă, canotaj și salt cu parașuta. Pentru tine este o  enigmă, cum acest bărbat combină setea de adrenalină și liniștea, căldura sufletească, capacitatea de a lua decizii hotărâte.
Oferă-i drept cadou parfumul  Glacier Fire : contrastul notelor lemnoase proaspete și calde va scoate în evidență caracterul lui și energizându-l la momentul potrivit, îi va reaminti despre tine.

2. FERMECĂTOR ȘI ADEVĂRAT

Când zâmbește - ți se duce pământul de sub picioare. Când se bucură, seamănă cu un băiețandru, și această libertate copilărească te copleșește. Dar cu cât deveniți mai apropiați, cu atât mai bine înțelegi: are cele mai serioase intenții față de tine. Restaurante moderne, premiere tari sau călătorii neașteptate în Europa — viața ta va fi plină de aventuri. Nu te aștepta să ai un ritm calm de viață.

Mai bine oferă-i parfumul bărbătesc Mister Giordani — un adevărat imn de spontaneitate și senzualitate cu un caracter masculin. Compoziția extrem de proaspătă se deschide cu o combinație de note de grepfrut și ghimbir. Un început puternic și senzual este subliniat de o coardă picantă de geranium și piper. Trena din note de vetiver conferă prospețimii un farmec rafinat. De parcă era creat special pentru el, nu-i așa?

 

Având un astfel de bărbat alături, nici nu-ți vei putea imagina că poate exista o calitate proastă a vieții. Vei avea o viață îndestulată! Puterea, încrederea și tenacitatea — acestea sunt cele trei cuvinte care ar putea caracteriza cel mai bine acest superom. Pentru bărbatul menit să cucerească lumea, i se va potrivi un parfum extraordinar, de exemplu, cum ar fi Possess The Secret Man. Pentru a crea compoziția, parfumierul francez Elisa Bennett a apelat la legenda despre Tora, cel mai puternic zeu al Nordului. O aromă de neuitat, cu note extrem de proaspete de salvie, bergamot și gheață, îl va inspira pentru realizări importante.

4. NICI O ZI FĂRĂ AVENTURĂ

Numărul de vize și ștampile în pașaportul lui te uimește. Se pare a făcut înconjurul lumii pe jos! Da da, nici gând despre hoteluri de cinci stele, doar vacanțe extremale, corturi sau case de oaspeți la marginea lumii. Dacă alesului tău îi place să arunce o provocare, este mereu plin de energie și la fiecare două luni călătorește,  el va îndrăgi aroma de fructe și note lemnoase. Venture Beyond. Începutul scânteietor de fructe revigorează, iar coarda curajoasă a stejarului de fier inspiră încredere. Nu te vei plictisi alături de el niciodată, iar capacitatea de a soluționa orice gen de probleme, va fi utilă, atât în călătorii, cât și acasă. 
Text: Foto: Charlotte