Parfumuri cu caracter: 5 arome pentru el

Un parfum ca semne al stilului personal nu este o axiomă. O colecție de parfumuri pentru bărbați pentru toate ocaziile te va ajuta să subliniezi diferitele stiluri și să creezi noi imagini în fiecare zi. Cinci arome – cinci dispoziții. Ce alegi?

AMATOR A TOT CE E EXTRIMAL

Lucru cu hârtiile la birou între nouă și șase,  costum la patru ace și prânzuri de afaceri – coșmarul lui arată probabil exact așa. În loc de ipoteci și vacanțe la plajă, el visează să urce pe Muntele Elbrus, cursuri de șofat extrem, caiac, parașutism. Combină setea de adrenalină și calm, căldură sufletească, capacitatea de a lua decizii importante.

Fă ceea ce nu ai avut curajul să faci și susține-ți hotărârea cu parfumul GLACIER FIRE: contrastul dintre notele lemnoase proaspete și calde îți va oferi energie la momentul potrivit.

SPIRIT DE AVENTURĂ

Pașaportul său este plin cu vize din întreaga lume, telefonul său este plin cu capturi a celor mai frumoase locații, rute și planuri. Hoteluri și pensiuni de cinci stele, animale sălbatice și arhitectură modernă, tehnologiile din Asia și estul misterios – admiră contrastele planetei noastre și visează să-l înconjoare.

Simți că te-ai reținut prea mult într-un loc? încearcă APA DE TOALETĂ BORN TO FLY FOR HIM: agava mexicană, lavandă franceză și yuzu japonez te va inspira către noi aventuri. Ia parfumul cu tine pentru ca aroma să păstreze amintirile.

PASIUNE IMPETUASĂ

El știe clar ce vrea și poate să obțină ce vrea. O geacă de piele, un tricou simplu sau costum clasic – nici o haină nu îi va ascunde puterea sa interioară și privirea atrăgătoare, plină de foc. O privire, un zâmbet ușor în colțul buzelor și el va prinde semnele și intră într-un joc periculos știind cine va fi câștigătorul. Pentru el nimic nu e imposibil, iar încredere în sine este irezistibilă.

Alege aroma SO FEWER TOGETHER FOR HIM pentru seară, evenimentele sociale și întâlnirile cu aleasa inimii – nota de ardei iute pimento în combinație cu salvia și scorțișoara va face totul pentru tine.

MINIMALISM ȘI UȘURINȚĂ

Dimineața devreme, tăcere și fără grabă. O ceașcă de cafea, prăjiturile preferate și lenta de știri la micul dejun. Picături de apă răcoritoare în duș se preling pe corp, îndepărtând somnul, gândurile și emoțiile: acum este pregătit pentru orice provocare îl așteaptă. Aceasta poate fi o zi liberă sau una obișnuită plină de griji. Nu vrea să se constrângă la haine elegante dar incomode. Blugi și un tricou alb e de ajuns. Parfum greu? Nu azi!

Pentru zilele relaxate un spray parfumat este util: PROASPĂT sau PICANT, nu îi va deranja pe ceilalți în transport sau la birou, se va așeza aproape de piele și va crea dispoziție doar pentru tine.

LIBERTATE INTERIOARĂ

Școală, colegiu, lucru, căsătoria, cumpărarea apartamentului, nepoți, bătrânețe – viața conform planului nu este pentru el. El e stăpân pe sine nu depinde de opiniile celorlalți, își urmează instinctele și își selectează corect calea în viață. Să devină un star rock, să deschidă o afacere de familie, să trăiască în mai multe țări și continente? De ce nu – dacă asta își dorește cu adevărat.

Rutina te-a înghițit? Încearcă să depășești limitele cu aroma BE THE WILD LEGEND. Este un adevărat miros a libertății: amestecul de ambră, ardei negru și lavandă hibridă te va scoate din atmosfera vieții cotidiene gri și îți va da idei noi.

Text: Foto: Oriflame