Cele mai irezistibile look-uri a la Taylor Swift

Un exemplu de stil, în câțiva ani, Taylor Swift a plecat de la idolul adolescentin la o adevărată lady. Am studiat cu atenție look-urile sale pentru a dezvălui secretul ei.

Glamour-ul și eleganța anilor 50’

O adorăm pe Taylor Swift cu rujul său de un roșu spectaculos. În combinație cu cărarea oblică și ochii expresivi ”de pisică”, acest look a dat o nouă alură clasicului stil hollywoodian, reamintindu-ne de actualitatea sa infinită. 

Smoky eyes-clasic

Smoky eyes e atemporal! Dar mereu puteți să diversificați machiajul clasic prin variații interesante, cum o face Taylor Swift. Smoky eyes în nuanțe purpurii, un ten perfect iluminat și buze de o naturalețe discretă vor atrage numeroase priviri. 

Farduri de ten lilac

Ne-am dori acest machiaj chiar acum! Smoky în nuanțe mov și câteva straturi de rimel ar adăuga expresivitate. Pe buze - după regulă - doar un pic de culoare - neutră. Impecabil! 


Naturalețe! Naturalețe! 


Taylor - e un adevărat expert al eleganței, dar ea ne este la fel de dragă când abordează un stil mai lejer! Ca de exemplu, aici, nimic în plus, doar un pic de gloss pe buze și puțin fard de pleoape bine întins. 


Săgeți

Săgețile reprezintă clasicul artei make up, pentru că ele plac tuturor, iar nouă în primul rând! Iar pentru ca liniile stridente să nu creeze un dezechilibru vizual, Taylor a adăugat un roz de o culoare mai intensă pe buzele sale. În combinație cu genele sale de o lungime extraordinară, look-ul  său arată perfect! 

Text: Foto: Getty Images and Shutterstock